Najbolje igre koje ste igrali ?

poruka: 208
|
čitano: 69.585
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

FINAL FANTASY 7 - PRVO MJESTO ZAUVIJEK! igrao sam je na jesen 1998. točno se sječam. savršena radnja - prva igra u kojoj sam uistinu suosječao sa likovima. savršenstvo.

METAL GEAR SOLID - 1, 2 i 3. Šta reći o tom remek-djelu fantastične produkcije i vrhunske igrivosti a da se već sve ne zna.

CHRONO CROSS - Najopušteniji rpg što sam ikada igrao. Također i fantastičan soundtrack. Ovo je stvarno igretina!

THE WITCHER - Došao je tiho i ušao u legendu :) Ovu igru sam pratio još od prvih (tada nevjerojatnih) screenshotova. i nisam se razočarao nakon toliko čekanja. odlična radnja, puno razgovora sa NPC-ovima i odličan način borbe. Od velike većine novijih igara, rekao bih da će Witcher biti najzapamčeniji kroz neko duže vrijeme.

RESIDENT EVIL 2 - moj prvi survival horror. Leon Kennedy i Claire Redfield. ma Capcom FTW!

FINAL FANTASY 10 - Tidus i Yuna - najbolji par u povijesti igara IMO - fantastična igrivost i način učenja skillova putem Sphere Grid-a. Tužna romatična priča. Extra kvaliteta!

LORD OF THE RINGS ONLINE - napokon ono o čemu sam oduvijek sanjao. Virtualni Middle-Earth, ali ne onaj iz filmova nego iz knjige. I napokon MMO igra koja ima priču koja me zanima. Vizualno predivan i prepun detaljno prikazane flore i faune.

GOD OF WAR - brutalnost i sofisticiranost. Savršena kamera. Odličan protagonist.

LOTRO - Dwarf Champion Lv 50
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2008 8:59 (Sims).
17 godina
neaktivan

god of war

commandos strike force

htman(svi)

rush for berlin

call of duty(svi)

lara croft tomb raider(svi osim onih s losim grafikama)

Nfs(svi osim starijih)

17 godina
neaktivan
RE: Najbolje igre koje ste igrali ?

Definitivno Call of Dutty 2 !

Cool

17 godina

witcher

guild wars... sve kampanje, jednostavno me obuzeo, izgubio dvi godine zivota na igri

cod2

lort bfme... ima i drugi dio al mi nije nesto...

pes... sve zivo

manager... opet sve zivo

kotor... oba, jednostavno predobro...

virtual tennis 3... mozda najbolji tenis koji sam igrao

civilizaton

hitman duja i ovi zadnji

uglavnom... to bi bilo to

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2008 16:21 (Obi Wan).
17 godina
neaktivan

Meni Je FlatOut2 Grafika mljac mljac igran na rezoluciji 1280 X 1024, 4X Anti aliasing (Grafička GeForce 8400GS 256MB na taktovima 350MHz memorija, 450MHz) 

17 godina
neaktivan

Silent Hill 1-4 bez konkurencije,opet i opet...Jedva čekam peticu

17 godina
neaktivan

fallout

deus ex

freedom fighters

škola.odbojka.pc
17 godina
neaktivan

Hehehe sta da vam kazem, slicno mom prijatelju Branku koji sve gleda od grafike pa onda sve ostalo.

Ljudi bitna je srz igre,evo moram da vam kazem nasao sam igru koja ima dusu i to je jedna od igara koje trenutno igram i za sada zauzima vodecu poziciju:

1.Psychonauts

2.Dungeon Lords

3.Oblivion i Shivering Isles

4.Sve Lord of The Rings Battle For Middle Earth igre

5.Sid Meiers Pirates

6.Frontlines Fuel Of War

7.Call Of Duty 4 

i jos groo igri ali ovo je neki uzi izbor.

Pozdrav za Amona Ra i za Pacia.Belji se

Adis Vezir
17 godina
neaktivan

Definitivno prvi Quake i Diablo,ali i Unreal,pa Diablo2,Quake 2(to i danas zaigram-frenetično),a nedasvno sam skinuo remasterirane (GOLD edition),Quake i Unreal(promjenjene texture,dodani light,blum effecti te podrška za visoke rezolucije...a,rade čak i na Visti...što je,budimo realni....FANTASTIČNO(puca me nostalgija,hehehehehe),a ne bi zaboravio niti prvi Blood. Od novijih tu su S.T.A.L.K.E.R.,Crysis,Wicher,Bioshock,F.E.A.R(1&2)...

C2D,E4300 1800mhz,overclock 2700mhz(9x300),MBO Gigabyte P-965 DS3,2x1gb+2x512 mb kingmax ddr2 800mhz, HDDSeagate 320Gb,Gainward 8600 GTS 512 mb,Chieftec BIG tower,Fortron Blue Storm 2 500 W
17 godina
neaktivan

Desperados: Wanted dead or alive, Crysis, Gran Turismo na PS...

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W
17 godina
neaktivan

Odgovor Topniku:

hahahahahahaha

The Witcher je legenda, The Witcher je kruh potreban za život, The Witcher je sve.

17 godina
neaktivan
Amon Ra39 kaže...

Odgovor Topniku:

hahahahahahaha

The Witcher je legenda, The Witcher je kruh potreban za život, The Witcher je sve.

Moguce ali onda to znaci da ti nemas sta jest????
 A kad ja poigram The Witchera kojeg ces mi nadam se nekad posudit onda cemo vidjet mozda udje u mojih top 100Neodlučan
 Sorry sto sam izostavio Fabel:The Lost Chapters definitivno super igra(Igretina)

Adis Vezir
17 godina
neaktivan
Topnik kaže...
Amon Ra39 kaže...

Odgovor Topniku:

hahahahahahaha

Moguce ali onda to znaci da ti nemas sta jest????
 A kad ja poigram The Witchera kojeg ces mi nadam se nekad posudit onda cemo vidjet mozda udje u mojih top 100Neodlučan
 Sorry sto sam izostavio Fabel:The Lost Chapters definitivno super igra(Igretina)

Tako je Topniče...FABLE je opasno dobar RPG,dakle palac gore;)

C2D,E4300 1800mhz,overclock 2700mhz(9x300),MBO Gigabyte P-965 DS3,2x1gb+2x512 mb kingmax ddr2 800mhz, HDDSeagate 320Gb,Gainward 8600 GTS 512 mb,Chieftec BIG tower,Fortron Blue Storm 2 500 W
17 godina

serijal Tomb Rider i mislim daje legenda bezobzira na veliki broj dobrih novih igara

17 godina
neaktivan

Za mene to bi bio

Call of Duty 2 to je igrica moga djetinjstva

Gran Turismo 2

P.S. zna li itko od vas kako se u GT 2 otključa Mercedes CLK GTR na PSX-u. Molim vas pomoćSmijeh.

17 godina
neaktivan
Molim vas da mi neko kaze gdje mogu skinuti...

Molim vas da mi netko kaze gdje mogu skinuti igricu,,Mortal Kombat,,za kompjuter,bilo koji dio,po mogucnosti full version.Unaprijed hvala.

M.C.
17 godina
moderator
RE: Molim vas da mi neko kaze gdje mogu skinuti...
Sonic kaže...

Molim vas da mi netko kaze gdje mogu skinuti igricu,,Mortal Kombat,,za kompjuter,bilo koji dio,po mogucnosti full version.Unaprijed hvala.

Neke stare igre koje se vise (odavno) ne prodaju mogu se naci na raznim abandonware web-siteovima.
17 godina
neaktivan

Team Fortress 2, CoD4, Half-Life 2

DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
17 godina
neaktivan
RE: Molim vas da mi neko kaze gdje mogu skinuti...
Sonic kaže...

evo link za prvu igru.

ahh... nema do toga kada Sub-Zero protivniku iščupa glavu zajedno s kralježnicom....

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan

Ovo su meni najbolje igre:

Titan Quest

NFS Most Wanted

NFS Carbon

Dablo 2

Ako volis RPG igre preporucio bih ti Titan Quest.

17 godina
neaktivan

Dali mozda neko zna gdje mogu skinuti cheat za Titan Quest.Unaprijed hvala.

M.C.
17 godina
neaktivan
Sonic kaže...

Dali mozda neko zna gdje mogu skinuti cheat za Titan Quest.Unaprijed hvala.

čiter!
DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2008 10:31 (Horagio).
17 godina
protjeran

xD Horagio xD

Najbolje MP igre su mi:

BF2,Crysis,F.E.A.R Combat,Cod Uo

Mama hocu 4870!
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

FINAL FANTASY 7 - PRVO MJESTO ZAUVIJEK! igrao sam je na jesen 1998. točno se sječam. savršena radnja - prva igra u kojoj sam uistinu suosječao sa likovima. savršenstvo.

METAL GEAR SOLID - 1, 2 i 3. Šta reći o tom remek-djelu fantastične produkcije i vrhunske igrivosti a da se već sve ne zna.

CHRONO CROSS - Najopušteniji rpg što sam ikada igrao. Također i fantastičan soundtrack. Ovo je stvarno igretina!

THE WITCHER - Došao je tiho i ušao u legendu :) Ovu igru sam pratio još od prvih (tada nevjerojatnih) screenshotova. i nisam se razočarao nakon toliko čekanja. odlična radnja, puno razgovora sa NPC-ovima i odličan način borbe. Od velike većine novijih igara, rekao bih da će Witcher biti najzapamčeniji kroz neko duže vrijeme.

RESIDENT EVIL 2 - moj prvi survival horror. Leon Kennedy i Claire Redfield. ma Capcom FTW!

FINAL FANTASY 10 - Tidus i Yuna - najbolji par u povijesti igara IMO - fantastična igrivost i način učenja skillova putem Sphere Grid-a. Tužna romatična priča. Extra kvaliteta!

LORD OF THE RINGS ONLINE - napokon ono o čemu sam oduvijek sanjao. Virtualni Middle-Earth, ali ne onaj iz filmova nego iz knjige. I napokon MMO igra koja ima priču koja me zanima. Vizualno predivan i prepun detaljno prikazane flore i faune.

GOD OF WAR - brutalnost i sofisticiranost. Savršena kamera. Odličan protagonist.

ja sam je takodjer igrao i bilo je perfektno!!!!!!!!!
ak si neko ima priliku nabavit playstation jedinicu nek da 100 kn za to da si moze odigrat FF 7
Belji se
17 godina
neaktivan

serijal CoD, serijal GTA, warcraft, TW:Rome, AoE III, PES 6.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2008 19:00 (sauron_15).
17 godina
neaktivan

Diablo II, poprilično jak RPG koji po meni ima malo plitku priču (bez zapleta, samo ubi ubi ubi)

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
protjeran
Aral kaže...

Mislis iz drugog Viče Ma ne, duke nukem je legenda...tesko je inace izabrat. Total Annihilation mozda...

Potpisujem Smijeh za TA.
Commander zakon :-)))

evo jos nekih koje ne mogu zaboravit:

X-com3:Apocalypse
Dungeon Keeper
Homeworld
BF 2142

Za LOTRO necu pisat jer ju jos uvijek igram i kako mi se cini, jos cu je duuugo igrat.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2008 19:36 (MorciTheCroat).
17 godina
neaktivan

Definitivno Half-Life serijal. Jedva čekam Episode 3! Belji se

EVGA nForce 790i Ultra Intel Core 2 Duo E8500 Patriot Viper 4GB DDR3 Thermaltake Toughpower 850W Seagate Barracuda 320GB SATA II nVidia GeForce GTX 280
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2008 19:35 (Chronic).
17 godina
neaktivan

Syberia I

Syberia II

Fable TLC

Trackmania 

Portal

17 godina

Duke 3D

Descent Free Space

Warcraft 1

CoD2 i 4

Max Payne serijal

One su me najvise impresionirale (naravno, svaka je kada je izasla bila wow, sad je drugacija prica)

I'm going woo woo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice