Ja imam Max ADSL pretplatu na 10 GB mjesečno, a za sad (11. 06.) imam 3.70 potrošeno .
Koliko trošite bandwidtha mjesečno?
- poruka: 98
- |
- čitano: 16.307
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ja imam Max ADSL pretplatu na 10 GB mjesečno, a za sad (11. 06.) imam 3.70 potrošeno .
prošli mjesec sam našravio 12 BG i nešto malo...lol
Evo do danas (11.06.) potrošio 69.420.56MB. znači na kraju mjeseca bi moglo bit oko 250-300GB. Naravno imam flat (2Mbps).
Evo do danas (11.06.) potrošio 69.420.56MB. znači na kraju mjeseca bi moglo bit oko 250-300GB. Naravno imam flat (2Mbps).
od početka ovog mjeseca sam natuko ~38GB..
na kraju mjeseca bude uglavnom oko 80-90GB.. flat naravno
Selim temu u Predstavljanje u grupi Razno, ta grupa je za ćakulanje ovog tipa.
Prije sam trošio oko 3 do 4 GB, ali sad sam dobio flat pa ni ne pratim. Ne znam ni kako jer koristim B.net ADSL a oni nemaju PPPoE konekciju nego mi je komp non-stop spojen dok je upaljen komp i ruter, pa mi ne treba korisničko ime niti lozinka. Upalim i surfam. BTW zna netko kako provjeriti promet jer me na stranicama B.neta traži za user-name i pass, pa... ?
ja sam na iskonu ,a napravio sam račun od 600 kn
Ovakva tema vec postoji, identicna...
Jednostavan odgovor:
KOLKO MOGU
Al evo da zakompliciram malo kreće se oko 200 giga
Jednostavan odgovor:
KOLKO MOGU
Jednostavan odgovor:
KOLKO MOGU
Kamo srece da ja imam mogucnosti bar 1Mbit flat rate-a.. Sprzio bih sve vodove skidanjem ;) Inace imam ovaj 4G paket od zone, 4GB ukljuceno, prekoracis limit, smanjuju ti brzinu, koja iznosi ionako bijednih 256 kbit/s...
Kamo srece da ja imam mogucnosti bar 1Mbit flat rate-a.. Sprzio bih sve vodove skidanjem ;) Inace imam ovaj 4G paket od zone, 4GB ukljuceno, prekoracis limit, smanjuju ti brzinu, koja iznosi ionako bijednih 256 kbit/s...
190 giga mjesecno flat 2mbps
Meni je dovoljno 10 GB mjesečno, jer nikad ne pređem toliko .
btw. Ona tema je samo za flat, a to nemaju svi .
Ovaj mjesec imam 10 GB od T-Scuma, pretprošli i prošli sam imao flat... Sad cu sljedeći isto imat flat....
Za sada 4 giga potrošenih...
Imam 3 kompa umrezena
I koristi se Internet dosta
Flat(2 mbps)
jednom sam potrosio 30 GB jednom 20 jednom 10 svako toliko ali nikad nisam iso preko 30
200 giga mozda malo manje Flat Rate brzina 2mbps!!!!
5-10Gb.
Pa kolko god mogu izmusti sa svojom brzinom...to je nekih 150-200 Gb mjesečno
50-60 GB...Flat...
inače 1 gb na t-comu, tolko i potrošim
ovaj mjesec na flatu, od 01.10. do danas napravio 105 gb :D
5 do 10 GB.
0-24 igram neke igre online a pritome skidam 5-10 igrica još bude negdje oko 50 gb