24/7, restart samo kad je baš ono prijekopotrebno... uvijek nešto skidam s neta...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moji su takodjer dezurni vec godinama.
Neki iz poslovnih razloga, neki iz nimalo poslovnih...
Kad dodjem kuci upalim ga, kad idem leci ugasim. Radnim danom oko 8,9 sati. Sad na raspustu vise od 12h.
Dok je ljeto radi od 13h do 6 ujutro...kad pocne skola onda ce malo manje radit
1h-23h
Ja se probudim, upalim PC, operem zube.... Uvecer operem zube, ugasim PC i spavam.
Izmedju radi...
Samo tupani gase PC po danu.
Moram ga gasit jedino kad mi se počne dimit graficka... xD
6-7 sati dnevno.
Do danas u 3-4 ujutro mi je radio puna dva dana bez prestanka(*cough*torrent*cought*)
Oko 10 sati.
Nekih 8-10 sati dnevno.
Ja se probudim, upalim PC, operem zube.... Uvecer operem zube, ugasim PC i spavam.
Izmedju radi...
tak je negdje i moj slučaj
Izmedju radi...
a oni koji ga gase po noći nisu tupani ?
zašto uopče gasiti kompjuter ?
oko 5-6 sati.
ako nesto skidam onda zna preci 12
nisam ga gasio od zadnjeg nestajanja struje...nije baš pohvalno al torrent se ne gasi :) sta ces
pitanje je koliko mi dugo neradi kompjuter jer ga negasim od 8 ili 9 sati pa do 12 ili 1,2 iza ponoci
u mene toughbook(privremeno)stalno ili upaljeno ili u stand by
non stop ....
samo ako je jako nevrijeme onda ga isključm i ištekam iz struje da mi ga grom ne bi skurio a onda bi poludio bez kompa
18-20 sati ujutro ga brat upali oko 7 a ja ga gasi samo ako se ništa ne skida (čitaj: ne gasim), a ja ako ga ugasim oko 3-4
18-20 sati ujutro ga brat upali oko 7 a ja ga gasi samo ako se ništa ne skida (čitaj: ne gasim), a ja ako ga ugasim oko 3-4
Oko 15-16 sati dnevno
Evo taman složio novi komp (Athlon 64 7850+ , Gigabyte MA770-UD3, ATi Saphire 4770...) .. od kad sam ga složio i instalo winse nije se gasio 4 dana...i noči...on je zadužen za download j rad sa videom.
To je za desktop...prošli je "zgorio" nakon 8 godina (Barton 2500+ i Abit NF7-s , neznam dal je ploča ili procesor...ploča ne POSTa..bit če najvjerojatnije ona)...
Laptop radi cca 12-14h na dan...na njemu radim...programiranje za web, vlastiti projekti (IstraTourism.com), prateča grafika i slično...
I meni je isto radio po 10-12 sati na dan. Onda mi je eksplodirao monitor. Sad ne radi toliko puno.
Pa di si vidio nekog ko ne gasi monitor? LOOL...moj radi kad ga trebam a kad idem van zgasim ga da mi nebi vent na napajanju crko pa bi i napajanje crknulo,a kad kupim novo napajanje i proc ima da radi dugo
I meni je isto radio po 10-12 sati na dan. Onda mi je eksplodirao monitor. Sad ne radi toliko puno.
????? Kako ti je ekran eksplodirao??? Lazes...
Pa di si vidio nekog ko ne gasi monitor? LOOL...moj radi kad ga trebam a kad idem van zgasim ga da mi nebi vent na napajanju crko pa bi i napajanje crknulo,a kad kupim novo napajanje i proc ima da radi dugo
Kakav je ovo post??? Aj ga sam procitaj i vidi kakvu si nebulozu napisao (IMA I TIPKA UREDI)... Gasis ga da ne bi napajanje crklo a kada kupis novo napajanje radit ce ti i procesor dugo? Ovako radi bez procesora, ono malo ga koristits i onda ga ugasis pa nastavis dalje igrati bez njega?
Kakav je ovo post??? Aj ga sam procitaj i vidi kakvu si nebulozu napisao (IMA I TIPKA UREDI)... Gasis ga da ne bi napajanje crklo a kada kupis novo napajanje radit ce ti i procesor dugo? Ovako radi bez procesora, ono malo ga koristits i onda ga ugasis pa nastavis dalje igrati bez njega?
hahahaha.... koje objašnjenje.
jbg. čovjek nije pismen, pa mu trebaš oprostiti. :)
????? Kako ti je ekran eksplodirao??? Lazes...
No cmnts sam nesto iam za rec,napajanje staro (no name) zuji to jest vent zuji,i svaki cas ces vent crknut i onda se napajanje pregrije i crkne i napajanje i onda mozda povuce jos neku komponentu tak da kad kupim novo onda ce komp radit po cijele dane...Jasnije?
Sada kada sam na praznicima mi radi od jutro od 8-10 pa do ujutro do 3-4...
Moram ga gasit jedino kad mi se počne dimit graficka... xD
hahaahahahah
meni radi cca 10-ak sati sada dok su praznici, a inače 2-3 h...
Ovaj na poslu 8 sati dnevno, ovaj kod kuce sat vremena mozda. Osim ako gledam filmove, onda vise.
No cmnts sam nesto iam za rec,napajanje staro (no name) zuji to jest vent zuji,i svaki cas ces vent crknut i onda se napajanje pregrije i crkne i napajanje i onda mozda povuce jos neku komponentu tak da kad kupim novo onda ce komp radit po cijele dane...Jasnije?
Nisi mogao odmah tako napisati? Bravo, svladao si osnove izrazavanja, sada je nama i tebi puno ljepse na forumu! ;D