Koje Multiplayer igre igrate? Sto preporucate za dosadu?
Ja igram CoD 2, CoD 4, CS 1.6, i SAMP, ali to su mi "dosadne igre", igras ih jedno vrijeme pa ti dosade.
Zanima me kako vi "lijecite" dosadu.
Koje Multiplayer igre igrate? Sto preporucate za dosadu?
Ja igram CoD 2, CoD 4, CS 1.6, i SAMP, ali to su mi "dosadne igre", igras ih jedno vrijeme pa ti dosade.
Zanima me kako vi "lijecite" dosadu.
1PC, multiplayer... Worms 2
CS 1.6 i sad skidam BC2 betu.
BF 2 nemoze dosadit
Pa slušaj warcraft i CS jesu stari, ali nikako mrtvi i dosadni, nisam još našao noviju strategiju a da je dobra ko war3 u multiplayeru, sp im nije loš, al mi ni jedna u mp nije kao warcraft 3.
Team Fortress 2 :)
Pa slušaj warcraft i CS jesu stari, ali nikako mrtvi i dosadni, nisam još našao noviju strategiju a da je dobra ko war3 u multiplayeru, sp im nije loš, al mi ni jedna u mp nije kao warcraft 3.
CS sam igrao godinama, a wc3 također. dok sam aktivno igrao 1v1 prije 4 godine, puno igrača se povlačilo, pretpostavljam da se to samo nastavilo do sada. jako je teško uhodati se i treba uložiti previše vremena da bi postao dobar igrač i pojeđivao mečeve, a pobjeđivanje u strategiji za mene je bila zabava.
wc3 rula :)
modern warfare 2...sad još i bad company 2 kad izađe
WC3 je zakon, ali Starcraft je nacionalni (skoro ) sport u J. Koreji...
Ako voliš strategije onda je to League of Legends, ja sam igrao Call of duty modern warfare 2 prije par dana sam prestao glupo je jer svi koriste aimbot... Nisam prije volio strategije ali ova je superIgram još Crysis wars, Team Fortress 2, Left 4 dead 2, Dirt 2, Vancouver 2010, Aion, Football manager 2010...
League of Legends je druga dota = ni blizu prave strategije.
Ja igram Call of Duty 4, Call of Duty 2, Age of Empires III i PES 6.
Igram SA:MP vec 2.5 godine
Samo GRID (nekada malo aktivnije, u zadnje vrijeme slabo)
Call of duty 2 ZAKON!!!!!!!
Call of duty 2 ZAKON!!!!!!!
Za n00biste.
Igram rijetko, znate za moju situaciju, ali kad igram:
Igram CS 1.6. Gubim vrijeme po pubovima jer mi je fps 30. Gledam da nabavim novu mašinu i dobru periferiju pa da krenem ozbiljnije sa clanom i mixeve igrat.
Baš sada igram CrossFire.