bok, ja sam isto novi, iz Varaždina sam (vidim da ima dosta Varaždinca )
pošto ništ neznam došel sam vas pitat
Hercliše vilkomen cu BUG forum
Hercliše vilkomen cu BUG forum
Danke, danke :)
Pozdrav svima od Marka !!
Lud za internetom i glazbom osamdesetih !!
Pozdrav ja sam Ivan iz Privlake
Pozdrav ja sam Ivan iz Privlake
pozdrav Ivane
Ojla ljudi,evo i mene na ovom forumu. . .
Od nedavno se bavim prodajom Star Trek Online GameKartica
Imam rodjaka u Americi koj radi gore pa mi nabavlja te key-eve pa eto malo da zaradim sa strane i tak!
Ojla ljudi,evo i mene na ovom forumu. . .
Dobrodosao..
Pozdrav svima!
Vedran iz Kc...
pozz svima , ja sam alfa i omega :D, iz koprivnice sam , i bavim se pocetnickim programiranjem i ozbiljnim gamingom :P
Pozdrav svima!
Vedran iz Kc...
pozz svima , ja sam alfa i omega :D, iz koprivnice sam , i bavim se pocetnickim programiranjem i ozbiljnim gamingom :P
Dobrodosli i ugodno druzenje zelim !
Eugen, živim u Poreču, 1. razred opće gimnazije
1. PC sam dobio sa 7-8 godina, i od onda obožavam sve vezano uz informatiku i kompjutere, samo se ne razumijem previše u te stvari pa želim nešto naučiti
čitao sam malo po forumu zadnjih 2-3 tjedna pa sam se odlučio i registrirati
to je to od mene
Dobrodošao .. ws ; )
Eugen, živim u Poreču, 1. razred opće gimnazije
1. PC sam dobio sa 7-8 godina, i od onda obožavam sve vezano uz informatiku i kompjutere, samo se ne razumijem previše u te stvari pa želim nešto naučiti
čitao sam malo po forumu zadnjih 2-3 tjedna pa sam se odlučio i registrirati
to je to od mene
Imenjače, dobro došao na bug forum...
iz imotskog, 18 godina, nadam se ove godine upisati faks, volim filmove, i dobru glazbu
samo da pozdravim ekipu. već neko vrijeme samo pratim forum, evo sada sam se i registrirao pa ću sa vama podijeliti par bisera iz svoje bogate riznice. :D inaće sam iz zagreba, 24 godine, zaposlen (hvala bogu), a od hobija ću spomenuti samo nogomet, WRC i poker. do tipkanja
Nikola iz Banja Luke...9 razred PC sam dobio kad sam imao 6 godina..i od tad se ne skdiam sa njega ;))
pozdrav ja sam Mihael, iz okolice Varaždina, još u srednju idem, bavim se web dizajnom/developmentom, nešto malo programiranjem i tak
Pozz forumaši, čitam jako dugo forum, pomogao mi 1000 puta i napokon odlučio da se regam
Antonio, 26 god, Delnice, zanimanje automehaničar, hobi gaming
Evo i mene, ujedno i moj prvi post.
Pozdrav svima!
Svi novajlije dobrodošli na forum.
Nadam se da ćemo se ubrzo naći u žestokim raspravama :D
(ako vas nešto zanima, ne ustručavajte se pitati)
i`m from new york,secret agent,27 years,i have a mision in croatia
Zdravo,ja sam DoN pAnDA,dosao sam ovdje kako bi se vise informirao o racunarima,posto sam ja punopravna lowara,a ovdje ima dosta znalaca :P
Htio sam nesto da pitam u vezi jedne teme ali pogledah forum i vidim da je sjajan pa ocekujte me online na forumu :D
From Bosnia :)
Pozdrav svima,Hrvoje iz Zagreba.
Uvijek treba neki savjet/pomoc u svezi informatike i kompova pa ce mi dobro doci forum. :)
Pozdrav iz Zadra. Tu znam neku ekipicu pa sam se regao na forum da tipkam malo s njima i tako.
Htio sam nesto da pitam u vezi jedne teme ali pogledah forum i vidim da je sjajan pa ocekujte me online na forumu :D
From Bosnia :)
Pozdrav svima,Hrvoje iz Zagreba.
Uvijek treba neki savjet/pomoc u svezi informatike i kompova pa ce mi dobro doci forum. :)
Pozdrav iz Zadra. Tu znam neku ekipicu pa sam se regao na forum da tipkam malo s njima i tako.
Dobrodošli :)
Bog svima,
informatički sam laik, neznalica ukratko rečeno
imam jedan problem , pa se sjetio da je ovo najbolja stranica koja se tiče informatike, hardwera , softwera isl.
nadam se da ću biti dobar savjet kako dalje...hvala
Pozdrav svima,
Dakle, red je predstaviti se kada se negdje dođe (vidim, ipak nas ima Gorana na forumu...)
Početci: Commodore VC20 (vjerojatno, malo se ko sjeća toga stroja iz 85-86), kasnije, naravno, 64; još kasnije legendarni Atari 800XL, Amiga; i onda prelaz na bezlične PC-je, sve do danas. Volim sve što vole mladi...
Interests: hardver primarno, nešto manje softver; u zadnje vrijeme "pametni" telefoni
Pratim forum oduvijek, pomogao (forum) nekoliko puta.
Razlog registracije, kao u Kafiću uzdravlje, lijepo je doći nekamo gdje "svi znaju tvoje ime"...
Veselim se budućoj suradnji.