Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.128
|
čitano: 4.247.352
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
15 godina
RE: Slike vašeg Hardvera
Branimir2412 kaže...

Evo i ja hladim svoj DSL, gore je stari ventilator (70mm) koji je bio na AMD-ovom procesoru. Na njega sam prišarafio gril iz sigurnosnih razloga Osmijeh. Ventilator sam stoji na DSL-u, nije s ničime pričvršćen. Npajanje crpi iz samog DSL-a tako da se ventilator vrti na malom broju okretaja. I još je cijeli DSL stavljen na čepove od plastičnih boca.

a moj se ne grije , prilicno je hladan , a pruijatelj mi ima nekog velikoga i vruc je ko kura_c

15 godina
neaktivan
The Man kaže...

Evo i mein - modded by Sharkoon & Scythe - Cooler Master CM 690...

A koja masina i jakost nema staSmijeh

16 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
The Man kaže...

Evo i mein - modded by Sharkoon & Scythe - Cooler Master CM 690...

A koja masina i jakost nema staSmijeh

A šta to točno fali mojoj mašini gospon slavonac, slasni kulen ili možda domaći ajvar? Jača je 100% od tvoje rakije. Smijeh

If creativity is a field, copyright is the fence.
17 godina
The Man kaže...

A šta to točno fali mojoj mašini gospon slavonac, slasni kulen ili možda domaći ajvar? Jača je 100% od tvoje rakije. Smijeh

Upravo tako, fali ti ajvar... ;)

Ajvar Ajvar
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Imaš li domaćeg ajvara? Nudim dvije tegle domaćeg pekmeza od dunja i grožđa za jednu teglu domaćeg ajvara.

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Daj ne spamajte nego stavite i koju slikicu.

Npr ovako nesto!

Dosao mi novi mis kupljen na e-bayu za 580kn + 50 postarine.

2mad clan strikes again!!

Mamba Mamba
Mamba i lycrosa Mamba i lycrosa
Fila2mad
16 godina
protjeran
Fila2mad kaže...

I... came....

17 godina
Fila2mad kaže...

Daj ne spamajte nego stavite i koju slikicu.

Npr ovako nesto!

Dosao mi novi mis kupljen na e-bayu za 580kn + 50 postarine.

2mad clan strikes again!!

Sve super, samo riješi se te podloge. To je šrot kakvog nema. Bolje bez nje nego s njom.

Isprobano s 10ak različitih miševa (Verbatim Rapier V1, Razer DeathAdder, OCZ Equalizer, Canyon Laser Gaming,

Sharkoon Fireglider, Genius Ergo 555, Logitech MX-518,...), s nijednom od njih nije imala dobro kretanje.

Nevjeruješ? Pogledaj sam u običnom paint testu. Uzmi obićnu olovku i crtaj kružnice pa da vidiš šiljaka...

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
16 godina
neaktivan

Znam sve.

Ovu prodajem trenutno u original pakiranju za 100kn i kupujem na e-bayu Razer Destructor

Big Bad Boys Drive Big Bad Toys
17 godina
Fila2mad kaže...

Znam sve.

Ovu prodajem trenutno u original pakiranju za 100kn i kupujem na e-bayu Razer Destructor

Polovnu prodaješ po cijeni većoj nego što je cijena nove? Bravo, sigurno se otimaju da kupe.

I ne moraš ići tako ekstremno što se tiče podloge. Jednostavno uzmi recimo Roccat Taito,

Steelseries QCK+, Cooler Master Storm Tactics DC CS-M FPS ili Sharkoon Rush Outplay.

Imati ćeš rezultate za 10/10, a koštaju 100 - 120 Kn.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera
Novo
MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB KUĆIŠTE: neptun 810 400W
16 godina
Slike vašeg Hardvera
Ali nece niti pozaliti sa Destructorom,

Preko e-bay a se vjerojatno moze nabaviti za 150kn.

I onda ce 2 mad clan strikati again.
I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i mog hardvera Cool

bookshelf bookshelf
bookshelf bookshelf
telka, amp, sub telka, amp, sub
desk desk
štakor štakor
tipkalo i sluške tipkalo i sluške
plox xD plox xD
The best way to be boring is to leave nothing out.
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

20.10.2010. - dan tako čaroban

Dies ist ein Scythe Slip Stream 140mm Lüfter... Dies ist ein Scythe Slip Stream 140mm Lüfter...
Dies ist ein SteelSeries Ikari Optical Maus... Dies ist ein SteelSeries Ikari Optical Maus...
Dies ist ein Technics RP-DH1200 Kopfhörer... Dies ist ein Technics RP-DH1200 Kopfhörer...
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 23:06 (The Man).
16 godina
neaktivan
The Man kaže...

20.10.2010. - dan tako čaroban

sluše brutala, mi lajk it Cool

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Cijena je također bila brutala... Smijeh

16 godina
neaktivan
The Man kaže...

Cijena je također bila brutala... Smijeh

znam znam Cool

ali se isplati svake kune zar ne 

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

sluske su mrak

meni je zao sta za ove svoje stolne nisam izdvojio vise para, al sam se zato isprsio za earbudice :p

nema tog kucnog ozvucenja koje moze satrat kvalitetne slusalice ;)

16 godina
Slike vašeg Hardvera

znam da smo svi alergincni na off u ovoj temi ali 

- Kak se drze te slusalice na kucistu ???? 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Tako su čvrste i kvalitetne da će me najvjerojatnije nadživjeti, a kad čujem riječ nepoderivo odmah se njih sjetim. Što se samog zvuka tiče, nema tih zvučnika za PC koji bi im mogli parirati po kvaliteti, a najbolja stvar je to što se kad ih stavim na uši skoro ništa ne čuje na van. Za noćno slušanje dušu dale...

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Ja sam zatucani studijski profesionalac pa koristim potpuno flat sluške, a to je rijetko naći. Pogledajte si specifikacije ovdje: http://www.bhphotovideo.com/c/product/97718-REG/Audio_Technica_ATH_M40.html#specifications. Samo obratite pozornost odakle kreće frekvencijski raspon... :D

ATH-M40fs ATH-M40fs
14 godina
neaktivan
bocic kaže...

Ja sam zatucani studijski profesionalac pa koristim potpuno flat sluške, a to je rijetko naći. Pogledajte si specifikacije ovdje: http://www.bhphotovideo.com/c/product/97718-REG/Audio_Technica_ATH_M40.html#specifications. Samo obratite pozornost odakle kreće frekvencijski raspon... :D

pa i ove Technics su od 5Hz i max su 3500mW dok su ATH max 1600mw

al sa druge strane o kvaliteti nebih nista govorio jer nisam imao prilike ni jedne isprobat tako da sutim :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 23:33 (Sale_ds).
16 godina
neaktivan
bocic kaže...

Ni specifikacije od mojih nisu nimalo lošije, dapače...

http://www.panasonic.com/consumer_electronics/technics_dj/prod_specs_rpdh1200.asp

GRDI-146 kaže...

znam da smo svi alergincni na off u ovoj temi ali 

- Kak se drze te slusalice na kucistu ???? 

Svaki CM 690 ima onu kromiranu lajnu koja je malo izdignuta...

17 godina
The Man kaže...

Ni specifikacije od mojih nisu nimalo lošije, dapače...

http://www.panasonic.com/consumer_electronics/technics_dj/prod_specs_rpdh1200.asp

Nisu loše, dapače, ali postoji jedna mala razlika. Kao što rekoh, moje su flat, dakle nema uljepšavanja nijednog dijela spektra. U firmi koristim gotvo potpuno iste sluške, razlika je 'samo' u oznaci - one su ATH-D40fs. Imaju ispeglane basove i donekle visoke tonove, čisto ti je milo slušati sebe na njima. Onda sam jednom, kada se par komada na poslu rasklimalo, ponio svoje i jaaaako se iznenadio. Razlika je zastrašujuća, ove moje ti sve gurnu doslovno sirovo van. Odmah sam počeo vrištati na tehničara da sredi malo srednje i niske na voice processoru, a to do tada uopće nisam primijetio kao problem.

Dakako, za igranje i slušanje glazbe ove tvoje su puno bolje. Ove moje su majka za govorne dijelove, montažu i slušanje jazza i klasike, tu su nenadhebive...

Naravno, kad pogledaš link koji sam ja stavio, onda se nasmiješ cijeni u SAD-u. Naime, kod nas su 800 kuna... ;)

17 godina
Sale_ds kaže...

pa i ove Technics su od 5Hz i max su 3500mW dok su ATH max 1600mw

Jesu, zaista kreću 'iz podruma', no ovo koliko mW imaju možeš okačiti mačku o rep. Mogu se i ja derati, ali me puno ugodnije slušati kad govorim normalno jer sam inače dosta glasan. Kužiš?

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera
Tu se slazem s tobom, ali ne mora znacit posto su glasne da nisu i kvalitetne pri vecim decibelima.
Meni je osobno isto ljepse slusat umjereno nego frljit do kraja pa nek vristi (ok, ok tu i tamo volim susjede malo ispeglat xD nevezano za slusalice lol). Dok sa druge strane Technics ce vjerovatno puno ljepse zvucat na 2000mw nego ATH, ipak im je to neka sredina.

Samo izrazavam misljenje i opet ponavlajm da nisam ni jedne imao prilike isprobati, a i kako ti kazes ATH je vise za jazz, klasiku i govor tako da ih uopce nebi imalo smisla usporedivati jer mi se technics nekako ne cini namjenjen za to :)

Ugl spec za obadvoje su fine... sad ste me samo poceli nabrijavat da si jos jedne slusalice kupim :p
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

evo nešto novog i nešto starog malo igre

16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
sad ste me samo poceli nabrijavat da si jos jedne slusalice kupim :p

Gdje si bio kad sam ja prodavao svoje Sennheiser HD 200 Master?

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera
Vjerovatno trazio posao kao sto ga i sad trazim..al kad ga nadem sigurno ce past neki shoping. Vjerovatno ces tad prodavat ove technics tak da se cujemo lol
17 godina
Sale_ds kaže...
Ugl spec za obadvoje su fine... sad ste me samo poceli nabrijavat da si jos jedne slusalice kupim :p

Hehe... Evo ti i malo zvučnika da se još razboliš... Samo što ti za ove treba tonski pult ili kakav audio interface da ih možeš spojiti. Cijena je prava sitnica: 1250 kn komad... Evo ti specifikacije: http://www.bhphotovideo.com/c/product/407009-REG/Yamaha_HS50M_HS50M_5_Two_Way_Bi_Amplified.html#specifications

A ima i u kompletu sa subwooferom: http://www.bhphotovideo.com/c/product/438240-REG/Yamaha_2_1_Monitoring_System.html#features

Neka te ne bune podatci o snazi, ovo grmi više od onih nazovi 120W po kanalu, a zvuk je kristalno čist...

Yamaha HS50M Yamaha HS50M
Yamaha HS50M Yamaha HS50M
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice