Kolega je stavio sličan takav link prije tebe ali se nikom ne da ići 2 stranice unazad i pregledavat temu (kolega Mačak)
j*ebote pas, al se granata čuje!!!!!!!!
bože sačuvaj, sve se treslo LOL!
bila dječurlija okolo pa su počeli plakati- a lijepo sam rekao frendu da ne baca granatu pokraj parkića :(
jel puca jako taj topovski udar
Itekako, 1200 decibela... ili više.
jel puca jako taj topovski udar
Itekako, 1200 decibela... ili više.
Da da, 1200 decibela, a smrt od zvuka nastupa na oko 170decibela, a jačina pucnja iz pravog topa je oko 150 decibela. Jaka ti ta petarda
Nikad mi nije bilo jasno zašto ljudi kupuju petarde.Vi platite nešto što zapalite i čekate da pukne.Dakle,vi praktički palite novac.Ajde vatromet,to je uvijek lijepo za vidjet,pogotovo ako je pravi,ali petarde-bacanje novaca...Više sam ljubitelj toga da odem van s frendovima i okrenem rundu,nego da te iste pare dam za petarde.
U obadva posta? Pogledaj post na kraju prošle stranice i sad ovaj. Predpostavljam da mu ne ide fizika :)
e koja je sada na kraju najaca petarda prije je super top bio bez sumnje sad neznam dal je ovaj topovski udar,cobra,bomba????? ja mislim da je granata jer je najskuplja s obzirom kolko ih je unutra
Znal ko imal dje kupit karabita
A raznesena ruka do kraja života. Nije to samo što je glupo već nevjerovatno opasno. Ako ti je do pucanja, kupi plinski pištolj na ćorke i pucaj. Moć će ti do kraja života, a ni municija nije pretjerano skupa. Goni se pirotehnike (izuzev vatrometa ali i oni su opasni ako nemaš čvrstu podlogu
barem se lijepo osjećaš cijelu večer(osim ako se ne zgaziš)...plešeš, pjevaš, bariš cure i slično...
a svih će vas proći ta faza, vjeruj mi!
Žuti marker: imam 15 godina pa sam ga kupio legalno.
Zeleni marker: dođe ih 12 za 10 KM
Znači kupio si ih za 10 KM - konvertibilnih maraka. To znači da živiš u BiH kao i ja, te se u nas može kupit kalašnjikov ako imaš para. Njih ne zanima kolko imaš godina ili koliko si sposoban, njima je bitno da se proda. U nas otiđi u bilo koju kladionicu ili kockarnicu i nitko ti neće zabraniti i ako vide da si maloljetan. Otiđi u neku Njemačku ili Englesku pa ćemo vidit kako ćeš ih kupit.
Gruvo danas super top i zenge i mogu vam reć da super top čak ni nije jači od zenge.Sad razmišljam dal da probam ono s youtubea s raketom od prskalica.
Znači kupio si ih za 10 KM - konvertibilnih maraka. To znači da živiš u BiH kao i ja, te se u nas može kupit kalašnjikov ako imaš para. Njih ne zanima kolko imaš godina ili koliko si sposoban, njima je bitno da se proda. U nas otiđi u bilo koju kladionicu ili kockarnicu i nitko ti neće zabraniti i ako vide da si maloljetan. Otiđi u neku Njemačku ili Englesku pa ćemo vidit kako ćeš ih kupit.
Neznam za vas u BiH ali ja sam kupio i dobio ih 4 u kutiji.( od švercera) Ali pogledaj katalog od Oriona pa češ vidjet da ih je 4 u kutiji. ;)
Kolko ja znam pakiranja su po 4 u kutiji.
Ja ću ove godine Novu dočekati u toplini svoga doma sa boljom polovicom, a petarde mislim da nećemo bacati
Ljudi, danas mi se desilo nešto nevjerovatno! Ok, ne meni, ali definitivno nije ugodno, slušajte, bili mi danas vani, i ja prolazim sa jaranom, pričamo mi o WoW-u :P kad naletismo na neke likove napravili rafal od 6 topovskih udara... (moroni -.-") I pogodite što, oni su pobjegli, a neko drugo dijete prolazi barem 2 metra od svih tih topova, nakon toliko eksplozija, dijetetu je počela krv curiti iz ušiju i nije ništa čulo, URLALO JE!!! Nakon toga hitna je došla, a majka sva zaprepaštena ostala, ja se manim toga.
Ljudi, danas mi se desilo nešto nevjerovatno! Ok, ne meni, ali definitivno nije ugodno, slušajte, bili mi danas vani, i ja prolazim sa jaranom, pričamo mi o WoW-u :P kad naletismo na neke likove napravili rafal od 6 topovskih udara... (moroni -.-") I pogodite što, oni su pobjegli, a neko drugo dijete prolazi barem 2 metra od svih tih topova, nakon toliko eksplozija, dijetetu je počela krv curiti iz ušiju i nije ništa čulo, URLALO JE!!! Nakon toga hitna je došla, a majka sva zaprepaštena ostala, ja se manim toga.
Jadno dijete ni krivo ni dužno ostati gluho zbog idiota ,sigurno su mu bubnjići popucali
Ja sam prije obožava petarde a danas ih mrzim a posebice na novu godinu kad svaka budala ih puca di mu god mu padne na pamet i dogodi se kao u postu poviše
Jadno dijete ni krivo ni dužno ostati gluho zbog idiota ,sigurno su mu bubnjići popucali
Jesu, ostao je gluh na desno uho, barem tako roditelji kažu.
Ja bi ih sve naša i bejzbol palicom po glavi a ako se nema palica može i čelična cijev
Ja bi ih sve naša i bejzbol palicom po glavi a ako se nema palica može i čelična cijev
Ja ne bih, samo ih treba izložiti istoj količini i snazi zvuka na istoj razdaljini. Istom mjerom.
Ja mirno u svom dvorištu bacam!!!
Jesu, ostao je gluh na desno uho, barem tako roditelji kažu.
Da samo znaš kako sam se osjećao dok sam ovo čitao.Ja bi im te petarde nagurao u uši i zapalio!!!Jadno dijete i roditelji njegovi.