Slike vašeg Hardvera
- poruka: 11.966
- |
- čitano: 3.628.130
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Prvi pravi build nakon 6+ godina. Osim već korištenog kućišta i rabljene RX6800 (hvala kolegi dery), sve novo dodano u Moj PC. Je li sasvim uravnoteženo? Noup, al sam htio i mogao, a i mijenjat će se CPU te GPU kad dođe vrijeme za zahtjevnije stvari. Ovako su sad neke stvari predimenzionirane, al bar imam mir i tišinu
Malo ažurirao grafičku, rekao sam da nikad više Radeon ali koliko sam čitao sredili su kroz godine drivere pa rekoh ajmo probati s obzirom da je cijena bila prihvatljiva. Rekao sam isto i za procesore prije nekoliko godina pa na kraju završio na Ryzenu i nije mi nimalo žao sad.
Instalirao kao i sa Nvidiom prije ove samo drivere bez ostalih nepotrebnih điđa miđa (čitaj: pizdarija) i sve ok. Grafička je doslovno mrcina fizički i po hlađenju, ne prelazi 63°C što god da joj serviram s ventovima koji ne prelaze 50%, od Furmarka do igri na 4k. Od ovog mislim da bolje ne može ali istina, temperatura sobe mi je za 7-8 stupnjeva manja nego prije tjedan dana dok je još pržilo vani ali svejedno...
Full RGB Piramida
Kućište gledam od kad sam vidio prvu najavu od prije nekoliko godina. Nedavno sam naletio na akciju u njemačkom dućanu i skoro mjesec dana čekao dostavu. Srećom, stiglo u komadu.
Komponente naravno odabirane da imaju čim više RGB-a na sebi
Ako se sin potrudi oko dizajna radnog stola, onda bude i koja slika u "Vaš desk" temi
kad je bal nek je maskenbal,stara konfa bu na prodaju bez ssdova i grafe 😉 ewo slozena konfa,hvala veliko kolegi Kimera 👍👍👍 jos sutra po jedan 2 ili 4 tb m2 i narucit neki lcd duguljasti izmedju grafe i ventova da popunim malo i to je to do sljedece grafe i proca za godinu do dvije 😂😂😂😂 i jedan ne hardware