Koliko vam dnevno radi računalo?

poruka: 562
|
čitano: 93.178
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

24/7, restart samo kad je baš ono prijekopotrebno... uvijek nešto skidam s neta...

There's no SAVE GAME in real life!!!
17 godina

Moji su takodjer dezurni vec godinama.

Neki iz poslovnih razloga, neki iz nimalo poslovnih... Cool

... ...sine spe
16 godina
neaktivan

Kad dodjem kuci upalim ga, kad idem leci ugasim. Radnim danom oko 8,9 sati. Sad na raspustu vise od 12h.

16 godina
neaktivan
RE: Koliko vam dnevno radi računalo?

Dok je ljeto radi od 13h do 6 ujutro...kad pocne skola onda ce malo manje radit Belji se

16 godina

1h-23hOsmijeh

Hitler
16 godina
protjeran

Ja se probudim, upalim PC, operem zube.... Uvecer operem zube, ugasim PC i spavam.

Izmedju radi...

Samo tupani gase PC po danu.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan

Moram ga gasit jedino kad mi se počne dimit graficka... xD

Maminjo
16 godina
neaktivan

6-7 sati dnevno.

16 godina
neaktivan

Do danas u 3-4 ujutro mi je radio puna dva dana bez prestanka(*cough*torrent*cought*)

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan

Oko 10 sati.

16 godina
neaktivan

Nekih 8-10 sati dnevno.

17 godina
Mentalist kaže...

Ja se probudim, upalim PC, operem zube.... Uvecer operem zube, ugasim PC i spavam.

Izmedju radi...

tak je negdje i moj slučaj

Postoje dvije vrste ljudi: 1. Ljudi koji nakon pišanja peru ruke; 2. Ljudi koji ne pišaju po rukama
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Izmedju radi...

a oni koji ga gase po noći nisu tupani ?

zašto uopče gasiti kompjuter ?

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
16 godina

oko 5-6 sati.

ako nesto skidam onda zna preci 12 Bogataš

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan

nisam ga gasio od zadnjeg nestajanja struje...nije baš pohvalno al torrent se ne gasi :) sta ces

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
16 godina
neaktivan

pitanje je koliko mi dugo neradi kompjuter jer ga negasim od 8 ili 9 sati pa do 12 ili 1,2 iza ponoci Cool

16 godina
neaktivan

u mene toughbook(privremeno)stalno ili upaljeno ili u stand by

orks is made for two thing' fighting and winnning we are going smash hummies who isten to folk
16 godina
neaktivan

non stop ....

samo ako je jako nevrijeme onda ga isključm i ištekam iz struje da mi ga grom ne bi skurio a onda bi poludio bez kompa

hahahahaah
16 godina
neaktivan

18-20 sati ujutro ga brat upali oko 7 a ja ga gasi samo ako se ništa ne skida (čitaj: ne gasim), a ja ako ga ugasim oko 3-4

16 godina
neaktivan
dejvis kaže...

18-20 sati ujutro ga brat upali oko 7 a ja ga gasi samo ako se ništa ne skida (čitaj: ne gasim), a ja ako ga ugasim oko 3-4

Oko 15-16 sati dnevno

17 godina
neaktivan

Evo taman složio novi komp (Athlon 64 7850+ , Gigabyte MA770-UD3, ATi Saphire 4770...)  .. od kad sam ga složio i instalo winse nije se gasio 4 dana...i noči...on je zadužen za download j rad sa videom.

To je za desktop...prošli je "zgorio" nakon 8 godina (Barton 2500+ i Abit NF7-s , neznam dal je ploča ili procesor...ploča ne POSTa..bit če najvjerojatnije ona)...

Laptop radi cca 12-14h na dan...na njemu radim...programiranje za web, vlastiti projekti (IstraTourism.com), prateča grafika i slično...

www.istratourism.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 2:06 (Shile).
16 godina
neaktivan

I meni je isto radio po 10-12 sati na dan. Onda mi je eksplodirao monitorOsmijeh. Sad ne radi toliko puno.

16 godina

Pa di si vidio nekog ko ne gasi monitor? LOOL...moj radi kad ga trebam a kad idem van zgasim ga da mi nebi vent na napajanju crko pa bi i napajanje crknulo,a kad kupim novo napajanje i proc ima da radi Cool dugo

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 12:39 (Fake_Alert).
17 godina
Cro-gamer kaže...

I meni je isto radio po 10-12 sati na dan. Onda mi je eksplodirao monitorOsmijeh. Sad ne radi toliko puno.

????? Kako ti je ekran eksplodirao??? Lazes...

Fake_Alert kaže...

Pa di si vidio nekog ko ne gasi monitor? LOOL...moj radi kad ga trebam a kad idem van zgasim ga da mi nebi vent na napajanju crko pa bi i napajanje crknulo,a kad kupim novo napajanje i proc ima da radi Cool dugo

Kakav je ovo post??? Aj ga sam procitaj i vidi kakvu si nebulozu napisao (IMA I TIPKA UREDI)... Gasis ga da ne bi napajanje crklo a kada kupis novo napajanje radit ce ti i procesor dugo? Ovako radi bez procesora, ono malo ga koristits i onda ga ugasis pa nastavis dalje igrati bez njega?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 11:04 (Luka).
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
Fake_Alert kaže...

Kakav je ovo post??? Aj ga sam procitaj i vidi kakvu si nebulozu napisao (IMA I TIPKA UREDI)... Gasis ga da ne bi napajanje crklo a kada kupis novo napajanje radit ce ti i procesor dugo? Ovako radi bez procesora, ono malo ga koristits i onda ga ugasis pa nastavis dalje igrati bez njega?

hahahaha.... koje objašnjenje.

jbg. čovjek nije pismen, pa mu trebaš oprostiti. :)

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
16 godina
Luka kaže...
Cro-gamer kaže...

????? Kako ti je ekran eksplodirao??? Lazes...

Fake_Alert kaže...

No cmnts sam nesto iam za rec,napajanje staro (no name) zuji to jest vent zuji,i svaki cas ces vent crknut i onda se napajanje pregrije i crkne i napajanje i onda mozda povuce jos neku komponentu tak da kad kupim novo onda ce komp radit po cijele dane...Jasnije?

16 godina
protjeran

Sada kada sam na praznicima mi radi od jutro od 8-10 pa do ujutro do 3-4...

16 godina
neaktivan
CreaToR kaže...

Moram ga gasit jedino kad mi se počne dimit graficka... xD

hahaahahahah

meni radi cca 10-ak sati sada dok su praznici, a inače 2-3 h...

16 godina
neaktivan

Ovaj na poslu 8 sati dnevno, ovaj kod kuce sat vremena mozda. Osim ako gledam filmove, onda vise.

17 godina
Fake_Alert kaže...

No cmnts sam nesto iam za rec,napajanje staro (no name) zuji to jest vent zuji,i svaki cas ces vent crknut i onda se napajanje pregrije i crkne i napajanje i onda mozda povuce jos neku komponentu tak da kad kupim novo onda ce komp radit po cijele dane...Jasnije?

Nisi mogao odmah tako napisati? Bravo, svladao si osnove izrazavanja, sada je nama i tebi puno ljepse na forumu! ;D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice