Meni je baš fuj.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je baš fuj.
Pa nije ni meni nešto, prekičast je ali mi je u svaku ruku bolji od onog.
Meni je baš fuj.
Pa nije ni meni nešto, prekičast je ali mi je u svaku ruku bolji od onog.
Volio bi ja imati oba... pa ih prodati i malo popraviti kućni proračun;-)
ekipa ima tko iskustva sa sector satovima
mislio sam si ovo kupit
Doma ima jedan casio, metalni iskreno ne znam koji je točno model, no treba mi nesto za svaki dan :)
mislio sam si ovo kupit
Doma ima jedan casio, metalni iskreno ne znam koji je točno model, no treba mi nesto za svaki dan :)
super je Sector - Švajcarska ima ga frend, sve ok, jedanput u 10 godina promijenio bateriju, ko i ja na svojem Swatchu
Ma surfao sam da ga nadem...no nist....
Moj frend je kod cigića kupio "orginalni" CASNIO sat(nisam se shebo u pisanju)
:-)))) LOL
To me podsjeća na "Tobisha" DVD player :-)
Hahha baš paše ime za sat :D
mislio sam si ovo kupit
super je Sector - Švajcarska ima ga frend, sve ok, jedanput u 10 godina promijenio bateriju, ko i ja na svojem Swatchu
Šta nije Sector talijanska firma? (Barem je bila prije ako se dobro sjećam, imam 4-5 Sector starijih satova, bili su mi apsolutni favoriti)
Inače koliko sam i po netu gledao, kažu da ovim novijim modelima kvaliteta nije loša, posebno kod onih koji su Swiss Made - odnosno imaju swiss mehanizam unutra.
a di vidim da je ili ne swiss made?
sivdja mi se ovaj, nasao sam ga u avenue mallu
da li ima u nas netko tko je ovlasteni zastupnik za njih?
1) Swiss made with swiss movements (assembled in Switzerland). These say "Swiss Made" on the bottom, and some dont even have this written even though they are swiss made.
Valjda je to? Na 2 mi ih piše da su Swiss Made, na ovom jednom No Limits ne, ostali nisu pri ruci.
ako je swiss made pise na dnu ispod sest sati 'swiss made'.
evo moja 2: Tag Heuer Formula 1 Chrono i Tissot LeLocle automatic
na 2. i 3. slici se vidi ispod 6 sati swiss made. svaki swiss made sat to ima, od onih za 200 eur do onih za 100k eur.
urwerk 202
I CAME BUCKETLOADS!
koliko dođe ovo čudo??
sick&perverted
urwerk 202
I CAME BUCKETLOADS!
koliko dođe ovo čudo??
sick&perverted
prek 50k €
urwerk 202
I CAME BUCKETLOADS!
koliko dođe ovo čudo??
sick&perverted
oko $100 000
inace nisan veliki fan satova, ali ovaj me fascinira izgledom
a tek kad se sazna kako sat funkcionira, pa dvije turbine straga...
naravno, neman ga osobno i vjerojatno nikad necu, ali mogu sanjat
urwerk 202
Fucki*g awesome!
Jedini sat za kojim baš imam želju...i onda baš košta 100k $...-.-
Čekam neku jeftinu kinesku kopiju..:D
urwerk 202
Fucki*g awesome!
Jedini sat za kojim baš imam želju...i onda baš košta 100k $...-.-
Čekam neku jeftinu kinesku kopiju..:D
haha, cisto sumnjam XD a sto se cijene tice, cuo sam za taj sat kad je prije nekih 2-3godine izasao, izgleda da je u medjuvremenu poskupio, jer je tad bila cijena oko 50k-60k €...
Evo mojeg Orient Crystal 21 jewels 3 stars...sat mi je super evo nešto slikica,samo mi je nesto oko sata nejasno.Sat nije bio dugo u korištenju (automatski)točnije preko 10 godina i malo mi zaostaje (u dva dana po 2 minute ode nazad)..pa neznam u cemu je problem...
Mehanika se zna od stajanja slijepiti (mazivo) pa sat kasni. Odnesi ga kod urara na čišćenje.
BTW, može biti ako je padao ili odradio puno sati da se osovina iskrivila, ali ne vjerujem u tu mogućnost.
Evo mojeg Orient Crystal 21 jewels 3 stars...sat mi je super evo nešto slikica,samo mi je nesto oko sata nejasno.Sat nije bio dugo u korištenju (automatski)točnije preko 10 godina i malo mi zaostaje (u dva dana po 2 minute ode nazad)..pa neznam u cemu je problem...
prije par god san dobija takvog za rođendan;ne nosin ga,nije moj đir
Evo trenutno imam ovaj http://www.lelong.com.my/casio-ori-mdv-300d-1av-3-dial-3-hand-50286691-2009-12-Sale-P.htm
dok ne kupim onog sectora naravno (ovaj malo fensi a sector za svaki dan)
Kako mi ovaj vec neko vrime stoji u ladici, di bi ga moga odnit na malo čišćenje i zamjenu baterije (naravno po "pristupačnim cijenama") u Zagrebu?
Evo trenutno imam ovaj http://www.lelong.com.my/casio-ori-mdv-300d-1av-3-dial-3-hand-50286691-2009-12-Sale-P.htm
dok ne kupim onog sectora naravno (ovaj malo fensi a sector za svaki dan)
Kako mi ovaj vec neko vrime stoji u ladici, di bi ga moga odnit na malo čišćenje i zamjenu baterije (naravno po "pristupačnim cijenama") u Zagrebu?
lip sat
Ima ko za preporučiti nekakav lijep sat do 100 - 200 kn ?
Al da je dostupan u obliznjim urarnama, mozda cak i zlatarnama ?
http://global.rakuten.com/en/store/quelleheure/item/pl10966ms-02/ Ovaj nosim.Lijep je i dobro ide.
Ima ko za preporučiti nekakav lijep sat do 100 - 200 kn ?
Al da je dostupan u obliznjim urarnama, mozda cak i zlatarnama ?
???
edit: vidim da mi lik nabio td... pa mislim, pitam kako misli "obližnjim urarnama", jel ja trebam znat gdje on živi ili?
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=37053105
http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/brights/cabinet/31/dz1260-2.jpg
mene cura navukla na satove i ovo su moja dva....diesel
Uh, predobro izgledaju, nisam nikad vidio Diesel sat ovdje, moram naći negdje.