Evo ovdije ukratko možete podijeliti sa svima gdije izlazite,petkom i subotom....
U kakve disco klubove izlazite......ili se "opijate" po trgovima i parkovima sa ekipom....
- koju mjuzu slušate...itd
Evo ovdije ukratko možete podijeliti sa svima gdije izlazite,petkom i subotom....
U kakve disco klubove izlazite......ili se "opijate" po trgovima i parkovima sa ekipom....
Ide se svukuda pomalo.
Sami se NE stati doma za kompom. fujj
Idem u grad kad imam love. Nikad nisam izasao na pijanku a da ovisim o drugima. Kad se ima love onda se ide.
Posto se u mom gradu vecinom pustaju narodne u nocnim klubovima/diskotekama,nema mi druge nego ici tamo.
Bude dobro.Kad je ekipa prava uvijek se zabavim.
Uroljam se ko krmak na Semsine i Sinanove pjesme i plesem do ranih jutarnjih sati. Uvijek izmrljam odjecu jer alkohol tece ko u bajkama.
A onda slag na torti- u 6 ujutro burek s mesom i tekuci jogurt.
Ja pocnem negdi oko 15.00-16.00 lokati i zimi i liti mi je to idealna ura za poceti.
Idealni dan za lokanje nedilja i recimo srida popodne.
Mjesto radnje i nije bitno od kafica do parka vazno mi je s kim sam, a ne di sam.
Pa onda vidim kako se situacija razvija.
Slažem se da je ekipa navažnija pa nije bitno ako si i u štali. No nažalost moji provodi su se drastično prorijedili jer je pun k. obaveza ali i to ćemo sredit:) Znalo se je ić u neki boćarski klub onako dobro potkovat uz karte ili šah i puno smijeha i za*ebancije pa potom kud nam puklo! A u jutarnjim satima na pumpu po pivičine i na neko mjesto to potamanit i poslije toga ubit oko.
Hahahhaha u gore navednim postovima sam vidio ta se volite uroljat ..
također se slažem da je bitna ekipa......
ja izlazim u diskoteke-cajkaš...........LUDE NOĆI GLAVE CE ME DOĆI....
Ide se svukuda pomalo.
Sami se NE stati doma za kompom. fujj
ma tko b mogao stat na kompu a drugi se zabavljaju....
ima li još itko "mlađi" na forumu ili nitko više ne izlazi.....
Eh, preko ljeta i praznika opcenito četvrtkom sa ekipom odem u klub Uljanik tu u Puli, ponekad i subotom (najčešće kada je škola pa ne možemo četvrtkom baš...) mada preferiram četvrtak zbog meni bolje muzike. Prije toga najčešće đirivamo po gradu ili se nađemo u nekom parku da se proveselimo ali za razliku od nekih volim stići u komadu do kluba, a ne polumrtav, to eventualno kasnije mada rijetko xD
Ponekad znamo otići u kino i onda poslje toga u neku pizzeriu pa do Red Carpeta (kafić u Puli) ili opet do Uljanika i tako, to je najčešći đir ali odstupa ponekad.
Ekipa su najčešće frendovi iz razreda i iz bratskog nam D razreda s kojima smo išli na sve izlete i sl., prilično dobro se slažemo, uvijek smo zajedno i uživamo :)
Od muzike preferiram techno, trance, r'n'b i sl. kada idem vani, a i po doma :)
Kada su rođendani slušaju se i cajke i domaća "umjetnička djela" ali tu u pomoć stiže vodka, sve sredi xD
evoga ekipo konačno vikend...ja veceras nedem nigdje čuvan se sa subotu...........
što ce te vi veceras raditi,gdje idete ili ostajete također kod kuće...
danas se miruje al sutra kod frenda na roćkas
bit će svega
Da zaboravio sam navest mjuzu - Rock&roll naravno!
hihihihi mi na ekskurziji do pol 8 ujutro izdržali, onda smo popadali jedan po drugome i zaspali. bilo je dost gadno jer se jedan pajdo ispovraćo po nama :(
nemojte me krivo shvatiti, neslušam cajke- samo vani. prisiljen sam :P
još uvijek idem rijetko, al ne brinem se- ima vremena.
ja još nedem van..jer imam 14 god..al nađem se sa ekipon negdje ona se malo napijemo i popuš**o neku cigu i kubu**
mi smo bili nešto
Vidim da vas tu dosta izlazi, pa me zanima od kada ste počeli izlaziti van po diskaćima, klubovima i takvim stvarima?
Vidim da vas tu dosta izlazi, pa me zanima od kada ste počeli izlaziti van po diskaćima, klubovima i takvim stvarima?
Pocetkom srednje skole.
ja sam također počeo izlaziti početkom srednje škole.....
bolje biti pijan nego star..
Ja sam 7 razz pa se "izlazi" u skate park
ima l itko kakvu anegdotu.....nešto smiješno bilo šta vezano za temu
a konačno subota idem malo sa ekipom vani pijeva NEDA UKRADEN
Odlučio sam da ovaj vikend neću ništa piti, prošli sam malo prekardašio i nije dobro završilo.
Ni za mene ni za okolinu.
Ja pocnem negdi oko 15.00-16.00 lokati i zimi i liti mi je to idealna ura za poceti.
Idealni dan za lokanje nedilja i recimo srida popodne.
Mjesto radnje i nije bitno od kafica do parka vazno mi je s kim sam, a ne di sam.
Pa onda vidim kako se situacija razvija.
prijavio sam te. na gumb PRIJAVI. a pod prijavom sam napisao prijavljujem ovisnika o alkoholu xD xD
Eh, preko ljeta i praznika opcenito četvrtkom sa ekipom odem u klub Uljanik tu u Puli, ponekad i subotom (najčešće kada je škola pa ne možemo četvrtkom baš...) mada preferiram četvrtak zbog meni bolje muzike. Prije toga najčešće đirivamo po gradu ili se nađemo u nekom parku da se proveselimo ali za razliku od nekih volim stići u komadu do kluba, a ne polumrtav, to eventualno kasnije mada rijetko xD
Ponekad znamo otići u kino i onda poslje toga u neku pizzeriu pa do Red Carpeta (kafić u Puli) ili opet do Uljanika i tako, to je najčešći đir ali odstupa ponekad.
Ekipa su najčešće frendovi iz razreda i iz bratskog nam D razreda s kojima smo išli na sve izlete i sl., prilično dobro se slažemo, uvijek smo zajedno i uživamo :)
Od muzike preferiram techno, trance, r'n'b i sl. kada idem vani, a i po doma :)
Kada su rođendani slušaju se i cajke i domaća "umjetnička djela" ali tu u pomoć stiže vodka, sve sredi xD
Ti si iz pule? koji dio?
evoga ekipo konačno vikend...ja veceras nedem nigdje čuvan se sa subotu...........
što ce te vi veceras raditi,gdje idete ili ostajete također kod kuće...
ja ostajem kod kuće dns nazalost, eto tako je kad radis sranja po skoli... =) vec smisljam nova... =)
Odlučio sam da ovaj vikend neću ništa piti, prošli sam malo prekardašio i nije dobro završilo.
Ni za mene ni za okolinu.
hahahah....zar je toliko ubitačno bilo.....
Ti si iz pule? koji dio?
Vidikovac. Što?
Ti si iz pule? koji dio?
Vidikovac. Što?
Ma interesiralo me koji si razred, jer mozda poznas moju frendicu.
Student :D
Ti si iz pule? koji dio?
Vidikovac. Što?
Ma interesiralo me koji si razred, jer mozda poznas moju frendicu.
4. Gimnazije, 4.g
@autor teme: Sry za teški off topic xD
Sve je to dobro, samo nepretjeruj te, jer to će vam se odbiti od glavu.(Piće i sl. stvari)
(Kao sto vidite ja sam danas doma)