Ne slažem se s tobom, grafika je samo prolazni element, njezina kvaliteta te možda impresionira prvih par sati, ali kasnije su ti gameplay, priča i na kraju atmosfera jedino bitni. Ako pogledaš malo postove vidjet ćeš da se uglavnom spominju starije igre, koje su ostale zapamćene ne zbog svoje vrhunske grafike, već zbog ova tri elementa koje sam prije spomenuo. A zanima me tko će se sjećati CoD-a 4 i Crysisa za deset godina, kad ispari njihova grafika, njihovih jadnih priča i toga što su maltene identične svojim prethodnicima? Možda oni koje će nedostatak lijevog bubrega podsjećati na ultra-mega-hiper mašinu koja im je trebala za ove igre...
Najbolje igre koje ste igrali ?
- poruka: 208
- |
- čitano: 68.489
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ovo potpisujem.U igrama ću uvjek prvo gledati na gameplay i priču,a tek kasnije na grafiku.Ovdje bih spomenuo Crysis.Igru koja zaista ima predivnu i očaravajuću grafiku ali stvarno kratak gameplay i osrednju priču,te ju je moguće završiti u jednom danu.
jedan i jedini METAL GEAR serijal pocevsi od Metal Gear-a davne 87 ako se ne varam!!??!!
6600GT 128MB 500/900 @ 564/1164
Maxtor 160GB ATA
fallout, red alert 2, warcraft 3, mafia, hearts of iron, call of duty 2, s.t.a.l.k.e.r , cod 4, world in conflict
Najbolje igre koje sam igrao bile su :
1. Call of Duty 4
2. Crysis
3. World in Conflict
i dr.
Star Wars : KOTOR
Deus Ex
Def Jam:Fight For NY
Sanitarium
Ninja Gaiden
GTA:San Andreas
Duke Nukem 3D
Command & Conquer
Blade Runner
Splinter Cell
Fable
Ultimate Spider-man
1. Call of Duty 4
2. Crysis
3. World in Conflict
4. splinter cell
5. rainbow six
i drugi (mnogi)
- Oče, zgriješila sam.
A na to će otac.
- Znam, gledao sam.
jedan i jedini METAL GEAR serijal pocevsi od Metal Gear-a davne 87 ako se ne varam!!??!!

Ne slažem se s tobom, grafika je samo prolazni element, njezina kvaliteta te možda impresionira prvih par sati, ali kasnije su ti gameplay, priča i na kraju atmosfera jedino bitni. Ako pogledaš malo postove vidjet ćeš da se uglavnom spominju starije igre, koje su ostale zapamćene ne zbog svoje vrhunske grafike, već zbog ova tri elementa koje sam prije spomenuo. A zanima me tko će se sjećati CoD-a 4 i Crysisa za deset godina, kad ispari njihova grafika, njihovih jadnih priča i toga što su maltene identične svojim prethodnicima? Možda oni koje će nedostatak lijevog bubrega podsjećati na ultra-mega-hiper mašinu koja im je trebala za ove igre...
Malo ste krivo shvatili. Nigdje nisam napisao da je grafika najbitnija. Kingpin je bio zakon, by the way.
Zato mi nije najbolja igra Crysis, nego Half-Life, i brdo starih igara kojima se ponovno vraćam.
Sljedeća igra to play je Black Mesa Source (jedva čekam da zakoračim u Anomalous materials sektor, ponovno po 25 put, ali ovaj put pogledom kroz Source naočale)
Mojih top 10:
1. Bioshock
2. S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (Scavengers, Trespassers, Adventurers, Loners, Killers, Explorers, and Robbers)
3. The Orange Box (Half Life 2 + HL Episode 1 & 2 + Portal + Team Fortress 2)
4. F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon)
5. Far Cry
6. TDU (Test Drive Unlimited)
7. PES 6 (Pro Evolution Soccer)
8. The Elder Scrolls IV: Oblivion
9. RTCW (Return To Castle Wolfenstein)
10. Crysis
Malo ste krivo shvatili. Nigdje nisam napisao da je grafika najbitnija.
Tko kaže da graifika nije najbitnija?
Uhhh... da razmislim...
Civilization (bilo koji - ta igra nikad nece umrijeti)
Diablo 1,2,3 :D
Vampire The Masquarade Bloodlines
Galactic Civilizations II: Dread Lords
Neke sam vjerojatno zaboravio ali bilo ih je hebeho dobrih...
512Mb DDR 200Mhz
GeForce 4 MX440 @ 250/333
Ultimativni kralj svih igara koje sam ikada igrao je Battlefield 2!
Toplo se nadam da će uskoro na tržište izaći neka igra koja će mi moći pružiti toliko sati zabave kao BF.
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Evo popisa po vremenu provedenom za igrom:
Civilization - od dos-a pa do danas
Panzer General II
Sid Meier's Pirates
Railroad Tycoon / Transport Tycoon
Close Combat serijal
Battlefield 1942 / 2
Homeworld
Doom
Company Of Heroes
GTA San Andreas
HaHa na sve
Igre uz koje sam proveo najviše vremena su serijal GTA, a tu su još C&C svi djelovi, Overlord, Fable, Oblivion,World In Conflict, Prince of Persia itd. ima ih još dosta!!!!
Civilisation serijal, još dan danas igram
Age of Epires i Rise of Rome
Panzer General 1 i 2, jedinicu imam trenutno na kompu i igram
Clive Barker's Undying, jedna od najboljih fps igari za koju 90% ljudi nikad nije čulo
Rainbow Six prve verzije, prestal igrat nakon kaj sam skinul AA
AmericasArmy
Sim City
Quake
WoW
Pirates Gold
Crysis
COD 4
Total War serijal
Operation Flashpoint, jedna od najrealnijih igri i nadam se nastavku pa makar za sto godina
Fallout 1,2 i ono kaj je kao bilo 3 ali nije (najbolji rpg svih vremena i malo kasnije)
Ovo je popis igara kak su mi padale na pamet. Vjerojatno ih ima još ali ove su one prve koje su mi pale na pamet.
Definitivno najbolja igra mi je >Warcraft Frozen Throne III< jer je igra prava strategija,toliko je puno taktika i tako je balansirana da joj niti jedna slicna igrica ne moze konkurirati. Igranje na B-netu je poseban uzitak,redoviti turniri i novi patch-evi kako bi i najmanji propust bio ispravljen....
Sto se tice igra na bazi 1-2 svjetskog rata tu je >Commanos-behaind enemy lines< ,i Call of Duty 2 kao multiplayer!
Definitivno najbolja igra mi je >Warcraft Frozen Throne III< jer je igra prava strategija,toliko je puno taktika i tako je balansirana da joj niti jedna slicna igrica ne moze konkurirati. Igranje na B-netu je poseban uzitak,redoviti turniri i novi patch-evi kako bi i najmanji propust bio ispravljen....
Sto se tice igra na bazi 1-2 svjetskog rata tu je >Commanos-behaind enemy lines< ,i Call of Duty 2 kao multiplayer!
Da da da... netko je spomenuo pa se sjetih Age of Empires I... Igrao sam je ne znam ni sam koliko...
Razvalio sam je do te mjere da sam editirao AI datoteke - one tekstualne datotekice kojima se skriptira način izgradnje građevina, vojne sile i općenito napredovanje kompjuterskog protivnika.
Tada se računalni protivnik razvijao po receptu koji je po meni bio najbolji za pobjedu, samo što je računalo taj recept provodilo neusporedivo učinkovitije i brže, tak da sam - sto da kazem - stvorio sam čudovište. Nisam ga više mogao dobiti... pa sam prestao igrati!
ALI NAJBOLJA IGRA U PO SVIM MJERILIMA I U SVAKOM SEGMENU JE DEFINITIVNO WARCRAFT 2! Da - piše 2 a ne 3! Uff, odmah se sjetim glazbene pozadine i krv mi proključa: don't force me to run you trough!
C&C tiberium wars
PES 2008
Warhammer 40k DOW
Test drive unlimited
Overlord
Bogami legendo ! Igro sam skoro sve na toj listi i za
brojeve 1,2,3,4,5,6,7,8,13,14,15,16,17,18,19 potpisujem rainbow mi se zgadio jer sam stavio na najteže
pa sam poludio :D i bioshock nisam probo .....
meni je su:gun,cod,cod2,cod4.......
naravno i cs 1.6.
Uz par meni najboljih (svojedobno) igara, spomenut ću da su mi neke scene ostale u sjećanju, npr kad sam prvi put vidio doom, to mi je i dan danas odlična igra. Pa diablo 1, atmosfera nikad ponovljena, prvi put kad sam vidio total annihilation, a u današnjim igrama najveći mogući užitak mi je igrati civ4, dodatak bts u multiplayeru, mislim da nema ničeg boljeg za sada, najveći užitak što se tiče igara bar za mene
Kaj ti ustvari hoces? Najbolje kaj je neko igral ili najnovije dobre igre? Nisi valjda na lakim drogama pa da mislis da su samo nove igre jedino dobro kaj se igralo? :) Ajde da ne oftopicarim, evo, igra, CoD4.. zanimljivo... cak dobro, dobra atmosfera, akcija! CoD2 takodjer zanimljivo! Tomb Raider Anniversary, mrak od igre! Settlersi... Ili da velim za legendu, Duke Nukem! moram se nadograditi, skoro sam zaboravio, a nesmijem...
Descent 1 i 2, 3 samo demo! Ak mi je kaj bilo dobro, onda to....:)
Evo i par mojih prohoda iz Tomb Raider https://www.youtube.com/user/japac2007
Athalon64 4200+x2 na 2850mh,
2gb pc667mh crucial,
power color ati
hd2600pro 256 mb ddr3,
HD 160gb sata2
Philips 190wv
Diablo 1 i 2 (Klasa za sebe)
Half Life serijal
C&C i Red Alert osim Generalsa
Warcraft serijal
Starcraft