Koliko ste stari?

poruka: 998
|
čitano: 174.538
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

mislim da se nikoga ne treba potcjenjivati pa tako ni početnike,a mjerilo vrijednosti bi trebalo biti koliko tko pomaže..

facebook: neinteligentno ispunjavanje dokolice?
17 godina
neaktivan
RE: Koliko ste stari?
seneka kaže...

mislim da se nikoga ne treba potcjenjivati pa tako ni početnike,a mjerilo vrijednosti bi trebalo biti koliko tko pomaže..

Tako je, slažem se s tobom.
Area-51 m15x
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

18

Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1 Laptop, acer 5730zg
16 godina
neaktivan
RE: Koliko se stari?
jurluk kaže...
emerik kaže...

Po meni je to malo beskorisna tema ...

po meni nije. jer vidiš koliko je zapravo netko star i procijeniš kolika je iskusan u vezi računala i onda znaš hoćeš li prihvaćati njegove savjete ili ne
 nije loša tema,možemo se malo igrat psihologije..usput,a i da je toliko loša već bi to modovi prekinuli
facebook: neinteligentno ispunjavanje dokolice?
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 20:53 (seneka).
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

E, da, danas 15. He he he...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
neaktivan
Dragon wizard kaže...

Sretan rođendan
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Dragon wizard kaže...

E pa onda Sretan Rodjendan! :)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Dragon wizard kaže...

tek15?! ja sam mislio da imaš više...

btw. sretan rođendan!
17 godina
neaktivan
Dragon wizard kaže...

sretan rođendan
16 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...
Jurra kaže...

Bilo je to krajem davne 1980 ili početkom 1981 godine, sjedio sam sa neka dva marginalca na terasi i pijuckao pivo, jer u toj Američkoj zabiti nije bilo niti leda za Whiskey.

Rekao sam Bill-u; čuj ja sam doduše prestar da se miješam u te stvari ali mi se ipak čini da bi se trebali javiti na taj natječaj, imate tu firmicu već pet godina a niko ne zna niti kak'

se zove, niste ništ napravili, čovjeće imaš vezu mama ti sjedi u poslovnom odboru IBM-a!

Dečki su me nepovjerljivo gledali i zbrajali sitniš za novu rundu, mislim da se onaj drugi zvao Paul Allen ili tak' nekak'...

Bravo!! A ostali  svi lagano utonuše u san...broj jedan nakon iscrpnog predavanja o svojim doživljajima iz mladosti ugleda slavne agente kako budno ispod kapaka proživljavaju njegovu mladost...iznenađen njihovom pozornošću ispali tanad iz svojeg ručno spravljenog pištolja, te probudi sve prisutne...hehehehe eto pred očima mi još oni  balončići oko njihovih glava, kada se probudili....najbolji strip!

Nije to bio moj posljednji susret sa velikim Billom. Susreli smo se i u kasnu jesen davne 1994 godine. Bill, tada već prilićno afirmiran u svijetu Informatike, sa neskrivenim oduševljenjem proučavao je moju novu pilu Macintosh Performa 630, procesor 68040 od 33 Mhz, 8 Mb Rama, 1 Mb videomemorije, CD Rom x4 i Hard diskom 256 Mb.

Do dugo u noć Bill je sjedio pred mojim, 13 inch monitorom 256 boja, i u svoj notes vrlo pažljivo precrtavao svaki djelić sa desktopa, posebno je bio oduševljen prozorima i kontejnerom. Shvativši tada što Bill namjerava rekao sam mu; ja sam doduše prestar da se miješam u te stvari ali mi se ipak čini da bi trebao napraviti neke izmjene...

Bill je tada u nekoliko sekunda pokazao svu svoju genijalnost, križić za zatvaranje prozora sa lijeve strane, je vrlo lukavo premjestio na desnu stranu.

Već iduće godine svijet je bio oduševljen Windowsima 95...

16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

Danas sam se uspio dokopat kompa, srećom. Hvala svima na čestitkama, lijepo je kad ti se čestita roćkas.OsmijehCool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Dragon wizard kaže...

btw. sretan rođendan!
 Zašto? Zbog mojih pametnih i mudrih komentara? Nisu takvi, vjeruj mi. A opet, najbolji ocjenjivači su oni koje nikad nisi vidio, niti oni tebe. Navedi mi razlog zbog kojeg si mislio da sam stariji, molim te. Baš me zanima.
16 godina
neaktivan
Dragon wizard kaže...
jurluk kaže...
Dragon wizard kaže...

btw. sretan rođendan!
 Zašto? Zbog mojih pametnih i mudrih komentara? Nisu takvi, vjeruj mi. A opet, najbolji ocjenjivači su oni koje nikad nisi vidio, niti oni tebe. Navedi mi razlog zbog kojeg si mislio da sam stariji, molim te. Baš me zanima.
 ma neznam... jednostavno mi se činiš nekako stariji
17 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

ja sam star tocno 504576000 sekundi

16 godina
izbjeglica kaže...

ja sam star tocno 504576000 sekundi

Oko 16 god.
AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
17 godina

26 ali osječam se ko da mi je 16 P.L.U.R :)

C2D E4300@3.0(333*9),Gigabyte 965P-DS3,2*2+2*1Gb Kingmax /Super talent DDR2 OC 888,HDD Seagate 200GB,Sapphihe HD 4850 512Mb OC 740/2490,CHIEFTEC PFC -550W,Samsung SM931BW + Pany-42PV80P,Windows Vista x64 Ultimate SP1/Win 7
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

Od prekjučer 15..

16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

19 god .. u 10 mjesecu ću 20.

16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

14....lol

17 godina
neaktivan
xrobix kaže...

14....lol

takoder
CPU-Q6600@3.2 - 1.40V MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD Coolermaster V8
17 godina
neaktivan

ponosim se sa svojih 16 godina

ne žalim za prošlosću i ne žurim se odrast

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066
16 godina
xrobix kaže...

14....lol

isto

Je li ljubav umjetnost? Tada zahtijeva znanje i napor!
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

15

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
16 godina
neaktivan

15

Razer Mamba
16 godina
Koliko ste stari?

Ajd kada su se svi izjasnili: 15

16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

Ako je vjerovati timeanddate.com-u, star sam točno 14 godina, 7 mjeseci i 15 dana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 2:51 (andy0101).
16 godina
Koliko ste stari?

17 godinaOsmijeh

otpor je uzaludan!
16 godina
protjeran

16

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

9

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
16 godina
Koliko ste stari?

17

http://www.croelite.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice