Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.099
|
čitano: 4.091.791
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ekipa sa foruma opet preporučuje najbolje za novce :)

~i3 6100, 8GB(2133),MSI B150M,Zalman T1,Fortron Hexa,Intel 535,1TB Blue,AOC-I2476VWM, M560

Pro audio equipment
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 11:15 (Nikacc).
12 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Jedna potrepština (disk) i jedna nepotrepština :P ... Odlučih probat clc vodenjaka.  

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigao kontroler za ventove(ebay) i novi Seidon iz Linksa, ne znam dal ću ga opće koristiti jer se premišljam za 240 vodeno.

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Gigabyte GTX950OC Wf2, dimenzije su mi najprivlacinije

sup bro?
10 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo i u mene nešto novoga u zadnje vrime 

blue wd 1tb

thermaltake v3 black edition case

zotac 560ti OC

edit: malo su ka ono okrenute slike hahah

1 1
2 2
RAMPAGE
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 23:58 (Toni RAZOR).
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Eto ode srce i duša moje konfe koja je bila kod mene oko 2 godine,i7 3770K,Asus Sabetrooth Z77 i G-Skill DD3 Sniper 1600MHz su zamjenili glanjc novi i5 6600K,Gigabayt Z170X Gamming G5 i G-skill Ripjaws 2 x 8 GB DDR4 RAM 2133MHz!

Cijela konfa je porilično nečujna,izgleda da Gigabayt ima nešto niže postavljenu krivulju brzine ventova,procesor je hladan ko led i značajan napredak naspram Ivye Bridga koje se dobro grijao ispod H100i vodenog!!

Sad još fale nove boje sleeva,ovaj military kombo koji je trenutno tu više ne paše

AUDIOFIL
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Nova grafa GIGABYTE GTX 970G1.

13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Malo smo se pocastili 

Sve sklopljeno, upaljeno radi i sad idemo gejmati do vikenda 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Ocigledno sam pupcanom vrpcom vezan za R9 280X,suđeno nam je 

Prva je Sapphire R9 280X Dual-x OC kupljena 11/2014 i krenula krepavati pocetkom 2015 i u zamjenu dobio skoro najbolju verziju tj.VaporX 280X OC koju sam prodao u proljece prosle godine.

Na kraju mijenjao GTX 960 za Gigabyte R9 280X  ( zadnje dvije fotke ).

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 15:35 (doky01akablava).
13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Još jedna R9 380 G1 :)

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Danas popravio cable managment ispod stola, pobacao nepotrebne stvari s istog te očistio generalno PC od prašine + zamjenio stare filtere za napu protiv prašines novim.

EDIT: dodane slike stola

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 22:16 (Najbrži).
13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

op

12 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Evo sa namontiranim h110i gt, a još stigle i ledice da sve to lijepo prosvijetle :)

Bez... Bez...
Sa ledicama Sa ledicama
Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Fractal Design S24 - EKWB mod . Jedan dio projekta s kojim se sad bavim . Uskoro ide cijeli setum u Corsair Air 240 kucistu

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 20:56 (zagy15061984).
12 godina
Slike vašeg Hardvera

evo kupio sharkoon h10 sluske pa malo doradio misonju i tipkovnicu pa da bude combo....LOOOOL

malo maste i sve se da...a i ubio malo monotoniju periferije  nije mi htio uploadat...

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 21:52 (mariolla79).
13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

samo za turbojc :D

Evo danas kupljena još jedna grafa i ploča :)

12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i od mene nešta od zadnjih mjesec dana...

Sorry nesta me zeza matična pa se tokom uploda slika komp resetiro...

Jedino što mi je sad malo gužva unutra...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 14:25 (bushido002).
13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

za mog cijenjenog kolegu danas se počastio kućištem :)

17 godina
Slike vašeg Hardvera

evo nesto novo složeno za frenda ;)

jedna umjetnička :D jedna umjetnička :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 15:45 (kiky94).
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo nabavio i ja napokon dobru matičnu za realnu cijenu od kolege tomislavivic  i složio PC. Matična je jedva stala u kućište pošto nije standardna, već EATX. Cable managment mi se čini i više nego dobar za neko najobičnije kućište. Začudio sam se koliko bundlea doalzi s pločom, jedino OC key nisam dobio. S vremenom će valjda doći i ostali dijelovi (grafa, ssd, napajanje....)

Ali prvo što sljedeće kupujem je i5 2500k 

Slike u boljoj kvaliteti

P.S. Da vas ne bi zbunio broj HDD-a. Gornja dva su po 160gb, a sljedeća tri 80gb koje cu poslije spojiti.

Ako tko ima OC Key da mu ne treba, nek se javi na PP.

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 18:26 (Tony1999).
11 godina
Slike vašeg Hardvera

Napokon nadogradio rame, sa 4x2GB Hyperx 1600 na 2x8 Hyperx Savage 1866. 

Namučio sam se dok sam našao crvene, po toj cijeni 

Palo je i napajanje, Corsair RM650x. Uopće ne znam kaj će mi kad se nikad ne pali 

Donji 140mm vent je dao svoje pa sam upiknuo BitFenix Spectre 140mm koji na dnu kučišta uvlači zrak

te 120mm Spectre PWM koji sam stavio sa stražnje strane da uvlači zrak na vent od procesora. 

Stari 120mm sam prebacio gore da izvlači to sve. 

Do tada mi je temperatura proca bila 37-38 idle a sad je 33-35 s tim da je komp sada gotovo nečujan 

Još sam od nekud iskopal PCIex USB 3.0 karticu i olakšanje sam tak.

• Razmišljal sam naručit filtere za kučište, imaju baš namjenske na demcifilter ali mi je nekak puno dat 350-400 

kn za filtere još kad se doda PDV... Sad sam pogledo, 80$ sa poštarinom. Ne hvala!

Teški+su+ko+sam+vrag Teški+su+ko+sam+vrag
Pali+se+skoro+nikad,+sve+manje+igram+igrice+pa+niti+nema+razloga Pali+se+skoro+nikad,+sve+manje+igram+igrice+pa+niti+nema+razloga
Koliko+god+svi+kažu+da+stražnji+ispuhuje+van,+meni+se+ovo+čini+bolje Koliko+god+svi+kažu+da+stražnji+ispuhuje+van,+meni+se+ovo+čini+bolje
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2016 12:19 (gocc01).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigao mi je aktivni DP 1.2 - HDMI 2.0 adapter

http://club-3d.com/isotope/c/cac-1070_en-664ea4c9.pdf

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2016 14:27 (4mal).
11 godina
Slike vašeg Hardvera

Skromno

Setup
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Kupujem komp evo već dvije i po godine, stalno nešto crkava ili želim nadograditi...

Jučer sam završio cjelokupni proces, od kompjutera kojega sam počeo nadograđivati ostale su dvije komponente: DVD pržilica i Logitech MX518 (miš kojega imam već 10ak godina i još izgleda kao da je iz trgovine izašao).

U "procesu" je crknulo:

Zeleni WD id 512 Gb, matična ploča sa procesorom (Intel dual core 2.9, ploča gigabyte sa intelovim chipsetom) - grom ih je opalio, LG 24 incha LCD (poznato da poljski LCDovi crknu nakon 2 godine).

3 puta sam zamijenio slušalice, dva puta sam kupio RAMove, prestao sam mijenjati podloge za miš (Razer) i tipkovnice kada sam prestao pušiti (redovito bi ih palio sa žarom)....

Naučio sam kloniti se jeftinih komponenti, dugoročno uzrokuju glavobolju i gubitak živaca.

Tu ponajviše mislim na:

- Kučište (koje sam eto jučer bacio je u startu došlo sa kratkim spojen na prednjoj ploči tako da nisu radili ulazi za mikrofon i slušalice, mislio sam "ništa strašno"... i tako se 4 godine je*em svaki put kad želim spojiti slušalice, petljam odiza...)

- Napajanja (bučna su i jako nesigurna, pogotovo kod jačih modela...)

- Ventilatori

Slušam svoj savjet, jučer sam instalirao SDD od 128GB, platio 400 kn (kolege ovdje fino kažu, plati 300 kn ali očekuj da prestane raditi nakon godinu dana)

A mikrofon mi se preporodio, toliko sam izdrk*o ulaz za mikrofon na ploči od svih ovih godina pimplanja da se audio kvaliteta povećala za 5 puta (bez pretjerivanja, ekipa kaže da imam odlični mikrofon sada... a samo sam promijenio ulazni port).

16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo upravo slike "kako treba", skontao sam da sam SDD pogrešno uvalio u utor (nisam jedini) pa sam to ispravio.

Još jednom, prijateljsko upozorenje.

Radije uštedjeti na, primjerice, jačini CPUa i količini RAMa nego nauštrb tome platiti bilo koju drugu komponentu 50 ili 100 kn manje.

13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nist posebno... jedna igrackica vise!!!

Intel Core™ i7
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo i ja se napokon prebacio na SSD. Razlika između Hdd-a i Ssd-a je WOW

Unlock the Power Within
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 22:59 (Puls3).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Eto malo slika od trenutnog projekta koji slazem u slobodno vrijeme. Nije završen pošto mi fali proc i gpu  pa ce malo pricekati. Ova zadnja slika me malo zastopala na vremenu jer sam istovremeno radio i na tome :)  ( djecji zahtjevi )   

http://postimg.org/image/66ddp72db/
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Danas stiglo par stvarčica :

Edit : ne znam zašto mi neda da uploadam neke slike...

http://prntscr.com/ap6gfk

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 10:28 (molnyi).
10 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

magnat supreme 802, onkyo tx-sv508 receiver, i centralni magnat ( zaboravil kak se zove)

1 1
2 2
3 3
4 4
RAMPAGE
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice