Istina,pozadina je vlastiti ukus,ali nemožeš stavit neku blještavu plavo-narančastu pozadinu ako su ti svi gadgeti i dock crno-bijeli.
A koju bi ti da stavim? Daj mi neku ideju.
Nađi neki crno bijeli wallpaper visoke rezolucije,a da ti je po ukusu.
Imate OVDJE lijepih wallpaper-a :D
Zahvaljujem vam!
Zahvaljujem vam!
Na usluzi!
evo ako zna netko kako maknuti tekst u kutu,bio bi zahvalan,
radi se o windows 8 developer preview?
Windows 7.
zasto mislis da je 7?
zbog start button-a? pa promijenio sam ga jer
mi je isao na zivce..
Ajde mi reci odakle ti Win8?... koliko ja znam nije ni bata verzija izašla.
zasto mislis da je 7?
zbog start button-a? pa promijenio sam ga jer
mi je isao na zivce..
Ajde mi reci odakle ti Win8?... koliko ja znam nije ni bata verzija izašla.
ne,ne i ne.
procitaj jos jednom moj post i vidit ces:
radi se o windows 8 developer preview
Jel ima tko da zna koji su ovo gageti pokraj tamo
Ako zna jel mi možda objasniti koji i kako se slažu?
To je ili rainmeter ili samurize (vjerojatnije rainmeter jer je popularniji).
Slaže se tako da ga ili ti sam isprogramiraš ili uzmeš od nekoga već napisani, sa recimo customize.org ili sličnih.
A kako mogu programirati sam?
imasli link od slike..nije lose :D
imasli link od slike..nije lose :D
Evo imaš tu raznih pa izaberi.
http://s77.photobucket.com/albums/j61/Olly_cool2000/Wallpapers/#!cpZZ29QQtppZZ16
A kako mogu programirati sam?
Evo ja san novi u temi i sad me malo zanima kako bi moga customizat malo desktop priko kojih programa i tako to :D
Evo ja san novi u temi i sad me malo zanima kako bi moga customizat malo desktop priko kojih programa i tako to :D
Pogledaj malo prethodne postove.Inače rocketdock,objectdock,rainmeter...Dodaš koji gadget,uskladis boju pozadine,docka ikona i gadgeta.Malo izmjeniš taskbar,učiniš desktop preglednim i to je sva mudrolija.
Pozdrav!
Ne znam je li ovo pravo mjesto za postavljanje pitanja o traki sa zadacima.Naime slučajno sam stisnuo nešto i traka mi se prebacila uz desni rub ekrana kao na slici.Zanima me kako da ju vratim da bude standardno dolje.Pod ovim "traka sa zadacima" mislim na traku na kojoj se nalazi onaj gumb start,vrijeme i datum,otvoreni programi,stranice itd...Koristim windows xp.Hvala na pomoći!
Pozdrav!
Ne znam je li ovo pravo mjesto za postavljanje pitanja o traki sa zadacima.Naime slučajno sam stisnuo nešto i traka mi se prebacila uz desni rub ekrana kao na slici.Zanima me kako da ju vratim da bude standardno dolje.Pod ovim "traka sa zadacima" mislim na traku na kojoj se nalazi onaj gumb start,vrijeme i datum,otvoreni programi,stranice itd...Koristim windows xp.Hvala na pomoći!
Nemam xp, al kolko se sjecam mozes samo kliknuti negdje na taskbar, drzati klik i premjestiti ga dolje, naracno ako ti taskbar nije lockan..
Pozdrav!
Nemam xp, al kolko se sjecam mozes samo kliknuti negdje na taskbar, drzati klik i premjestiti ga dolje, naracno ako ti taskbar nije lockan..
Ne funkcionira.
Ima neki univerzalni program za mjenjat ikone? meni neke oće mjenjat neke ne, evo npr, ove mi neće(slika 1). Onda kako promjenit da mi svi folderi budu isti? Evo npr. da ne trebam ovo sve mjenjat pojedinačno nego samo postavim i gotovo(slika 2)
BUMP!
Evo zahtjevom jednog forumasa napravio sam paket modova koji sam koristio za svoj desktop. Paket sadrzi: ikone, temu, wallpapere(start orb nisam uspio naci :/) Uzivajte