Windows 3.1 na 386-ci, prije nekih 12 godina.
Windows 95 original na 20 flopija. :)
win98se pirat na cd-u
Sinclair BASIC još davne '85 il' '86 ak se ne varam (godine čine svoje... demencija i to...)
DOS + Win 3.1 - imao sam preko 50 igrica - najbolja mi je bila Wolfenstein 3D i GrandPrix.
Platforma - ZX Spectrum.
Igre - Dictator, Football Manager, Battle 1817, Elise.
Medij - magnetne kasete, igre često prenošene radio-valovima
Kratko Basic na komodorcu, a onda DOS i Windows 3.11 (s tim da mi je u to doba draža bila kombinacija DOS+NC nego windowsi, go figure)
Bila je to legendarna 95-ica (M$ win 95 naravno)
evo da malo osvježim temu
ja sam krenuo na win-u 95, a još prije njega DOS
Pošto sam ja relativno mlad, prvi OS koji sam ja vidio na kompu je Windows 95...
windows 98
To bi bio Linux, nažalost nije se dugo zadržao pa su došli Win XP.
Dosta su dugo bili na tronu a nedavno ih je zamijenio prijestolonasljednik Win Vista.
Windowsi 95...joj kad se sjetim....teško mi je..niti plačem...nit se smijem...samo želim da zaboravim
Bok
DOS 6.2 ili 6.22, pa win 3.11...
DOS, nesjećam se koja verzija. (to je bilo na XT-u iz '87-e, za one koji se sjećaju )
Windows 3.1
Windows 95
Sve je pocelo u 2-3. razredu osnovne skole kad sam imao 8-9godina. Ja dosao kući poslje skole, kad ono comp na stolu, upalim ga i vidim WINDOWS 95 made by Bill Gates.
Kad smo već kod čike Bila sjetio sam se frenda iz osnovne kad je bubno da je Bill Gates bogati crnac hahahahaha....
DOS, kad još nisam ni znao za sebe. Mislim da sam igrao nešto tipa Super Maria, na kanti od kojih 30MHz-a, a danas radim svašta na kanti od 2,9GHz-a. di se danas još mogu naći takva računala(osim na Jakuševcu)?
S 98>2000>XP...Vistu sam bio imao jedan mjesec prije nekih godinu dana...nije mi se svidjela (hardware nije dovoljno jak...)
Bilo je to davne 2000. i koristio sam Intel Celeron 300Mhz i 64MB RAM-A.Windowsi su bili Windows Millenium Edition,
Nakon toga prešao sam na 2000 SP4.
Pa na XP.
I onda sam kupio novi komp, i koristio XP SP2 i sada kad sam kupio 2GB RAM-a koristim Vistu SP1.
windows 2.1 imam još taj komp i radi
Basic na C64, pa MS-DOS6.x + win 3.11 for workgroups, win95...itd
windows 98
windows 2.1 imam još taj komp i radi
Bilo je to davne 2000. i koristio sam Intel Celeron 300Mhz i 64MB RAM-A.Windowsi su bili Windows Millenium Edition,
Nakon toga prešao sam na 2000 SP4.
Pa na XP.
I onda sam kupio novi komp, i koristio XP SP2 i sada kad sam kupio 2GB RAM-a koristim Vistu SP1.
ja sam krenuo sa dos-om. onda mi je tatin prijatelj na taj stari komp instalirao win 95. to je onda bila prava pila. hd 256 mb, 12 mb ram
Commodore Amiga sa 1MB. OS je bio Amiga DOS i ja sretnik sa F-16 Combat Pilot na njoj...
Microsoft Windows 98
Evo ja sam dosta dugo čekao na svoju prvu mašinu bilo je to negdje u ljetu 2002 godine. Bili su gore 98-ica i XP. Danas koristim XP sp3 i Ubuntu 8.10 (Vistu sam probao i nije mi se svidjela, čekam 7-icu)