Manje upućeni + kompovi = smijeh

poruka: 1.480
|
čitano: 233.038
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Manje upućeni + kompovi = smijeh
yaga01 kaže...

Dakle ovako: idem u 3. razredn srednje elektrotehnicarske. Veci dio razreda se hvali kako zna pun k**** o kompovima i tako jednom prilikom na radionickim vjezbama profesor skupio 3-4 kompa koji nisi u najboljem stanju i rekao ajde pa slozite da barem 2 rade kako treba. Otvaramo mi kompjutere i dvojca njih pocnu:"A sta je ovaj tanki stapic???" . Nakon par minuta evo drugog pametnjakovica: "A sta je ova gromada metala na kojoj je neki ventilator i na cemu to stoji?????"(pokazivao je na cooler). I pitam ja njih pa cekajte ljudi vi se svi hvalite da se kuzite u kompove a ne znate ni osnovne djelove kompjutera, oni kazu pa dobro mi znamo tipkati s dvije ruke i to je to sta ce nam vise........

Loše lažeš ili sam ja glup :P

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
Ne lažem, sto bih lagao
16 godina
neaktivan

u kojem to gradu? jer to mi je ultra opaljeno... iako me vise nista ne cudi...

14 godina

mi imamo profesora i on nama objasnjava kako instalirati autoCAD

covjek ubaci cd , izadje iz autorun, ode na control panel dodaj ili ukloni programe , dodaj programe

i tamo nesto podesava 

Pare nisu problem,para nema
13 godina
protjeran
Aj slušajte ovo.Moj prijatelj dao ovom jednom liku 50kn za neki steam cs.Neka netko molim vas objasni koji je to ku***.
Gaming is my drug.The more i take it the more i am addicted
13 godina
Trollzor kaže...
Aj slušajte ovo.Moj prijatelj dao ovom jednom liku 50kn za neki steam cs.Neka netko molim vas objasni koji je to ku***.

Steam ti je aplikacija za kupovinu digitalnih igrica od  valvea a kada imas taja steam css na njihovim serverima je manje citera :) steam  stranica ti se mozda ne cini tako jeftina ali ljudi tamo kupuju najcesce na akcijama kada evo neki primejri koji su bili gta complete packa (GTA 1,2,3,4,SA,VC,EFLC) za 7,50 € bilo ih je jos puno ali ova mi je ostala u sjecanju :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
protjeran
Ma znam za pravi steam onaj ko skoro svi imaju di moš igre kupovat itd.Nego taj cs steam nisam kužio mislija san da me zaje....
13 godina
neaktivan

cs sa steama {#}

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
protjeran
Suddenly Psychotic kaže...

cs sa steama {#}

Točno to  {#}

14 godina
don't know if stupid or just trolling
Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
14 godina

Imali iko išta zanimljivog?Moji vjerovatno prate ovu temu,pa su se opametili.Nisam se odavno pošteno nasmijao

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
13 godina
protjeran
Ok evo jedan "biser" od jučer.Moj.prijatelj me nazvao da mu se komp stalno gasi i u zadnje vrijeme radi bip zvukove.I on sad donio komp kod mene a ono neka kanta od prije 6- 7god.Otvorio ga ja i umalo infarkt dobio.Sve u prašini,na hladnjaku od proca fale dvije lopatice,napajanje doslovno visi jer nije učvršćeno itd...Upalim ga ja kad čujem krkljanje klapanje i zapinjanje.Pitam ga ja šta si uradio sa ovim kompom.On kaže Pa samo ga udaram kad mr neko na "kanteru" ubije.Ja ništa samo mu komp očistim i rečem mu da mu treba novi hard disk i da ne udara više komp.Inače je on faca jer je na"kanteru" on pro gamer ima score 12-0itd.. Nije žvaka za seljaka
16 godina
neaktivan

S takvim avatarom i usernameom nitko te ne shvaća ozbiljno.

A prašnjavi stari komp ima svaka druga kuća. ;)

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
15 godina

I njemu fale 2 lopatice na ventu od proca i ti mu očistiš komp i kažeš da mu treba samo novi hard?

Meni je zanimljivo kad ljudi koriste komp sa XP-om godinama i onda im nešto preko telefona moraš objasnit i kad im kažeš klikni na start odjednom muk i prolazi vrijeme...prolazi...prolazi...i onda odjednom slavodobitno uzviknu "AHA! Evo ga. Jel to sad riješeno?" Je, jednim klikom na start si riješio sve probleme sa mikrofonom u Skype-u.

Hehe, a evo neki dan isto tako jednoga navodim preko telefona da neš napravi i svaki put kad mu ja kažem odi na radnu površinu (jer mu je sve na HR) on fino minimizira program u kojem je to nešto radio pa otvara explorer pa u njemu dodje do radne površine, a da ne kažem da ih velik broj uopće ne zna ili se ne sjeti što je radna površina.

15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

I njemu fale 2 lopatice na ventu od proca i ti mu očistiš komp i kažeš da mu treba samo novi hard?

Meni je zanimljivo kad ljudi koriste komp sa XP-om godinama i onda im nešto preko telefona moraš objasnit i kad im kažeš klikni na start odjednom muk i prolazi vrijeme...prolazi...prolazi...i onda odjednom slavodobitno uzviknu "AHA! Evo ga. Jel to sad riješeno?" Je, jednim klikom na start si riješio sve probleme sa mikrofonom u Skype-u.

Hehe, a evo neki dan isto tako jednoga navodim preko telefona da neš napravi i svaki put kad mu ja kažem odi na radnu površinu (jer mu je sve na HR) on fino minimizira program u kojem je to nešto radio pa otvara explorer pa u njemu dodje do radne površine, a da ne kažem da ih velik broj uopće ne zna ili se ne sjeti što je radna površina.

Reci mu drugi put desktop pa nek se cudi...{#}

:D
13 godina
protjeran
Moja prijateljica zove mene i govori da ona nemože instalirat program za igrat igre i da je zvala jednog čovika te joj i on nije uspio instalirat to.Ja nju pitam "O čemu ti govoriš koji program za igre"A ona kaže "Neki fleš" Ja udrija facepalm svom snagom.
14 godina
Prestani više lagat ovaj napaćeni forum.
Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
15 godina
neaktivan

Kolko se meni cini il su svi u tvojoj okolini i obitelji retardirani ili ti lazes.

Svaki dan imas novu pricu koja bas i nema smisla...

Nadam se da zbog ovog necu biti banan s foruma, al morao sam.

:D
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 17:05 (CroNk3r).
15 godina
neaktivan

mućki provokator

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
13 godina
neaktivan

Kako me danas strollao lik na CSu.

Pita me zasto mu nece pucat, ja mu kazem sta da napise u konzolu.

I objasnjavam ja njemu pola sata sta da napravi, on mene pita kako da udje u konzolu. Ja mu kazem idi u opcije i vidi koja tipka ti je za ulaz u konzolu, stisni tipku i izbacit ce ti crni prozorcic u koji moras upisat taj i taj tekst. Ja cekam, cekam i nista on. Kad nakon nekog vremena on pocne pisat po chatu /konzola, /opcije, i tako pokusava doci do konzole.

13 godina
neaktivan

Jucer sam se vozio u busu i slusam razgovor dvojice likova."Kupio sam novi kompjuter".Pita ovaj "Jel valja"."Da da super je crne boje i tanki ekran"."Uuuu blago ti se crni su najbolji".

16 godina

kaze moja profa:

"opticki misevi su losiji od mehanickih jer se vise kvare"

"crt monitor je bolji od lcd-a jer daje lijepsu sliku i jeftiniji je"

na pitanje ucenice sto je to HD? ona je rekla "pa to me asocira na hard disk"

13 godina
neaktivan
Nadam se da to nije bila profa iz informatike...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina

nazalost je.

ona tolko gluposti izvali na satu da je nevjerovatno. nekad ju i ispravim ali ne zelim cesto jer profesori to ne vole bas. jednom je uzela neku maticnu plocu i dok ju je drzala palo joj je i puklo je nesto, onda ju je uzela i pokazivala dijelove, za utore za ram kaze "evo ovdje se stavljaju graficke kartice koje sluze za igranje igara, i mozete stavit jos neke dodatne kartice" onda pokazuje na utore bas za to i kaze "ovdje ide radna memorija".

onda je jednom isla govorit za sto sluzi radna memorija i rekla je "ta memorija je najveca memorija u racunalu i tu spremamo sve svoje podatke".

onda smo ucili o monitorima i malo smo spomenuli televizore i kaze ona "ti novi televizori su bas fascinantni, pa njih mozete spojit pc i imate kao veliki monitor, sto se prije nije moglo. i kad kupujete televizor uvijek gledajte da se pc na njega moze spojit, nista vam drugo nije ni bitno jer nema razlike između jeftinih i skupih televizora"

sta da vam kazem, jednom cu morat snimat to jer je totalno glupa, to je vec toilko glupo da nije ni smjesno.

13 godina
neaktivan

moj prijatelj na informatici: ja imam iste win 7 na laptopu kod kuce kao sto su ovdje na kompjuteru,a ovi winsi nemaju bluetooth,kako glupo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 23:04 (Neznam nadimak..).
13 godina
@mar123
Najviše na ovome svijetu mrzim je kad ljudi misle da sve zanaju i u sve se razumiju (u ovom slucaju profa i televizori)
du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
16 godina

Nećak me zvao na telefon ali pošto me nije bilo doma mama se javila i primila poruku za mene. Kasnije vidim papirić s natpisom "Leo te treba cede s vindoks ikspe".

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
mar123 kaže...

nazalost je.

ona tolko gluposti izvali na satu da je nevjerovatno. nekad ju i ispravim ali ne zelim cesto jer profesori to ne vole bas. jednom je uzela neku maticnu plocu i dok ju je drzala palo joj je i puklo je nesto, onda ju je uzela i pokazivala dijelove, za utore za ram kaze "evo ovdje se stavljaju graficke kartice koje sluze za igranje igara, i mozete stavit jos neke dodatne kartice" onda pokazuje na utore bas za to i kaze "ovdje ide radna memorija".

onda je jednom isla govorit za sto sluzi radna memorija i rekla je "ta memorija je najveca memorija u racunalu i tu spremamo sve svoje podatke".

onda smo ucili o monitorima i malo smo spomenuli televizore i kaze ona "ti novi televizori su bas fascinantni, pa njih mozete spojit pc i imate kao veliki monitor, sto se prije nije moglo. i kad kupujete televizor uvijek gledajte da se pc na njega moze spojit, nista vam drugo nije ni bitno jer nema razlike između jeftinih i skupih televizora"

sta da vam kazem, jednom cu morat snimat to jer je totalno glupa, to je vec toilko glupo da nije ni smjesno.

Koliko godina ima ta "profesorica"?

16 godina

pa gle nisam ju pito ali po mojoj procjeni 45+, u biti ona je zavrsila ekonomski fakultet a ne inforamticki ali samo sam htio pokazat tko u hrvatskoj vodi informatiku.

14 godina
neaktivan
Re: Manje upućeni + kompovi = smjeh

Evo opet jedan od bisera koji zbraja gHz jezgri...

Imam 2.66 ghz proc, jedna jezgra... Frend dobio HTC Evo 3d i nasmije se i kaže "Procesor mi jači od tvog kompa (smije se)" i ja kažem "Ne. Kako to?" on kaže "Ima 1.4 gHz i dvije jezgre... I ja njega gledam onako *poker face* pa sam mu objasnio da je budala...

Game experience may change during online play.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice