Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.467
|
čitano: 1.388.118
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Nemam sat.

Ne osjećam potrebu da ga imam.

Imam mobitel, ako ga slučajno zaboravim pitam nekoga drugoga za vrijeme.

http://adfoc.us/94491129371 <--- jedan klik i nekoliko sekundi pomaže puno ^^
14 godina
neaktivan
Re: Nosite li sat?

Evo i moj Casio, placen 230kn

14 godina
Nosite li sat?

+3 samo s metalnim remenom

Edit odnosi se na casio iluminator

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 12:04 (Over(C)lock).
15 godina
Nosite li sat?

jacques lemans f5045.Sat je ogroman. Cijena=2100kn

15 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Još davno kada sam gledao film "Ja Sam Legenda", primjetio sam sat kojeg Will Smith nosi. Sada kada je nedavno taj film bio na televiziji opet sam ga skužio i počeo se zanimati za njega. Nekako sam na internetu našao par slika i sat mi se jako sviđa.

Evo ga u filmu ;). Evo ga u filmu ;).

Saznao sam da je to vjerovatno Victorinox Swiss Army StarTech 4000. Našao sam par stvari o njemu, ali ništa puno. Ako netko možda zna koji je to točno sat ili gdje ga mogu kupiti, bio bih mu zahvalan ;).

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
14 godina
neaktivan
Nosite li sat?

cuj, najvjerojatnije u Svicarskoj :D

17 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Ovo je moj sat iz snova Romain Jerome Titanic DNA, za cijenu nemojte ni pitat.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
16 godina
Nosite li sat?

ako govorimo o satovima iz snova- Tag Heuer Monaco 24, oko 65k kuna.

lol
15 godina
neaktivan
Nosite li sat?

ja imam festinu f16242 ali mi je uska narukvica kako to da rijesim

Pare nisu problem,para nema
15 godina
protjeran
Fox Mulder kaže...

Zapravo ne govorimo.

Ali eto, kad smo vec poceli, moj bi bio okrugao, malo manji od neke srednje velicine (ne seljacki od 10cm u promjeru), crn, s zlatnim ili bijelim kazaljkama i malim brojevima od 1 do 12. Kozna narukvica nesto vise kvalitete, ali ne neka imitacija slonovske/krokodilske/orlove koze, nego ona najobicnija, teleca valjda.

Da mi je tako nesto naci...

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
odjavljen
Kule_zg kaže...

Evo i moj Casio, placen 230kn

Taj i ja trenutno nosim na ruci {#}

16 godina
Mentalist kaže...
Fox Mulder kaže...

Zapravo ne govorimo.

Ali eto, kad smo vec poceli, moj bi bio okrugao, malo manji od neke srednje velicine (ne seljacki od 10cm u promjeru), crn, s zlatnim ili bijelim kazaljkama i malim brojevima od 1 do 12. Kozna narukvica nesto vise kvalitete, ali ne neka imitacija slonovske/krokodilske/orlove koze, nego ona najobicnija, teleca valjda.

Da mi je tako nesto naci...

Ok.

Ne govorimo.

MOAR DRAMA

lol
17 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Nosim, SWATCH...kupljen u Francuskoj...{#}

Psssssst Zecovi spavaju
15 godina
neaktivan
prototype sony kaže...

ja imam festinu f16242 ali mi je uska narukvica kako to da rijesim

Odeš u urara i on ti produlji narukvicu (ako vec ne mozes sam).... Na narukvici bi trebao imati 4-5 rupica kao na slici, samo pomjeriš u rupicu koja ti odgovara... Za pribor ti je dovoljna čačkalica :) Samo pazi,  ova igla zna daleko odskočiti kad je pritisneš čačkalicom pa polako :))

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 21:26 (scenesports).
14 godina
Fox Mulder kaže...

This shit is dangerous :P

Ovo je prehebeno {#}{#}{#}

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
14 godina
neaktivan
vip_tip kaže...

Super...

A evo da podijelim odma sta mi se danas dogodilo vezano uz bas uz ovaj sat, gotovo nevjerojatno...tj niti ne znam kaj se dogodilo zapravo.

Znaci dok sam slao onu sliku kakav sat imam, sat je jos bio na ruci i sve je bilo ok. Otisao sam do grada na kavu i po neku tv karticu za pc

(sa satom je jos uvijek bilo sve uredu). Vratio sam se doma, iskopcao kablove iz kucista i polego ga na stol da umetnem tv karticu, sat je bio cijelo vrijeme na ruci i nigdje

ga nisam zakacio, preko njega je bila majca normalno. I sad ono najcudnije kaj mi se valjda ikad desilo...Podizem kuciste i vracam ga na mjesto (ispod stola u sobi), kad ono

gumeni remen (znas i sak kakav je) na satu je PREREZAN????WTF. Uzimam sat u ruku i ne vjerujem...znaci prerezan kao da ga je netko skalpelom reznuo (savrsen rez), neverojatno.

I kaj je nabolje, rez je iz nutarnje strane. Da sam ga namjerno iso rezat nozem, ne bi ga tako prerezo, jednostavno precudno. Gumeni remen da tako pukne sam od sebe, napominjem

nigdje nisam zakacio satom ili bilo sta da sam osijetio prilikom stavljanja kartice u kuciste, znaci apsolutno nista...

P.S

U srijedu kod urara vidjet sta moze napraviti u vezi toga...hahaha, jos ne vjerujem.

Evo i slika pa ako ima tko neko logicno objasnjenje :)

16 godina
OriginalEXE kaže...
Fox Mulder kaže...

This shit is dangerous :P

Ovo je prehebeno {#}{#}{#}

znan, i još ima neki poseban mehanizam utega i radi bez zupčanika-pomoću remena....

lol
13 godina
protjeran
Kule_zg kaže...

Super...

A evo da podijelim odma sta mi se danas dogodilo vezano uz bas uz ovaj sat, gotovo nevjerojatno...tj niti ne znam kaj se dogodilo zapravo.

Znaci dok sam slao onu sliku kakav sat imam, sat je jos bio na ruci i sve je bilo ok. Otisao sam do grada na kavu i po neku tv karticu za pc

(sa satom je jos uvijek bilo sve uredu). Vratio sam se doma, iskopcao kablove iz kucista i polego ga na stol da umetnem tv karticu, sat je bio cijelo vrijeme na ruci i nigdje

ga nisam zakacio, preko njega je bila majca normalno. I sad ono najcudnije kaj mi se valjda ikad desilo...Podizem kuciste i vracam ga na mjesto (ispod stola u sobi), kad ono

gumeni remen (znas i sak kakav je) na satu je PREREZAN????WTF. Uzimam sat u ruku i ne vjerujem...znaci prerezan kao da ga je netko skalpelom reznuo (savrsen rez), neverojatno.

I kaj je nabolje, rez je iz nutarnje strane. Da sam ga namjerno iso rezat nozem, ne bi ga tako prerezo, jednostavno precudno. Gumeni remen da tako pukne sam od sebe, napominjem

nigdje nisam zakacio satom ili bilo sta da sam osijetio prilikom stavljanja kartice u kuciste, znaci apsolutno nista...

P.S

U srijedu kod urara vidjet sta moze napraviti u vezi toga...hahaha, jos ne vjerujem.

Definitivno!

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 21:34 (proćerani).
14 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
vip_tip kaže...

Da nisi mozda zapeo negdje s njim, gle vjerojatno je bila tvornicka greska na remenu.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
14 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...

Da nisi mozda zapeo negdje s njim, gle vjerojatno je bila tvornicka greska na remenu.

Ma covjece, godinu dana nosim taj sat, remen je od cvrste gume, nigdje nisam zakacio, 5 puta sam prevrtio film u nazad...

Idem bas na paranornalno stavit dogadaj :)

13 godina
protjeran
Kule_zg kaže...
Mr.greenx kaže...

Ma covjece, godinu dana nosim taj sat, remen je od cvrste gume, nigdje nisam zakacio, 5 puta sam prevrtio film u nazad...

Mozda neki ostar dio na kucistu je prerezo.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
proćerani kaže...
Kule_zg kaže...
Mr.greenx kaže...

Mozda neki ostar dio na kucistu je prerezo.

Bila bi onda i majca ostecena.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
14 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...

Ma i to, ali pogledajte slike malo bolje, rez je sa unutarnje strane, znaci preko tog reza je bio komad remena koji je neostecen.

15 godina
odjavljen
Kule_zg kaže...
Mr.greenx kaže...

Ma i to, ali pogledajte slike malo bolje, rez je sa unutarnje strane, znaci preko tog reza je bio komad remena koji je neostecen.

Taj Casio nosim već pola godine i nemam nikakvih čudih pojava u vezi remena osim što mi datum prebacuje u podne a ne u ponoć.

Usput kad budeš išao kod urara najjverojatnije ćeš morati platiti novi remen jer i ako ti je garancija još uvijek "aktualna"  barem meni piše u garanciji da na remen nedaju garanciju...  Ali svejedno sat je ljep i super za novce koje sam dao za njega...

14 godina
neaktivan
vip_tip kaže...

Taj Casio nosim već pola godine i nemam nikakvih čudih pojava u vezi remena osim što mi datum prebacuje u podne a ne u ponoć.

Usput kad budeš išao kod urara najjverojatnije ćeš morati platiti novi remen jer i ako ti je garancija još uvijek "aktualna"  barem meni piše u garanciji da na remen nedaju garanciju...  Ali svejedno sat je ljep i super za novce koje sam dao za njega...

Garancija je bila godinu dana ako se ne varam a meni je istekla prije 2 mjeseca.

Sigurno ce mi masno naplatiti taj remen, racunam sigurno oko 100kn, skoro pola cijelog sata :/

15 godina
neaktivan
vip_tip kaže...

Ah, moderna generacija;-) Sat ti prebacuje datum u podne zato jer je krivo podešen... vrati mu kazaljke 12h unazad, znači, kad bude podne, ti ga vrati na "ponoć" i onda će ispravno prebacivati datum.

A u svezi remena... ako je isti postao krut tj. izgubio elasticitet, onda puca kao staklo:-(( Stara boljka gumenih remena ako su izloženi morskom zraku, moru, suncu i sl.

BTW, ja sam već više od 2 desetljeća vjeran japanskim Orient satovima. Sve je počelo sa UG0Q modelom kojeg sam dobio od zakonite na dar. Danas imam ER21, ništa skupo (ispod 1,000kn), ali diskretan i elegantan.

15 godina
neaktivan
vip_tip kaže...
Kule_zg kaže...
Mr.greenx kaže...

pa samo ga pomjeri za 12 sati unaprijed i pomakinjat ce ti u ponoc

Pare nisu problem,para nema
15 godina
Nosite li sat?

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/287122/Milo-Djukanovic-nosi-sat-od-106000-evra

A mislio sam da  onaj od 65k kuna spada u najskuplje.

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 13:32 (pirat01).
14 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/287122/Milo-Djukanovic-nosi-sat-od-106000-evra

A mislio sam da  onaj od 65k kuna spada u najskuplje.

ohoho, ima i skupljih ekstravagancija kad smo vec kod toga....

14 godina
neaktivan
Nosite li sat?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice