Slike vašeg Hardvera
- poruka: 11.995
- |
- čitano: 3.667.843
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nice ... samo mi se ne sviđaju crvene neonke naspram ovih plavih...
Koliko ja vidim sa fotke hladnjak je Golden Orb II cini mi se a ovo prozirno kuciste izgleda vrlo zgodno!!!
evo i mog,urednost na prvom mjestu :)
slika dole
Evo i mojih stvari, ništa impresivno ali me služi savršeno.
Konfa je inače:
AMD Athlon 64 4200+X2 (2x2,23Ghz)
2 Gb Kingmax DDR2 (800Mhz)
Point of view GeForce 7900GS (256DDR3 256-bit)
Gigabyte M59-SLI-S4
AG Neovo M19 19'' TFT LCD (12 ms)
Zvuk je integriran azalia čip na mbr, kućno kino je Panasonic LX 3000D (nekada močno sada je u totalnoj banani, polako umire, zamjeniti ću vjerovatno s nekim logitech zvučnicima). Ekran neću mijenjat dok mu zadnji pixel ne krepa, a diskovi su seagate barracuda 320gb s-ata, još jedna od 250 ata i još jedna od 120 ata.
Evo download slika: link
Ovak nesto jos nisam vidio!
Tak nekaj sam ja planirao napravit.
Sam napravit kucište od pleksija i komponente po katovima podijelit(vodoravno, ne okomito)
Ode ideja u vjetar.
Ali možda bude još nešto od toga.Bumo vidli.
Fino izgleda u svakom slucaju
Hvala, to je onaj komplet za modding ? jer ne mogu naci posebno spuzvu
cekam samo zeta da mi dofura robu (fesera 360, 6-7 ventova i nesto spojnica) i onda to sve ide u cosmosa s (slika dolje)...
planirao sam i unutrasnjost kucista ofarbat u crno i napravit rupe (blize maticnoj) za bolje provodenje kablova...
naravno ako bude vremena inace to sve sklepam kako je i do godisnjeg nista vise ne diram
Evo dvije slike. Malo je lošija kvaliteta jer je slikano mobitelom.
Hebote,moram primijetiti da na ovom forumu jako puno korsinika ima ovakvo kuciste Thermaltake Soprano
Ako su takve kombinacije, na koji način to radi!!!?? Pa moraju biti potpuno jednake grafičke u SLI-u
Da, ali ja mislim da za SLI moraju biti identične kartice
Hebote,moram primijetiti da na ovom forumu jako puno korsinika ima ovakvo kuciste Thermaltake Soprano
Ako su takve kombinacije, na koji način to radi!!!?? Pa moraju biti potpuno jednake grafičke u SLI-u
Vidim da imas Chieftec Aegis tower, stari naopako si okrenuo hardove, probaj sad ugradit ventilatore sa one strane gdje su ti konektori od harda
Vidim da imas Chieftec Aegis tower, stari naopako si okrenuo hardove, probaj sad ugradit ventilatore sa one strane gdje su ti konektori od harda
Eto ovo sam uslikao prije nekih dva mjeseca kada sam slozio comp, sada je tu nova samo Corsair memorija i cekam jos na Coolit Elite hladnjak...
INTEL i7 920
ASUS RAMPAGE II EXTREME
CORSAIR DDR3 TR3X3G1600C8D
WD 3000HLFS 300 GB VelociRaptor
SAPPHIRE HD4870 TOXIC
SEASONIC 600W
ANTEC P182
DELL 2408WFP
ma to sam otvorio samo da poslikam a sada je sve urednije samo sto nisam uspio poslikati, ovo je bilo nakon slaganja par sati...
@doktor1
Stvarno uredno kućište nema šta, svaka čast. Zanima me samo gdje si našao tu spužvu što si iskoristio za zvučnu izolaciju?