Multiplayer igre

poruka: 22
|
čitano: 2.688
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Multiplayer igre

Koje Multiplayer igre igrate? Sto preporucate za dosadu?

Ja igram CoD 2, CoD 4, CS 1.6, i SAMP, ali to su mi "dosadne igre", igras ih jedno vrijeme pa ti dosade. Mršti se

Zanima me kako vi "lijecite" dosadu.

17 godina
neaktivan
Multiplayer igre

1PC, multiplayer... Worms 2 Namigiva

Faith is only fiction.
16 godina
Multiplayer igre
Probaj neke besplatne: Battlefield Heroes (TPS), nexuiz(FPS - quakelike), Wolfenstein: Enemy Teritory(FPS), League of legends(RPG - kao dota)... Ima i puno free MMORPG-a (osobno ih nevolim). Ako želiš nešto komercijalno, tu su još uvjek po meni najbolji: Cod4 i Warcraft III.
16 godina
neaktivan
Multiplayer igre

CS 1.6 i sad skidam BC2 betu. Smijeh

15 godina
neaktivan
Multiplayer igre

BF 2 nemoze dosadit

15 godina
neaktivan
RE: Multiplayer igre
Warcraft 3 je igra iz 2003 i relativno je mrtav, izuzevsi dotu koja nema veze sa strateskom stranom te igre, a CS vec postoji skoro 10 godina.. Mislim da definitivno postoje svjezije i zabavnije igre poput Team Fortresa 2, CoD 4 i CoD 6. Po meni odlicne pucacine. Od rpg-a ne igram nista, cekam Guild Wars 2 i Diablo 3. ''Besplatni mmorpg-evi su uvijek prepuni tzv. grindanja ili ponavljanja sadrzaja. ima li tko za preporuciti kakvu online strategiju?
16 godina
sliver kaže...
Warcraft 3 je igra iz 2003 i relativno je mrtav, izuzevsi dotu koja nema veze sa strateskom stranom te igre, a CS vec postoji skoro 10 godina.. Mislim da definitivno postoje svjezije i zabavnije igre poput Team Fortresa 2, CoD 4 i CoD 6. Po meni odlicne pucacine. Od rpg-a ne igram nista, cekam Guild Wars 2 i Diablo 3. ''Besplatni mmorpg-evi su uvijek prepuni tzv. grindanja ili ponavljanja sadrzaja. ima li tko za preporuciti kakvu online strategiju?

Pa slušaj warcraft i CS jesu stari, ali nikako mrtvi i dosadni, nisam još našao noviju strategiju a da je dobra ko war3 u multiplayeru, sp im nije loš, al mi ni jedna u mp nije kao warcraft 3.
17 godina
neaktivan
Multiplayer igre

Team Fortress 2 :)

Why so serious?
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
sliver kaže...

Pa slušaj warcraft i CS jesu stari, ali nikako mrtvi i dosadni, nisam još našao noviju strategiju a da je dobra ko war3 u multiplayeru, sp im nije loš, al mi ni jedna u mp nije kao warcraft 3.

CS sam igrao godinama, a wc3 također. dok sam aktivno igrao 1v1 prije 4 godine,  puno igrača se povlačilo, pretpostavljam da se to samo nastavilo do sada. jako je teško uhodati se i treba uložiti previše vremena da bi postao dobar igrač i pojeđivao mečeve, a pobjeđivanje u strategiji za mene je bila zabava.

15 godina
neaktivan
Multiplayer igre

wc3 rula :)

15 godina
neaktivan
Multiplayer igre

modern warfare 2...sad još i bad company 2 kad izađe

Chuck Norris se ukaza Gospi!
16 godina
Multiplayer igre
Pa dobro sad to je istina da treba puno vježbe čak i da budeš nekakav osrednji igrač, a nedo bog bolji :) Ja neigram trenutno warcraft ali imam frenda koji igra, pa zato govorim da nije mrtav, jer ga još uvjek mnogi igraju.
17 godina
neaktivan
Multiplayer igre

WC3 je zakon, ali Starcraft je nacionalni (skoro Smijeh) sport u J. Koreji...

Faith is only fiction.
15 godina
neaktivan
Multiplayer igre

Ako voliš strategije onda je to League of Legends, ja sam igrao Call of duty modern warfare 2 prije par dana sam prestao glupo je jer svi koriste aimbot... Nisam prije volio strategije ali ova je superOsmijehIgram još Crysis wars, Team Fortress 2, Left 4 dead 2, Dirt 2, Vancouver 2010, Aion, Football manager 2010...Cool

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 13:07 (gamer4ever).
15 godina
neaktivan
Multiplayer igre

League of Legends je druga dota = ni blizu prave strategije.

15 godina
neaktivan
Multiplayer igre

Ja igram Call of Duty 4, Call of Duty 2, Age of Empires III i PES 6.Smijeh

17 godina
neaktivan
Multiplayer igre

Igram SA:MP vec 2.5 godine Bogataš

16 godina
neaktivan
Multiplayer igre

Samo GRID (nekada malo aktivnije, u zadnje vrijeme slabo)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
14 godina
neaktivan
Multiplayer igre

Call of duty 2 ZAKON!!!!!!!

16 godina
protjeran
Re: Multiplayer igre
stjepan41 kaže...

Call of duty 2 ZAKON!!!!!!!

Za n00biste.

Igram rijetko, znate za moju situaciju, ali kad igram:

• BF:BC2
  • CoD: MW2
  • TF2
  • HAWX Co-Op

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
neaktivan
Multiplayer igre

Igram CS 1.6. Gubim vrijeme po pubovima jer mi je fps 30. Gledam da nabavim novu mašinu i dobru periferiju pa da krenem ozbiljnije sa clanom i mixeve igrat.

16 godina
Multiplayer igre

Baš sada igram CrossFire.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice