Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.467
|
čitano: 1.377.461
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Nosite li sat?
Mitch kaže...
Johnny4286 kaže...
Mitch kaže...
Sony Ericsson LiveView i da moze prikazivat tekst, aplikacije (pluginovi) se instaliravaju kao android aplikacije.

Dosta sam zadovoljan jer ga koristim za skolu (pogotovo ovaj dio oko teksta :) )

Znaci moze posluziti kao salic {#}

pa sta mislis zas sam ga uzeo {#}

kad mi je LV prazan onda uzmem iPod Nano i na njega stavljam tekst u obliku slike jer ima galeriju

i sto kad profesor naiđe?

16 godina
samo stisnes gumb i ugasi se ekran, ali staklo na satu je oblo tako da je vidni kut dobar samo izmedu ajmo rec 60 i 90°

kad opet stisnes gumb upali se sat, tako da ni kad ti kaze prof. da ponovno stisnes da on to vidi upalit ce se sat, a ne salic
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
odjavljen
Dodinho kaže...

Evo primjetio sam da dosta mojih vršnjaka ne nosi sat, tj. gledaju koliko je sati na mobitelu, ali meni je ipak draže imati ručni sat jer bez njega kao da sam izgubljen.

Zanima me jel vi noste sat?

Ja imam dva sata jedan koji nosim svaki dan i jedan za malo svečanije eventeCool.

Ne nosim, hvala na pitanju.

Ne pravim se lud, pravim se da nisam !
16 godina
Mitch kaže...
samo stisnes gumb i ugasi se ekran, ali staklo na satu je oblo tako da je vidni kut dobar samo izmedu ajmo rec 60 i 90°

kad opet stisnes gumb upali se sat, tako da ni kad ti kaze prof. da ponovno stisnes da on to vidi upalit ce se sat, a ne salic

ok, znaci tako cu proc godinu, hvala

16 godina
mar123 kaže...
Mitch kaže...

ok, znaci tako cu proc godinu, hvala

mislim da bi sad bilo bolje da zbrisemo zadnje postove da ne bi neki profesor poceo tu citat {#}

salim se, najbolje ti ga je uzet na amazonu, ja sam ga kupio na amazonu kad sam bio u nyc, stvarno dobra investicija

16 godina
Nosite li sat?

a za koji sad to pricas? za ipod ili?

14 godina
neaktivan
Nosite li sat?

@mitch, omega geneve ko tvoja obicno ide po 1200-1500kn ovisno o stanju.

16 godina
Hvala na info
16 godina
Nosite li sat?

prodavat ces?

13 godina
neaktivan
Nosite li sat?

moj

16 godina
sta si ti "lady" ?!
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
sta si ti "lady" ?!

Tek san sad vidia to

12 godina
neaktivan
xXx lnf3rno xXx kaže...
Davorr3 kaže...
xXx lnf3rno xXx kaže...

My new friend 

kolko kn? i di? :D

1017 ako placas gotovinom inace 1130 kupljen u CroWatch u citycentar one

http://www.citycenterone.hr/split/hrv/brandovi/popis-brandova/cro-watch.aspx

jel se da nac kakvih do 800?

16 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Metalan ne , svi ama bas svi su veoma ruzni bar po mojoj procjeni nemas nista ispod 1000kn , to su ti najjeftiniji of fossil-a .

Imas koznih za oko 700 kn , neisplati ti se niti trazit posto sam prosao kroz 20+ ducana daleko najbolji su Fossil za male pare jedino ako imas vise 

za 1000 do 1500 imas par ljepih od casio/festina .

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
17 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Evo mog novog sata, ja prezadovoljan - Pierre cardin, plaćen oko 1100kn

16 godina
Nosite li sat?

platio si ime.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

platio si ime.

Ne samo ime, jest da je to modna marka, ali ima solidan mehanizam i garanciju (3 godine, čak i baterija spada u nju). U hercegovini sam gledao satove, jako malo izbora ima tako da je ovaj najbolji što sam našao (naravno da bi više volio da sam našao ljepši fossil ili festinu ali nisam  mogao pronaći), a već imam 2 seika (jedan od 2000kn, drugi od 1500kn) sa odličnim mehanizmom, ali želio sam neki modni za malo svečanije prilike i slično.

16 godina
Nosite li sat?

ma kuzim, ja imam guess sat, svjestan sam da sam platio guess. platio sam ga 940 kn, iako nema sata koji tako izgleda a da je jeftiniji.

12 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Nee..Imam mobitel! :D

14 godina
Nosite li sat?

Pozdrav, prošli tjedan sam dobio sat na poklon (Rivado 53) i nakon jednog dana nošenja sam shvatio da je stao.

Izvukao sam kotačić, postavio vrijeme i vratio ga unutra, i sat je opet proradio.

Ubrzo se opet dogodio isti problem, te kad sam došao kući stavio sam ga na stranu i nisam ga nosio tjedan dana.

Kada sam danas pogledao u njega, vidio sam da od trenutka kada sam ga tamo ostavio nije nijedamput stao, te je kazao točno vrijeme.

Opet sam ga stavio na ruku te je opet nakon 2 sata stao.

Posumnjao sam da možda "krepava" dok je na ruci te sam malo googlao i pročitao dosta komentara ljudi, kojima se događao isti problem i za kvar su krivili kemijski sastav tijela te magnetizam.

Da li ti ljudi govore istinite tvrdnje i ako govore (ili ako ne govore, a znate u čemu je problem i kako rješiti) da li znate kako rješiti problem zaustavljanja sata?

xfire username: zeko868 , msn username: zeko868@hotmail.com , Posjetite nas na www.ziz-clan.com
14 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Uvijek je na ruci, ako ga i zaboravim primijetim to za par sekundi i obavezno vraćanje po njega. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
Nosite li sat?

ja sam naslijedio ovakav:    http://www.ginault.com/en/images/rolex-oyster-perpetual/rolex-oyster-perpetual/rolex-oyster-perpetual-02.jpg

jako ga rijetko nosim....  Strah me da ne ostanem bez njega na ulici....

Al zato nosim  ovaj: http://www.bodying.com/watches/images/bus_res/yd14134121-big1_1_400.jpg

12 godina
Nosite li sat?

Ja imam Casio Edifice kupljen je u Njemačkoj

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
13 godina
neaktivan
Nosite li sat?
Casio Fishing Gear Illuminator
Uz takav sat ribe grizu mamac ko lude.
javascript:__doPostBack('ctl00$MainContent$oSlike$ctl00$ctl01','')
14 godina
neaktivan
Nosite li sat?

ja sam prije 4god dobio Esprit siver galaxy, u pocetku mi je bio kao uteg na ruci.. Brzo sam se navikao na njega i nosio sam ga svaki dan u skolu i glavni orijentir mi je bio, nedavno sam se vozio na motoru i nekako mi uspio ispasti i zavrsio je na asfaltu. Zadobio je ostecenja, sad razmisljam o popravku ili nabavci nekog novog sata :) 

evo i slika sa neta 
http://images5.naptol.com/usr/local/csp/staticContent/EnlgImg250x250/Fashion-Esprit-Galaxy-Silver-1.jpg

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
15 godina
neaktivan
Nosite li sat?
je treba android mobitel za upravljanje satom na Sony Ericsson LiveView???????????
15 godina

Ima tko kakvu preporuku sata do 150 kuna, max. 200?
Treba mi samo za sminku, onako sportski vise, na majce i pulovere:)
Doma imam casio g-shock G100 1b(nisam siguran dal sam dobro napisao model, al tako nesto)

novo/rabljeno, samo da je BB.

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 23:16 (x360gamer).
17 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Nosim, nosim...Ice watch...imam ih u nekoliko boja...što kričavije to bolje...najdraži mi je žuti. {#}

Pokušavam se riješiti mobitela, a većinu vremena mi treba samo da provjerim koliko je sati pa eto...

If you got late bills and you lost your job Tell me whatcha gon do? ACT A FOOL.
15 godina

Gledao sam i ja te I-W, i mogu reci da mi se svidaju:)
Onako, malo djetinjasti su ti kricavih boja, al svidaju mi se u crnoj i smedoj varijanti.

Dali se isplati ovo?

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice