Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.123
|
čitano: 4.226.231
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Na čemu se još igram{#}:

http://www.pohrani.com/f/3u/Cz/1dNwXcAB/da4119b2e120d975a661ecb0.jpg
12 godina
Slike vašeg Hardvera

Stiglo

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 14:34 (Kamikaza1600vti).
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Jos malo stvari na kojima su se odigrale neke od najlegendarnijih igara:

12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

GTX 760 MSI TF4

15 godina
Slike vašeg Hardvera

malo crnog

cijena?

prava sitnica, 300kn

14 godina
Slike vašeg Hardvera

TP Link TL-WR841N, nadam se da će dobro služiti {#}

WR740N i RT-N10E WR740N i RT-N10E
12 godina
Slike vašeg Hardvera

TP-LINK access point. Uzo ga jer mi je slab wireless signal za mob i laptop. Dodatak je za opciju kada nema blizu utičnice pa se moze slat struja preko erhernet-a. 319kn links.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 13:42 (Entropija).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigo frendu novi laptop Acer Aspire V17 Nitro, intel i7 4710U, GTX 860M, 8GB DDR3 i 1000GB + 8GB SSD hybrid, ukratko zvijer u prekrasnom kucistu.

+Logitech M500 miš i micro sd 32gb, class 10

[G] Sapko
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Eto prelazim sa Nvidie na AMD pošto su me driveri iz**bali do bola u pojedinim igrama tako da više nisam imao strpljenja da se oni panjevi u Nvidiji saberu.

Eto novi hardware - Sapphire R9 290 TRI-X {#}

12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nova MSI GTX 970 Gaming i Zotac GTX 670 AMP!

https://www.youtube.com/watch?v=R7ZHLppS5_w
12 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo ga stiglo pojačanje za "moj pc" LC Power Metatron 850W LC8850III V2.3 ARKANGEL 80 plus Gold INTEL SSD 530 series 240GB

nista mi se neda
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 16:10 (nicky.sl).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

stigo "stroj" za fax, zahvaljujem ekipi u temi za odabir prijenosnika...

Radi se o Asusu X550LNV

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Christmas is early this year {#}

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
Slike vašeg Hardvera

NOVI STARI mišonja :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 19:03 (Rav3n).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo,konačno sam i ja kupio nova računala (prvi put nakon 2007.) 1 komp klincima i 1 sebi ;)

(Zanemarite ne-kvalitetu fotografija,nisam baš Lupino,a nemam niti bogznakakvu opremu za fotografiranje)

Edit: Odustajem,pa ovaj uploader je zbilja nemoguć :(

2 2
3 3
6 6
7 7
8 8
10 10
16 16
17 17
Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 0:06 (fromcelltohell).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Sony zvucnici SSH-771 (za sicu).

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 14:21 (lmutak).
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

I kod mene je Bozic uranio.

Odlucio sam se za jeftiniju verziju Samsungovih SSD-ova, 840 EVO 250GB, koristit ce se za OS i programe koje cesto koristim, no

treba i stediti za nadolazeci Steam Winter Sale, inace sam razmisljao da nabavim 850.

Kada sam ga primio u ruke nisam mogao vjerovati koliko je lagan, kao supalj komad plastike.

Sta reci, prezadovoljan sam za svoj prvi SSD, narucio iz Alza shopa, brzina svijetlosti za razliku od starog HDD-a koji je vec krcio.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 21:52 (Marcuskac).
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Ovu zicu sa desne strane cu maknut

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Momak došao na selo pa smo ga malo "kompresirali" :D

11 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigla nova igračka {#}

14 godina
Čišćenje računala i edukacija

Eto jucer mi je bilo dosadno, monitor otkazao poslušnosti, pa sam sam malo gledao komp, kako je prljav, zapravo toliko prljav da kad papige lete krajem njega se digne oblak prasine kao da driftaju u zraku... Unutra je bilo paucine, slojevi prašine, praktički su se kontinenti i tektonske ploče počele stvarat a novi Mohorovičićev diskontinuitet je bio otkriven... Posto mi je bilo dosadno, a veoma sam ljen i nemam volje za životom sem kad je biciklizam u pitanju sam odlucio mladjeg brata uposlit, da nebi, nedaj bože naučio što je to gefufna kod hdd-a ili molex priključak.

Sve je počelo dobro, moj brat je bio vidno uzbuđen kao što se na slici može uočit.

Pošto sam htjeo pokazati školski primjer kako računalo rastaviti, prvo smo pripremili sav potreban alat(nemojte me krivit, inace pustam noakt na malom prstu, pa dok nepukne sluzi kao pomocni odvijac, a kao cvikcange koristim zube, za ispitivanje voltaže, stavim komad gole žice na jezik, pa ako nebudem mogao razaznat okus šnicle i brokule znam da ima više od 32V).

Kad je sav potreban alat bio spreman, mogli smo smo zapocet. Prvo smo trebali ustvrditi koliko je računalo zapravo prljavo, primjer je bio povlacenje prsta preko infektiranih predmeta(obrez, slike koje ce te vidjet su sokirajuce, i mogu uzrokovati vrtoglavicu ili nagli napad bjesam na forumaša moju malenkost)

Prvo je valjalo izvaditi hdd, kao razgibavanje, sve je proslo uredu, sem cinjenice da mi brat nije znao za gefufnu kod hdd koa se nalazi odmah iza popokatepetla kod cincilatora, neka se srami!

Na red je dosla famozna HD7770 Vapor-X, ljepotica svoje vrste, ima sjajan OC potencijal, no s mojim G2020, mogu je komotno i underclockat... Ako nis drugo, svejedno malo popravlja izgled računala.

Nakon toga, usljedio je ram tzv. cesalj, jedan ima na sebi cesljeve, a drugi ne, tako da ostvarim bolji airflow kod cpu heatsinka. 

Sljedilo je skidanje ventilatora, legla prasine, uzasa, bjede, svaki dan postane sivlji kad se računalo upali, a ventilatori pocnu cirkulirati prasinu iz dna tame, tu tamu je trebalo iskorjenit...

Nakon toga, šuma striborova, ovaj put ne od Mažuranićke, nego od Strma...

Jos par slika ventilatora...

Matična ploča je izvađena, srce samog računala... A moj mlađi vrat se i dalje divio zlu koje se razvilo u računalu...

Sljedila je inkvizicija prašine iz kučišta, nijedan kompresor nemože ono što visotlačni mlaz vode iz tuš kabine može zajedno sa niveom for men i spužvom...

Nakon toga manji photo session kucista dok je "vlažno", vani na hladnom zraku i panju. Ima i jedna slika pogodna za wallpaper(1920x1080)

I onda je to sve slozeno, vrlo pazljivo i s precižnošču, 2 ventilatora su uklonjena zbog loše kvalitete i prevelike buke, ali i estetike...

Nadam ste da ste uživali u ovom, pomalo neobičnom postu. Na kraju dana, kad sam mlađeg brata pitao što je to gefufna kod popokatepetla iza cincilatora do hdda me stjerao u 3 mile, jer mu je to sve vise odsadilo, umiorio se covik{#}

sup bro?
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigla chuka {#}

LG Watch R (W110)

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Glodavci na okupu {#}

( Zalman Knossos, Zalman ZM-GM1, MS Acrobat Wireless )

Tigar Krezumica
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nekoliko slika moje lepotice, nisam postao dugo vremena. Ovo je nakon malog ciscenja:

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigle nove sluške :)

Napokon sam prešao sa "Gaming" na one za glazbu :)

Audio Technica ATH-M40x

Fantastične su. Jak bas, kristalni visoki i čisti srednji. Nemjerljivo bolje od Creative Tactic3D Alpha koje sam prije imao. {#}

P.S. Evo napajanja koje sam promjenio u tri tjedna uslijed grešaka na njima :)

I jel može savjet, da ostavim ventilator naprijed ili da ga stavim dolje do napajanja?

cvrčanje cvrčanje
kontroler ventilatora kontroler ventilatora
sadašnje stanje sadašnje stanje
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
11 godina
Re: Slike vašeg Hardvera

Evo i kod mene prije i poslije cable menagmenta...

http://i.imgur.com/n8VGsJ0.jpg

http://i.imgur.com/ayOocqY.jpg

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

kod mene treba izvesti neke radove pod hitno,nagomilalo mi se nereda uzasno,a lijen sam raskopati i posloziti,nekad sam jako drzao do urednosti zica,sad vise slabo

evo trenutno stanje slika

http://i325.photobucket.com/albums/k380/Nikola_Goricki/2014-12-16192621_zpsb6a6b626.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 19:38 (baotian500).
11 godina
Slike vašeg Hardvera

evo par slicica ;) (kvaliteta slika nije bas nesto,los mob.)

15 godina
Slike vašeg Hardvera

Nakon dugog testiranja razmisljanja i biranja novcanik su mi ispraznile AKG K545. I to za nemalih 1600kn. Iskreno svake lipe su vrijedile... nisam mogao zamislit da nesto moze ovoliko dobro zvucat.

Sad je vrijeme za nabavit pristojan DAC pa bi moglo bit i recenzije ne budem li lijen :). 

Ukratko sumirano. Iznimno balansiran, nevjerojatno bistar i detaljan zvuk. A za razliku od dosta monitor slušalica u ovom rangu iznimno su sposobne u bas spektru bez da unište mid/high frekvencije. Bas ide jako jako nisko i time daje dojam živosti i punoce cak i ako nije pre glasan. Malo EQ-a i 50mm driveri u njima nece se bunit iznimno zagrmit bez uništavanja ostalih tonova. Soundstage također wow... instrumenti kao da su u prostoriji. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 15:10 (athlon64).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

I kod mene nesto novo od audio opreme... Steinberg UR22 i M-Audio BX5 D2 {#}

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice