Manje upućeni + kompovi = smijeh

poruka: 1.480
|
čitano: 233.075
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Manje upućeni + kompovi = smijeh
Susjeda me zamolila da joj instaliram youtube! Sto sam i ucinio te zaradio 5 banki :/
The best way to be boring is to leave nothing out.
14 godina
protjeran
Sale_ds kaže...
Susjeda me zamolila da joj instaliram youtube! Sto sam i ucinio te zaradio 5 banki :/

ahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahbahahahahahhah 

omfg daj kako su ljudi glupiiiii LOOOOOOOOOL

15 godina
protjeran

Moji prijatelji (ako ih uopće mogu tako zvati) su nešto tipa:

-Intel Semperon 512 MB Ram-a  kojeg je skinuo s D Pajrt Beja.

-"Benjamin, aj odi slozi mi komp, mislim da sam izbriso PARTICIPACIJU!"

Ukratko, više žalosno nego smješno, al oke, nekog jednostavno ne zanimaju kompovi, ali da se onda prave da znaju nešto... uf...{#}

Windows is easier than Linux, in the same way that crapping your pants is easier than going to the bathroom
15 godina
NoDiggity kaže...
Sale_ds kaže...

ahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahbahahahahahhah 

omfg daj kako su ljudi glupiiiii LOOOOOOOOOL

Ah, neki ljudi su prebrzi xD, ja svojim frendovima objašnjavam sve i svašta u 10 minuta, oni skuže dvije riječi xD

Uglavnom pita nastavnik za koje proizvođače grafičkih kartica ste čuli, a ja počnem VIA, SIS, 3DFX, a on meni opet ponovi pitanje: Da ali reci nekog proizvođača grafičkih kartica.

Ili recimo radimo u html-u, ja ko konj napravio 10 stranica, još sam i css dodo, predam ja njemu rad, on ga otvori u firefou, te ide gledat kod stanice, pa ode na edit, otvori mu se u wordu, pa on gleda, kaže da će mi dodat nešta, spremi u format .doc i onda se čudi.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
15 godina

Kad mi stari kaže da igrice igraju samo djeca u vrtiću, a na cod-u piše nije za mlađe od 16 godina

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
13 godina
neaktivan
Re: Manje upućeni + kompovi = smjeh
Maharaja kaže...
191x7 kaže...

.... Ne bi bilo tako smiješno da se ne radi o predavanju na drugoj godini diplomskog studija računarstva...

Ovo je tako žalosno da je to čudo jedno... I onda se pitamo zasto nam je stanje u drzavi ovakvo kakvo je ...

Sta se cudis, pa meni je buraz apsolvent informatike i engleskog, pa pogodi tko odrzava kompove za cijelu obitelj? Dat cu ti hint - osoba koja veze nema s ITom nego je u prirodnim znanostima.

Ne zeli ni graficku ili RAM promijenit "da nesto ne pokvari". Pricamo o socket 784 ploci i SDRAMu, pa sve da crkne bar ce nesto naucit a kosta 100 kn!! Uffff.

Moj najveci fail je bio jos tamo negdje '97 (stari je informaticar - rano sam se susreo s kompovima) kad me neka igrica nazivcirala pa sam poceo nabijat sakom po kucistu. Najednom *beep*, reset, POST i ni makac dalje, ne moze nac bootabilni disk. Usro sam se ko grlica, stari radio s tog kompa ali je isto truba za hardware kontrolu, inace programira. Onda jos pojma nisam imao sta je bilo pa je komp zavrsio na servisu jer sam rekao da je lampa pala na njega {#} Na kraju se ispostavilo da se izvuko kabel od napajanja iz HDDa, problem od oko 25 sekundi danas {#}

E da, i upravo se objasnjavam s dva frenda jer mi tvrde kako ne mogu stavit AM3 proc u AM2+ socket bez "adaptera" (the hell??), ja tvrdim da se moze. Netko legendarno faila trenutno, a mislim da nisam ja {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 13:42 (Sunburn).
14 godina
neaktivan

Evo malo gluposti, ali vise moje nego icije druge. 

Naime, vec neko vrijeme dogovaram rostilj sa kolegama sa posla pa sam dosao na ideju da bi moj ujak mogao takvo nesto organizirat posto to voli, a time bi i rasteretio sebe ;)

I tako ja danas nazovem ujaka i pitam ga (zaboravljajuci da je on nesto stariji i nije iz mojeg "drustva")...

vujec, jel bi htio hostat rostilj u nedjelju?

Na to on odgovara: Kakav rostilj?

Ja: Kak mislis kakav rostilj?

On: Pa nisam nikad peko hostat rostilj ali budem probao

Ja: oO 

Na kraju sam mu fino objasnio al onak bezvezan primjer nesporazuma online generacije i teletekst generacije {#}

The best way to be boring is to leave nothing out.
14 godina

danas moja majka: ''Joj vidi, ostavila sam CD u kompjuteru preko noci, tak ga sigurno samo usporavam...''

ja onako, vise joj se i ne smijem jer znam da nea blage o tome ali samo sam joj napomenuo kako to nema veze sa brzinom :D

Respect the Raise...!
16 godina
neaktivan
definho kaže...

danas moja majka: ''Joj vidi, ostavila sam CD u kompjuteru preko noci, tak ga sigurno samo usporavam...''

ja onako, vise joj se i ne smijem jer znam da nea blage o tome ali samo sam joj napomenuo kako to nema veze sa brzinom :D

cool {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
15 godina

Nekim ljudima je teško objasnit da igre s Androida ne rade na kompu.

16 godina
odjavljen
EVO kaže...

A nekima da se Android ne može "staviti" na dummy mobitel.

Ima i onih koji bi "ugradili" wifi u mob.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
neaktivan

"Komp mi je užasno spor, pobrisat ću sve je*bene igrice, .doc fajlove i slike, samo ga usporavaju!

Nije mi jasno što izmišljaju diskove sa stotinama giga kad sve moram brisat da se kompjuter ne uspori."

bit.ly/dcyfs
15 godina

Meni je najbolje kada izračunama koliko je terabajta, kb-a, pa onda sprdam frendove, moj hardisk ima toliko i toliko kb-a.

14 godina

Rekao mi je serviser da smijem držat samo jednu igru na kompu, ako instaliram 2 ili 3 da će se komp opet pokvarit. {#}

I don't give a fu*k
16 godina
Vapor kaže...

Rekao mi je serviser da smijem držat samo jednu igru na kompu, ako instaliram 2 ili 3 da će se komp opet pokvarit. {#}

To bih i ja rekao ljudima koji imaju hrčkov sindrom, recimo 5 programa za mountanje ISO fileova koji se loadaju na startupu.

Ili onoj djeci koja imaju 26 ikona za igre na desktopu....

There's no time to lose, I heard her say Catch your dreams before they slip away
13 godina
vexx5555 kaže...
EVO kaže...

A nekima da se Android ne može "staviti" na dummy mobitel.

Ima i onih koji bi "ugradili" wifi u mob.

nekidan ima taj slucaj...vjerujem da si vidia...svaki dan upoznam nekog novog "einsteina" {#}

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
14 godina
protjeran

Mislim da Vas dosta izmišlja i laže neke "failove" Vaših prijatelja...

Sting like a bee, flow like a butterfly...
14 godina
wyks kaže...
Vapor kaže...

To bih i ja rekao ljudima koji imaju hrčkov sindrom, recimo 5 programa za mountanje ISO fileova koji se loadaju na startupu.

Ili onoj djeci koja imaju 26 ikona za igre na desktopu....

To je jedini način da ih spriječiš.

I don't give a fu*k
16 godina
neaktivan
Buller kaže...

Mislim da Vas dosta izmišlja i laže neke "failove" Vaših prijatelja...

Pa čak i da netko izmišlja,opet je smiješno {#}

14 godina
EVO kaže...

zbilja pametni mobiteli nisu za gljupe ljude... npr. imam lg-a androida i kad dam nekom mob da čeprka po njemu prvo šta stisne je tipka za prekinut poziv tj. za zaključat pa mi kaže: "evo se on ugasi" 

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
16 godina
tezga kaže...

Pita mene frend:

-Jel,a koji je najbolji prono izdavatelj i njihova baza pa da hakiram?

-Pentagon ({#})

-A kako se uđe u njega?

-Samo odeš na C:\ i ono Format!

Sutradan... Lik:

-Je*o te ko te učio,nije to Pentagonova baza nego neki haker mi ušo u kompjuter i sad ga nemogu uplaiti!

-Jesi sve napravio kako sam ti rekao?

-Jesam,upalio komp,otišao u Moje računalo,desni klik na C:\ i Format

-I? Što ti se pojavilo?

-Neki haker, BIOS kaže kao da će mi srušiti sustav itd...

-Odo ja.... Wahahahahahhaha!!!

Svaki puta kad odem na C:\ i idem na Svojstva te ugledam Format opalim se smijat,spadnem sa stolice...

{#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} 

Lažeš kolko si dug i širok.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan

@echo off ftw =)

I’m level D4 juggernaut. Get out of the way b*tch.
15 godina

Tko se jos usudi provjerit za xp.. :D

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
15 godina
passat kaže...

ili 98 i starije

Volim jabuke :)
16 godina
passat kaže...

Na XP je ta opcija zasivljena i ne može se.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

Neće ti niti jedan OS dati ta formatiraš particiju s koje je pokrenut trenutni OS. Osim uz uređivanje regystrija ili čega već.

16 godina
neaktivan

sudo mkfs.ext4 /dev/sda

Hoće neko probat radi li? ;)

bit.ly/dcyfs
15 godina
nedIm kaže...

sudo mkfs.ext4 /dev/sda

Problem je u tome što linux nije kod svakoga na glavnom disku. Kod mene je na drugom disku točnije na /dev/sdb4/. Tako da bi ja tom naredbom obrisao windows.

No sutra ću to probati izvesti na linuxu premda mislim da to on neće dopustiti.

Mrzim svoj nadimak!!!
14 godina
protjeran
nedIm kaže...

sudo mkfs.ext4 /dev/sda

Ja sam provjerio. Na Win7 to ne radi {#}

16 godina
neaktivan

Jedan kralj me uvjeravao da on moze skinut bluetooth i wifi sa interneta, samo ukucam u gugl "free download bluetooth" i to je to, stravično {#}

Isto tako, kad sam bio neki 5. razred, frendu je bio rodendan i sad kao sprzim mu ja dvije tri igre, necu s tim pogrijesit, svako voli igrat, kad frajer dolazi iduci dan veli ne radi to meni nis, ja ga pitam pa jesi instalirao, siguran da je sve dobro? Veli on, pa jesam, stavio u radio al nis se ne desava. Ja sam crko doslovno, niđe veze, što u radio ce de mečeš majketi ?! {#}

BROSTEP, BLUD!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice