Zašto bi mi padala kvaliteta života pušenjem? Vama nepušačima smo mi vragovi, uništavamo sebe , novce bla bla.. Pa šta sad? Naši novci, naše zdravlje, naš izbor.
Pušenje je samo jedna stavka u životu. Svakome je negdje gore zapisano kad će, može on pušit cijeli život pa da nema problema, a može se čuvati pa izaći na cestu i da ga kamion pokupi. To je sve relativno.
zašto onda uopce dolaziš u ove temu i postaš ako ti ne trebaju ničiji savjeti i prodike? Čovjek ti govori kakva je realna situacija, tebi se odma digne živac jer znaš i sam da je to istina,i onda mu se još drsko obraćaš.
Oćeš mi ti možda reći u kojim temam smijem postat pametnjakoviću? I čovjek mi govori, i šta sad? Normalno raspravljam sa njime a ti tu uljećeš i pametuješ. Neznaš me i neznaš jel mi se digo živac tako da nemoj pametovat.
negdje gore zapisano? sve relativno? mislim HAHAHHAHAHA ROFL,daj razmisli malo o tome šta pišeš, real life situacije, 95% vjerojatnosti je da te nece zadesit takva nesreća a 75-80% vjerojatnosti je da ces oko 50-te ciknit radi duvana, tako da malo osnovnoškolske matematike i bit ce ti jasno da pišeš nebuloze.
Necu ti govorit ništa, samo kažem da je ovo sta ti mbaksa govori činjenica i da ili budes pametan i prestaneš pušit ili budi jado, dozvoli nikotinu da ti kontrolira život al onda bar reci, "je, znam šta mi duvan radi, znam da si u pravu i nije me briga ja previše volim duvan da bi ga ostavia" a ne kako ti i mbaksa kaze, predstavljas ga ko tratinčice na livadi.