86400 sec
Više manje cijeli dan, gasim ga kad idem spavati!
Rijetko ga gasim.
System info mi trenutnto pokazuje 1 Days, 13 Hours, 6 Minutes, 30 Secunds.
Radi stalno, ne radi samo kad nestane struje :P
Ali za 5 dana ce i UPS :p
radi cijele dane...nikad ga ne gasim...samo hibernacija
5 - 6h dnevno.
Dosla kriza ,a vama konfe i to jos "nabrijane" sa quadovima i quad crossfire-ima rade po cijele dane....
8-10 sati dnevno.
24/7 kako bi rekli oni priko velike bare. Barem dok mi još traje besplatni flat
majku vam.... pa vi ste svi ludi ovisnici - kak vam sreća može bit informacija o vertex shaderu (jel tak) neke grafičke il čega god. pa kaj vi radite na tom kompu po cijele dane. dobro, ajde čast onima koji programiraju i misle nešt zaradit il web stranice i to. al vi svi ostali ovisnici o igrama... pa dajte malo ljudi izađite na zrak , vozite bicikl, razgovarajte s ženskama malo....
Dva do tri sata, internet i igre...
Radnim danom od 3-6h
Vikendom i praznicima: 7-15
a nekad mi se ne da gasiti pa stoji po dva tri dana upaljen, ili ako se nešto skida
baš tako dok ima flata ne gasi se
kad nema škole od 9:00- 23:00 kad je skola od 2:30 do 23:00
Kad se ujtro dignem 9-10 , pa do kojih 2-3 u noci...inace ostane koji noc ali rijetko..
ponekad po 10,11,12...i nekad preko noći(dobro za torrente).
Već dulje vrijeme 24/7
po 20 sati
0 - 24
Zbog downloada ga ne gasim po mjesec dana, osim kad nestane struje sto se desava vrlo rijetko.
10h radinim danom, 14 vikendom
Preko tjedna 5-6 sati.
Vikendom non stop.
{laptop}15h minimalno..samo neznam dokle ce...LOOL
Radno vrijeme od ~07:00-01:00 (18 sati).
Dosla kriza ,a vama konfe i to jos "nabrijane" sa quadovima i quad crossfire-ima rade po cijele dane....
majku vam.... pa vi ste svi ludi ovisnici - kak vam sreća može bit informacija o vertex shaderu (jel tak) neke grafičke il čega god. pa kaj vi radite na tom kompu po cijele dane. dobro, ajde čast onima koji programiraju i misle nešt zaradit il web stranice i to. al vi svi ostali ovisnici o igrama... pa dajte malo ljudi izađite na zrak , vozite bicikl, razgovarajte s ženskama malo....
pa jako rijetko ga gasim, a na kompu sam jedno 5-6 sati po danu...
ali komp je jedna super stvar je prije sam sat vremena igro pleyku,
sat vremena gledao video,
sat vremena gledao tv, a sada sve to mogu raditi na jednom uređaju...
0-24h, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini (osim kad nestane struje)