a gle,ako baš to te zanima,ja sam već pun k... toga napravio šta bih mogao prodat(da se mjeri u količini podataka ispalo bi u gigabajtima),da ne velim da sam radio razne web stranice i seo(od čega se lako obogatiš) i nisam ni kune naplatio.
Naglašavam ovdje na to da bi korist bila društvena,jer ako bismo čak i leglaizirali piratski softver u hr,nebismo ga legalizirali u svijetu,a legalizirati ga u svijetu mislim da čak i nije moguće u slijedećih 50 godina najmanje.A i u Hrvatskoj ionako ima manje profesionalnih programera nego u Microsoftu.Hrvatski korisnici nebi ni osjetili ništa drugo nego eventualno nestanak serious sama.Umjesto toga tim programerima bih platio dodatnu edukaciju u mrežne administratore pa bi zajedno sa njima razmislio kako da sagradimo wlan-hr,besplatnu wlan mrežu kojoj bi se moglo pristupiti u cijelom teritoriju RH,bez obzira bio ti na Jelačićevom trgu ili 5 km udaljen od najbliže obale na hr dijelu mora.Ili umjesto te wlan mreže premrežit hrvatsku optičkim kabelima.