ja svoj isključim kada god ništa ne radim na njemu, džabe troši struju, a to kada se sabere godišnje nije malo, možeš kupiti sebi grafičku karticu za pare koje ćeš
dati da platiš račun
ja svoj isključim kada god ništa ne radim na njemu, džabe troši struju, a to kada se sabere godišnje nije malo, možeš kupiti sebi grafičku karticu za pare koje ćeš
dati da platiš račun
Više od 8 sati na dan definitivno prijenosnik mi zna biti podosta vruć
oko 8 sati dnevno prosjek ;P dok sam igrao wow i vise
neznam tocno ali sigurno oko 8 ili 9 sato dnevno...cim nesto radim ugasim ga(tj ide u sleep)....
kad se ja dignem diže se i on i kad
ja idem leć ide i on....
9 sati otprilike
8-9. ovisi jesam li doma i kako sam raspoložen.
većinu dana, ukljucen je eist pa potrosnja nije toliko velika kao ni zagrijavanje xDDDDDDDD
nekih 15 sati veciom se nesto skida.. tako da ja nisam blizu njega :D
Zavisi kako kad jer ako skidam igrice bude upaljen po par dana inače bude od jutra pa do navečer jer ponekad svratim na forum i pogledam vijesti.
Sve ovisi o mom raspoloženju.
Po ljeti ako ne idem nigdje 6-8 sati, a za vrijeme školske godine dnevno 1-3 sata.
U ovim lezernim danima kad sam i ja budan tada je i komp.
Oko 13 sati.Rekord dan i pol.
Oko 13 sati.Rekord dan i pol.
pihh.... moj radi več 15ak dana skoro bez prestanka... ili nešto skida, ili je samo uključen ili je nešto treče..
Samo što ga obavezno jednom dnevno restartam. Neznam zašto, valjda imam neki osječaj da tako komp će duže "trajati"
lol
0-24, jadino ak se zblesira restartam ga sto se nije desilo vec mjesec dana...
ne nema gašenja... prošlo lito je bilo svaki dan bar 20 sati one 2-3 bi bia ugašen jer san spava....
a taako je i ovo lito
...pa oba računala palim odmah dok se dignem...a gasim ih kad idem ponovo u krevet...
Palim komp kad se probudim a gasim kad idem spat (nekad ostane preko noći da skida ili rekodira nešto). U prosjeku 12-16 sati. Drugi komp palim samo po potrebi (kad zatreba printer ili oprema za dekodiranje). Inače, ne vjerujem u te UPS-eve i kabele sa zaštitom. Direktni udar u stup 20ak metara od kuće će spaliti i najskuplji i najbolji UPS i prenaponsku zaštitu. Vidio sam kako izgleda razvodna kutija i instalacije u kući nakon takvog udara. Iza tog prizora, svaki put kad grmi čupam sve kablove od struje, antenu od tv kartice, s-video kabel od satelitske i ruter.
kad skidam preko torrenata onda zna radit i 24/7 a inače radi dnevno 18-19h
previše...stalno!! strah me da ne izgori ili da se ne rastopi kak je vruć
Radi prosječno oko dvi ure
ti ga upališ tek tolko da otpuše prašinu s proca...
ma laže, čak sam i ja manje na kompu neg on
a štabi sad treba jašit po cile dane po njemu , prošvrljam forumima fejsu i to je to
pa ja kad ga upalim on stoji upaljen cijeli dan iako samo budem na internetu i to kratko,... šta ču ga bzv gasit ak opet trabam neš na netu pogledat pa ga onda moram ponovo palit...
pa ja kad ga upalim on stoji upaljen cijeli dan iako samo budem na internetu i to kratko,... šta ču ga bzv gasit ak opet trabam neš na netu pogledat pa ga onda moram ponovo palit...
ahahaahahaha.....lol.....DOBAR SI =) =) =)
Edit : zasto gasis svjetlo po kuci kad je dan kad ce opet doci noc pa ces ponovo morat palit =) XD
ahahaahahaha.....lol.....DOBAR SI =) =) =)
Edit : zasto gasis svjetlo po kuci kad je dan kad ce opet doci noc pa ces ponovo morat palit =) XD
zato što se svijetlo upali brzinom svijetlost, a dok se kompu digne sustav zaboravim što sam trabao napraviti na njemu
Aha....=) ok ok
pa jednom je radio 3 mjeseca.nisam ga nikako gasio i crkla je napojna.
ja svoj nisam ugasio od 10 mjeseca 2008. onda sam dobio flat...