XP Pro SP1,XP pro SP2,Vista Premium,Linux Ubunta,Windows 2000,Windows 98,Windows 95 obican xp,i imam jos neki starji od 95 sad neznam jel se to racuna....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I da Windows 2000 otprije... Skoro zaboravio, oh kada je to bilo... Dobri stari dani, PC...!
vidim da je tema pala u zaborav, pa evo da ju malo osvježim.
sada na jednom kompu imam win98, a na ovom na kojem stalno radim imam xp pro sp3 i želim napraviti dual boot sa vistom
da ne pokrećem novu temu, imam pitanje. na hdd-u imam 12.88 gb neparticioniranog prostora. hoće li mi to biti dovoljno za instalaciju viste. sada imam xp pro sp3 i želim napravit dual boot sa vistom utimate. hoće li mi onda vista prepoznavati sve particije? kad formatiram tih 12.88 gb to će mi bit 4. particija, a najvažnija mi je e: jer su na njoj svi podaci, pjesme itd. hvala. nemojte se ljutit za offtopic
pa posudi si hard od nekog frenda sve si skopiraj kaj ti treba i napravi si "friske" particije,barem bi tako ja napravil,12 gb za vistu(hm na knap,kad ti bude radila update napunil bus za par dana tih 12 gb + programi),moja preporuka ti je da stavis jedan manji hard od 60-80 gb i na nju lijepo bacis Vistu,ja imam 60 gb particiju za Vistu pa imam 20 i nesto posto slobodnog prostora(normalno programi su na istoj particiji)...
Vista home premium
Windows 7
Ubuntu 8.10
hhe. sad sam vidio svoj stari post. eeee. onda sam još bio mlad...
sad imam xp sp3 i sedmicu u dual boot-u
Vista Ultimate SP1 i XP Pro SP3
xp SP3, donedavno bio SP2, nema naznaka prelaska na nesto drugo
XP Professional sp2
Leo i Vista!
Na novom Vista Ultimate SP1, a na starom Xp SP3.
prvi 95-ica
98-ica
xp
xp sp2
xp sp3 sada
uskoro na Vistu Ultimat X64
Windows XP Professional x64 Edition
Windows XP SP3 a na Microsoft virtual PC-u takodjer Windows XP SP3 (za isprobavanje raznih programa) i Windows 7 beta.
Windows XP Professional SP3
Windows 7 BETA 1, x86
Win XP Home, i Vista HomePremium x64
Windows XP Pro SP 3
Evo sada sam na WIN7 Beta, prije bio na Vista Ultimate 64 koja je bila takoder odlicna!
vista ultimate sp1 x64
hhe. sad sam vidio svoj stari post. eeee. onda sam još bio mlad...
sad imam xp sp3 i sedmicu u dual boot-u

Ma naj bolji je DOS
vista ultimate sp1 32bit, i ubuntu 8.04 64-bit
windows vista ultimate x86 sp 2
XP SP3 i Ubuntu 8.10 Interpid Ibex
Windows XP Professional SP 2
Na trenutnom desk. PC-u i još jednom kojeg povremeno koristim, Microsoft Windows XP Professional SP3
Na Laptopu Toshiba Satellite A305-S6916 Windows Vista Ultimate
ubuntu 8.10
winXp SP2
Vista Ultimate
=tim redom, na hardu
na laptopu vista ultimate, i na dva pc-a xp pro ultimate edition
za sada Vista Ultimate x86 na Toshibi A300, u budučnosti Ubuntu 9.10 (još nije izašao,izlazi u 10 mjesecu ove godine) na Toshibi M800 10Z