Slike vašeg Hardvera
- poruka: 12.111
- |
- čitano: 4.140.252
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://valid.canardpc.com/2691381
Because 8gb is too mainstream.
Salim se, kupio sam jos jedan "KIT" cisto zato zbog razmisljanja: bolje kupiti sad, nego za par godina, kad ce ih biti teze nabaviti.
eo nesta od mene, jos su ventovi u nabavi, bijeli plexi ce jos ici iza maticne, neki potenciometri, rjesit kablove i ostale sitnice :D
btw cijenio bi kad bi neko napisa zasto td, da znam sta treba popraviti, uostalom napisao sam gore
Razer nostromo, ssd mushkin chronos 120 gb, hdd wd caviar black 1tb, Nexus 7 32gb.
Još kad mi dođe podloga razet goliathus speed i ukompletiram ju, stavit ću slike cijele periferije
i pc-a u kompletu.
I da' stari walkman jos radi ko urica. Njemačka kvaliteta.
Malo sam se počastio i u Instaru sam uzeo sam neke sluške za 39kn tamo (soldine su s obzirom na cijenu i da će se koristiti za mob i slušanje muzike)
Danas sam na Hreljiću naletio na nešto što sam uzeo za 20kn ,pa rekoh zašto ne uzeti da osvježim malo stari komp.
AMD/ATI Radeon HD2600PRO 512MB GDDR2 PCI-E Dual-DVI, proizvođač Saphire.
Grafa je dobra, al ima neke artefakte, pa mislim da će tokom idućeg tjedna ići u pećnicu na popravak :)
Evo i kod mene je stiglo dosta noviteta.
Novi zvučnici, predpojačalo, tipkovnica i ultrazoom fotić od Canona :)
Evo, nije me bilo od 12. mjeseca prošle godine. U međuvremenu se dogodilo nekoliko promjena pod MOJ PC.
Nisam htio stavljati svaki upgrade pojedinačno, pa evo ovako sve zajedno.
- Udomio napokon poštene slušalice, Plantronics Gamecom 380.
- Udomio poštenu zvučnu (čiji me mušicavi driveri još ubijaju!), Creative Audigy 2 ZS.
- Staru, Scythe Katanu III, zamijenio sa Scythe Yasyom.
- Vjeran samo Scytheu.
- Još jedan Scythe Glide stream + neka random drnda.
- Napokon zamijenio jedinu preostalu 2007. komponentu, MBO s istom s. 775, ali perf. miljama ispred DFI Lanparty DK X38-T2RB. Sad napokon Q6600 može disati.
- Razne slike, prije-poslije, itd.
- Kako sam riješio problem kratkih kablova slušalica.
evo i par slikica nakon restauracije kucista zbog vodenog pa se nastavilo i na farbanju i koje cemu hehe, prve su slike kako je bilo pa sve dosad !
CASE #1 : Ubaciti ssd u kuciste i instalirat windows. Posto nema ssd bracketa morao sam improvizirati....Inace radi se o i7 3770k+z77 extreme4+550ti+ocz vertex3 64gb+wd black 500gb+xfx pro 450w
CASE #2: Zamjena stock coolera sa cm 212evo . Temp prije bile nakon 5min prime95 preko 75c...sada nejdu prek 50c. konfa : phenom 955+870 extreme3+6850+500gb hdd+cx500w.
Slikano sa x10 mini pro tako da je kvaliteta kakva je. sry