mislim da se nikoga ne treba potcjenjivati pa tako ni početnike,a mjerilo vrijednosti bi trebalo biti koliko tko pomaže..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da se nikoga ne treba potcjenjivati pa tako ni početnike,a mjerilo vrijednosti bi trebalo biti koliko tko pomaže..
18
Po meni je to malo beskorisna tema ...
E, da, danas 15. He he he...
Bilo je to krajem davne 1980 ili početkom 1981 godine, sjedio sam sa neka dva marginalca na terasi i pijuckao pivo, jer u toj Američkoj zabiti nije bilo niti leda za Whiskey.
Rekao sam Bill-u; čuj ja sam doduše prestar da se miješam u te stvari ali mi se ipak čini da bi se trebali javiti na taj natječaj, imate tu firmicu već pet godina a niko ne zna niti kak'
se zove, niste ništ napravili, čovjeće imaš vezu mama ti sjedi u poslovnom odboru IBM-a!
Dečki su me nepovjerljivo gledali i zbrajali sitniš za novu rundu, mislim da se onaj drugi zvao Paul Allen ili tak' nekak'...
Nije to bio moj posljednji susret sa velikim Billom. Susreli smo se i u kasnu jesen davne 1994 godine. Bill, tada već prilićno afirmiran u svijetu Informatike, sa neskrivenim oduševljenjem proučavao je moju novu pilu Macintosh Performa 630, procesor 68040 od 33 Mhz, 8 Mb Rama, 1 Mb videomemorije, CD Rom x4 i Hard diskom 256 Mb.
Do dugo u noć Bill je sjedio pred mojim, 13 inch monitorom 256 boja, i u svoj notes vrlo pažljivo precrtavao svaki djelić sa desktopa, posebno je bio oduševljen prozorima i kontejnerom. Shvativši tada što Bill namjerava rekao sam mu; ja sam doduše prestar da se miješam u te stvari ali mi se ipak čini da bi trebao napraviti neke izmjene...
Bill je tada u nekoliko sekunda pokazao svu svoju genijalnost, križić za zatvaranje prozora sa lijeve strane, je vrlo lukavo premjestio na desnu stranu.
Već iduće godine svijet je bio oduševljen Windowsima 95...
Danas sam se uspio dokopat kompa, srećom. Hvala svima na čestitkama, lijepo je kad ti se čestita roćkas.
ja sam star tocno 504576000 sekundi
ja sam star tocno 504576000 sekundi
26 ali osječam se ko da mi je 16 P.L.U.R :)
Od prekjučer 15..
19 god .. u 10 mjesecu ću 20.
14....lol
14....lol
ponosim se sa svojih 16 godina
ne žalim za prošlosću i ne žurim se odrast
14....lol
isto
15
15
Ajd kada su se svi izjasnili: 15
Ako je vjerovati timeanddate.com-u, star sam točno 14 godina, 7 mjeseci i 15 dana.
17 godina
16
9
17