Bok, ja sam Srki iz Rijeke. Radim kao serviser u jednoj riječkoj firmi.
Predstavite se
- poruka: 902
- |
- čitano: 329.571
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam Silwek. imam 14 god.. u slobodno vrijeme igram s frendovima diablo lod, ron, cod 4, nsf MW a najdraza igra mi je COD4 ... komp mi je star prek 5 g.. u njeg sam stavil samo 512 grafu i 2gb rama.igram igru koju hocu :D uz to volim i motore.. da volim. obozavam. imam hondu NSR 125 R iz 1990 g. pozz... puno mi je ljudi vec pomoglo na forumu i forum je The BEST
pozz, aj da i ja odradim svoje.
Franjo, 23 year old, trenutno nastanjen u Mostaru, vidim da ima dosta studenata iz bih, pa slobodno zovnite na kavu.
neka vrsta informaticara, obozavam filmove, crtane, knjige...
obiteljski covik, ponosni otac malca od pola godine :D
ah da, lud za intelom, asusom i atiem.
Nek je malac ziv i zdrav...
Bok! Ja sam iz Slavonskoga Broda. Bavim se borilackim vjestinama i glazbom. U informatici sam poceo kao programer, no sada radim kao all round - servisiram strojeve, postavljam i planiram mreze, programiram, radim korisnicku podrsku, ma svasta..ali ipak mi se najveci dio posla vrti oko oraclea.
Pozdrav
bok svima
ja sam Hrvoje iz zgb-a imam 36 god
oženjen i dvoje dijece
i svima želim da provedemo lijepe trenutke zajedno pozdrav
Ja sam Paško iz Solina imam 19 god.
Lud za kompjuterima i svime vezanim za njh. I za autima i tuningu.
Iako sam regan već 2 mj. tek sam sad vidio ovu temu.
Znači, lud za PES-om, Man Utd-om, ljepšem spolu. Uvijek na AMD/ATi strani.
i evo tek ću se sad predstaviti, a na forumu sam mislim 1 godinu xD
zovem se tonko. mrzim kad me ljudi z*jebavaju tonko bonko. imam duge noge, čak do poda.
imam 15 ( slovima petnaest) godina. proklinjem dan kada sam se upisao u matematičku gimnaziju.
ne učim puno pa prolazim jedva sa 4 xD. mrzim klaunove, i volim igre gdje ih mogu ubijati.
volim burek s mesom, ali ako mi neko ponudi sa sirom, pojest ću ga- ali neće to bit TO
živim u smrdljivom gradu zagrebu. nemojte me krivo shvatiti- volim ja zagreb jako, ali živim relativno blizu gradskom odlagalištu smeća -.-
(fala bogu) hetero sam.
sve sportove volim, ali najdraži mi je nogomet- on je majka. ako neki sport nevolim, to bi bio hokej i one j*bene maskote medveščaka koje su me maltretirale cjelu utakmicu da im dam 5. NEDAM!
sve što mi fali da budem pravi gamer jest gamerski komp. igram aktivno CoD4, prije CoD2, ponekad WoW, od ostalih igara najdraži mi je serijal Guitar Hero.
slušam odprilike sve osim cajki, i kad narastem želim bit penzioner hehe.
PS. zaboravio sam reći da mrzim svoj nick. razmišljo sam da napravim novi acc- al onda bi izgubio (nekadašnjeg) ranka moljca xD.
.
PS. zaboravio sam reći da mrzim svoj nick. razmišljo sam da napravim novi acc- al onda bi izgubio (nekadašnjeg) ranka moljca xD.
zašt ga mrziš?! baš je nekak neobičan i zanimljiv...
uhh, meni je baš katastrofa- neznam zašto sam ga odabrao, valjda sam pijan bio
uhh, meni je baš katastrofa- neznam zašto sam ga odabrao, valjda sam pijan bio
Ma daj OK ti je nick :)
Dean iz ZG-a
37 god
radim na HRT-u u odjelu potpore i nadzor digitalne proizvodnje (nije informatika ali nesto slicno)
50% se volim igrat na pc-u a 50% ucit
ovo iznad navedeno lagano pocinje padat u drugi plan jer....
...postat cu sretan i ponosan otac u 4. mjesecu sljedece godine
sin je :)
Dean iz ZG-a
37 god
radim na HRT-u u odjelu potpore i nadzor digitalne proizvodnje (nije informatika ali nesto slicno)
Čestitam.
Ja sam Tomislav kao što piše u nicku.Imam 14 godina(1995.godište).Živim u Ogulinu,to je neveliko mjesto u Karlovačkoj županiji!Idem u 8.razred,a namjeravam upisati Opću gimnaziju u Ogulinu.U slobodno vrijeme treniram nogomet(golman) i visim na računalu.Učim programirati u Visual Basic-u i C++-u.
To je ukratko sve o meni!
Dean iz ZG-a
37 god
Čestitam.
Zahvaljujem...
Ja sam Paško iz Solina imam 19 god.
Lud za kompjuterima i svime vezanim za njh. I za autima i tuningu.
Kolega Solinjanin, onda se vjerojatno i znamo. :D
Edit: Srednji čestitam. :D
Dean iz ZG-a
37 god
Vrlo lijepo, čestitam.
Ja sam V. Iz hrvatske sam. U virtualnom svijetu sam poznati kao linux malware guy (ne samoprozvan da ne bi mislili), malware reversing guy. Imam jedan blog, radim na jednoj linux distribuciji. Vrlo važan sam član jedne zajednice i jedne sigurnosne konferencije. Uz to i administriram jedan forum.
Na bug-ovom forumu odmaram vijuge i općenito se zajebavam.
Hvala.
Greška.
Ja sam Tomislav kao što piše u nicku.Imam 14 godina(1995.godište).Živim u Ogulinu,to je neveliko mjesto u Karlovačkoj županiji!Idem u 8.razred,a namjeravam upisati Opću gimnaziju u Ogulinu.U slobodno vrijeme treniram nogomet(golman) i visim na računalu.Učim programirati u Visual Basic-u i C++-u.
Ja sam u Bosni i Hercegovini, ali u skolu pod hrvazskim planom i programom, Hrvatsku ucimo veci dio 8. razreda Bosnu samo malo na kraju (kao eto da znas gdje zivis).
Ja mislim da svi u Hrvatskoj znaju gdje je Ogulin... To je mjesto u Gorskoj Hrvatskoj, sa razvijenom drvnom industrijom i sumarstvom, jedno od veoma malo gradova u Gorskoj Hrvatskoj, kroz njega prolaze vazne prometnice, ostecen je za vrijeme rata.
Sorry zbog duplog posta (ako je).
Ja sam Hrvoje,živim u Sesvetama, još tri tjedna i 18-togodišnjak :) ,idem u 4 razred Elektrotehničke škole u Sesvetama(Tehničar za Računalstvo),najviše vremena sam na nogometu ili za kompom...
Ja sam u Bosni i Hercegovini, ali u skolu pod hrvazskim planom i programom, Hrvatsku ucimo veci dio 8. razreda Bosnu samo malo na kraju (kao eto da znas gdje zivis).
Ja mislim da svi u Hrvatskoj znaju gdje je Ogulin... To je mjesto u Gorskoj Hrvatskoj, sa razvijenom drvnom industrijom i sumarstvom, jedno od veoma malo gradova u Gorskoj Hrvatskoj, kroz njega prolaze vazne prometnice, ostecen je za vrijeme rata.
Sorry zbog duplog posta (ako je).
Znam da znaju gdje je Ogulin ali sam napisao tek tako gdje je!
Kolega,slični smo jako(osim što ti ne voliš sport)!
Dean iz ZG-a
37 god
Čestitam, odgoji ga u pravog mahera za komp.
Dean iz ZG-a
37 god
Čestitam, odgoji ga u pravog mahera za komp.
zahvaljujem...dat cu sve od sebe :)
- Igor Bubanovic
- 24 godine
- Split
- Volim programiranje,igre,nogomet,matematiku
- Zaposlen u HGspotu u Splitu
- Neozenjen
- To bi bilo ukratko to
- Vrlo vazan edit
- Uvijek spreman za zajebanciju
- Igor Bubanovic
- 24 godine
- Split
- Neozenjen
- To bi bilo ukratko to
zato sto radis u hg spotu ^^ hahaha :D
- Igor Bubanovic
- 24 godine
- Split
- Neozenjen
- To bi bilo ukratko to
Jeli plača redovita? Dali možeš sredit posao?
Javi na PM ako možeš.
zovem se damian borovac imam 14 godina, iz rijeke sam i u slobodno vrijeme sam na kompu ucim o PC-u i igram igre (normalno) a inace sam vani i radim svasta (bolje da neznate)
- Igor Bubanovic
- 24 godine
- Split
- Neozenjen
- To bi bilo ukratko to
Jeli plača redovita? Dali možeš sredit posao?
Javi na PM ako možeš.
šteta ipak dobro nam došao