Koliko vam dnevno radi računalo?

poruka: 562
|
čitano: 93.033
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

86400 sec

Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan

Više manje cijeli dan, gasim ga kad idem spavati!

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
17 godina
neaktivan
RE: Koliko vam dnevno radi računalo?

Rijetko ga gasim.

System info mi trenutnto pokazuje 1 Days, 13 Hours, 6 Minutes, 30 Secunds.

17 godina
neaktivan

Radi stalno, ne radi samo kad nestane struje :P

Ali za 5 dana ce i UPS :p

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan

radi cijele dane...nikad ga ne gasim...samo hibernacija

17 godina
protjeran

5 - 6h dnevno.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
17 godina

Dosla kriza ,a vama konfe i to jos "nabrijane" sa quadovima i quad crossfire-ima rade po cijele dane....

16 godina
neaktivan

8-10 sati dnevno.

16 godina
neaktivan

24/7 kako bi rekli oni priko velike bare. Barem dok mi još traje besplatni flat Cool

17 godina
neaktivan

majku vam.... pa vi ste svi ludi ovisnici - kak vam sreća može bit informacija o vertex shaderu (jel tak) neke grafičke il čega god. pa kaj vi radite na tom kompu po cijele dane. dobro, ajde čast onima koji programiraju i misle nešt zaradit il web stranice i to. al vi svi ostali ovisnici o igrama... pa dajte malo ljudi izađite na zrak , vozite bicikl, razgovarajte s ženskama malo....

17 godina
protjeran
stoncin3 kaže...

Dva do tri sata, internet i igre...

Lol sve više i više sve duže i duže -kad sam na godišnjem bio onda i preko 12 sati, sada oko 5-6 hrs...!
Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
17 godina
neaktivan

Radnim danom od 3-6h

Vikendom i praznicima: 7-15

a nekad mi se ne da gasiti pa stoji po dva tri dana upaljen, ili ako se nešto skida

16 godina

baš tako dok ima flata ne gasi se

16 godina
neaktivan

kad nema škole od 9:00- 23:00 kad je skola od 2:30 do 23:00

OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6700 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
16 godina
neaktivan

Kad se ujtro dignem 9-10 , pa do kojih 2-3 u noci...inace ostane koji noc ali rijetko..

17 godina
neaktivan

ponekad po 10,11,12...i nekad preko noći(dobro za torrente).

xp pro sp3
17 godina
neaktivan

Već dulje vrijeme 24/7

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
24/7
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan

po 20 sati

Linkuto4ever!!!
17 godina

0 - 24

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
16 godina

Zbog downloada ga ne gasim po mjesec dana, osim kad nestane struje sto se desava vrlo rijetko.

Meda
16 godina
neaktivan

10h radinim danom, 14 vikendom

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
17 godina
protjeran

Preko tjedna 5-6 sati.

Vikendom non stop.

http://www.myspace.com/soundimpuls
16 godina
protjeran

{laptop}15h minimalno..samo neznam dokle ce...LOOL

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Radno vrijeme od ~07:00-01:00 (18 sati).

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Dosla kriza ,a vama konfe i to jos "nabrijane" sa quadovima i quad crossfire-ima rade po cijele dane....

Kakva kriza? Pa nismo mi u JU ES END EJU :-)

ma prosjecan komp s prosjecnim koristenjem trosi ko jedna jaca žarulja, ako i toliko...

puno vise struje ode na neucinkovite frizidere, vesmasine i slicne uredaje

druga stvar ak se nekome cijeli dan vrti 3dmark s 2900XT u CF-u.... to vec malo jace trosi...

i da, pametno je gasit monitor kad se neko duze vrijeme nista ne radi... nema potrebe da je upaljen
ako se samo download-a... navodno monitori dosta struje trose... mada nisam nikad provjerio...
mozda su samo price...

...grafička 15 dana na servisu :-( ... 30 dana do zamjene... :-)
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 16:12 (Vicko).
17 godina
neaktivan
N. Ohm kaže...

majku vam.... pa vi ste svi ludi ovisnici - kak vam sreća može bit informacija o vertex shaderu (jel tak) neke grafičke il čega god. pa kaj vi radite na tom kompu po cijele dane. dobro, ajde čast onima koji programiraju i misle nešt zaradit il web stranice i to. al vi svi ostali ovisnici o igrama... pa dajte malo ljudi izađite na zrak , vozite bicikl, razgovarajte s ženskama malo....

Pitanje je "koliko vam dnevno radi računalo".... dakle ni na koji nacin se ne dovodi u vezu s tim koliko mi radimo za racunalom, igramo se, sjedimo i gledamo filmove, surfamo itd...

ako mi se 5 dana skida nesto preko torenta to ne znaci da 5 dana sjedim i gledam kako se skida...

Nebi vjerovao koliko stvari PC moze obavit bez korisnika... samo mu treba pametno dat zadatke...
...grafička 15 dana na servisu :-( ... 30 dana do zamjene... :-)
16 godina
protjeran
Vicko kaže...
N. Ohm kaže...

Pitanje je "koliko vam dnevno radi računalo".... dakle ni na koji nacin se ne dovodi u vezu s tim koliko mi radimo za racunalom, igramo se, sjedimo i gledamo filmove, surfamo itd...

ako mi se 5 dana skida nesto preko torenta to ne znaci da 5 dana sjedim i gledam kako se skida...

Nebi vjerovao koliko stvari PC moze obavit bez korisnika... samo mu treba pametno dat zadatke...
 eeee vis,ja nisam rekel da ja skup s laptopom radim 15h..znaci za njim...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

pa jako rijetko ga gasim, a na kompu sam jedno 5-6 sati po danu...

ali komp je jedna super stvar je prije sam sat vremena igro pleyku,

sat vremena gledao video,

sat vremena gledao tv, a sada sve to mogu raditi na jednom uređaju...

Bolje ispasti budala nego iz aviona.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 16:13 (leo_819).
16 godina
neaktivan
macak kaže...

0-24h, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini (osim kad nestane struje)

potpisujem, osim sto ja imam generatore, hihihi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice