- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne pamtim vise
Mene već stid. Još niti jedan, a već je 7 mjeseci prošlo i 380 poslanih poruka, imam osjećaj da samnom nešto nije u redu?
Mene već stid. Još niti jedan, a već je 7 mjeseci prošlo i 380 poslanih poruka, imam osjećaj da samnom nešto nije u redu?

ja sam dobio dosada 3 ili 2 žuta kartona, neznam stvarno
ali nemam se što pravdati, zaslužio sam ih
žutih: 8
crvenih: 1
treba mi odmor to je bio njihov razlog za crveni i da isti dan kad mi je nestao crveni dobio sam opet žuti
Prvi karton koji sam dobio, ŽUTI.
U mene stanje je otprilike ovako:oko 12 kineza,par indijanaca.Nisam dobio žuti ima 4 mjeseca(ja mislim)
1 crveni , 2 žuta , danas se vratio nakon suspenzije .
Šta vi radite da dobijete toliko kartona? Jel vam puknu živci na noobovima?

U mene stanje je otprilike ovako:oko 12 kineza,par indijanaca.Nisam dobio žuti ima 4 mjeseca(ja mislim)
kartona još nijednog, ali lako sam ga danas mogao dobiti, možda dobijem ove naredne dane... koma kako postoje ljudi - macovci! lol, sad me kartonirajte zbog ovog!
uglavnom, tema govori za sebe, priznajem, bio sam i ja malo žustri, ali brate, što su ovi sve izrekli!
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/macbookovi-touchsreenom/19362.aspx
evo, uživajte!
samo 1 žuti...
nijedan :(
1 žuti
ja brijem nemam ni jedan...btw.gdje to mogu pogledat imam karton?

Ponosnih 0 kartona.... Ja sam dobar decko..... hehe
1 crveni. Inace ja drzim radnju u kojoj prodajem hlače i obuću, i otvorih temu "koje gaće najviše nosite" da vidim lijepo koje mi se najviše isplati naručivat i zato dobijem crveni.
Ponosnih 0 kartona.... Ja sam dobar decko..... hehe

kartona još nijednog, ali lako sam ga danas mogao dobiti, možda dobijem ove naredne dane... koma kako postoje ljudi - macovci! lol, sad me kartonirajte zbog ovog!
uglavnom, tema govori za sebe, priznajem, bio sam i ja malo žustri, ali brate, što su ovi sve izrekli!
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/macbookovi-touchsreenom/19362.aspx
evo, uživajte!
1 žuti zbog piratstva
do sada nemam ni crvenih ni žutih ni crnih
do sada nemam ni crvenih ni žutih ni crnih
imam sad jedan žuti a kartoni koliko sam dobio ne znam ali ih je PUNO!!!!!
ja sam samo