prosječno sat po danu,kadkad manje,kadkad više
prije po 4-5h, a nekad i po 8h, ali odsada sve manje idem po 1h-2h max.

ne mogu zamisliti internet bez ovog foruma, prosjek po danu je 1 - 2h
Ovisno o moderatorima, obično dok me ne izgone. Šalim se. Provedem onoliko vremena koliko ima tema koje me zanimaju, i ljudi kojima mogu konkretno pomoći. Sve je relativno, rekao bi Einstein.
U samim pocecima foruma to je bilo svakodnevno i po par sati... Onda jedno vrijeme uopce nisam dolazio, a sad dođem kad imam vremena i u prosjeku po 40-tak min sam :)
Odnosno onoliko koliko mi treba da procitam teme koje me zanimaju :)
Kad sam se registrirao mogu reći da sam dosta vremena povodio na forumu, a u zadnje vrijeme max 10min, zbog tog što se na forum registriralo puno djece koja samo spamaju pa je forum pomalo postao tipa, napiši nešto samo da piše.

Pola sata max kroz dan. Prije sam cesce dolazio, ali sad je manje vremena a i manje interesa.
dovoljno
Otprilike 1 do 3 sata dnevno, a često se zna dogoditi i više.
dovoljno
Zadnjih dana intezivnije, ali vrlo brzo ce biti jako rijetko, kao kisa u Sahari. Obaveze.
Hm,ravnajući se po ovome danas....već dobrih 6 sati

Svaki dana otprilike 1 do 2 h.
cijeli dan spamam aktivne teme :)
cca. 1 sat/danu
2.5h po danu
Navratim svaki sat po 20-25 minuta pa se nakupi toga dosta. Smatram da sam blaži tip ovisnika 
Navratim svaki sat po 20-25 minuta pa se nakupi toga dosta. Smatram da sam blaži tip ovisnika 

. Mislim imati drugi acc, ne zaboraviti lozinku.
. Mislim imati drugi acc, ne zaboraviti lozinku.
Ma da... Ja zaboravio pass od Gmaila..
Hehehehehe....a,ja mislio da sam ja jedini smotan.
Meni se dogodila ista stvar s prošlim nick-om.
Od tada kad rušim system,obavezno spremim sve linkove&pass-ove.
dovoljno dugo, i svaki put prije, tokom i nakon igranja online CoD4
1-2 sata, ovisi dosta o danu i obavezama.
45-60 minuta dnevno. Nekad malo manje, nekad malo više. Ovisno i količini slobodnog vremena.