U koju srednju idete/planirate se upisat

poruka: 202
|
čitano: 59.138
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: U koju srednju idete/planirate se upisat
kanta kaže...

ja idem u Komrecijalnu i trgovaču školu bjelovar.....smjer komercijalist a NE trgovac da se razumijemo.....2 sam razred.....prolazim s 3 jer apsolutno nikad ne ućim.......Belji se

Jako pametno i mudro...FACEPALM

Pinky je zakon... I ♥ π
17 godina
neaktivan
bobica257 kaže...
kanta kaže...

ja idem u Komrecijalnu i trgovaču školu bjelovar.....smjer komercijalist a NE trgovac da se razumijemo.....2 sam razred.....prolazim s 3 jer apsolutno nikad ne ućim.......Belji se

Jako pametno i mudro...FACEPALM

Baš dobro da nikad ne uĆiš ;) Ne možeš se hvalit da nikad ne učiš i prolaziš s 3 u komercijalnoj i trgovačkoj školi Cool

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan
sve pohvale za solidnu trojku bez otvorene knjige...i to u trgovackoj-komercijalnoj
I'm soo SERIAL
15 godina
protjeran
Ige kaže...

Baš dobro da nikad ne uĆiš ;) Ne možeš se hvalit da nikad ne učiš i prolaziš s 3 u komercijalnoj i trgovačkoj školi Cool

po meni je možda malo lakša od ekonomske....malo....a i po ekonomistima koje znam

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
16 godina
neaktivan

Ja planiram u matematičku gimnaziju, išal bi rađe za tehničara za računalstvo al toga nema u Karlovcu Neodlučan Tako da... gimnazija.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Ja planiram u matematičku gimnaziju, išal bi rađe za tehničara za računalstvo al toga nema u Karlovcu Neodlučan Tako da... gimnazija.

Što se tiće matematike dosta je slicna razina iako je sugurno matematicka teža po pitanju matematike. Ja idem u Računalni tehničar i mogu ti reci da sve što smo za PC-em je Auto CAD i to je to. AKo znaš matematiku rastutao bi mehaniku, fiziku i matematiku. Ali koliko bi ti se sviđiali strucni predmeti Neodlučan. Tehnologija obrade i sastavljanja, ispitivanje materiala, elementi strojeva u 99% slucajeva nema veze s racunalima. Neznam zašto su nazvali taj smjer Računalni tehničar? Da primjenjuju se racunala ali to je danas svakodnevnica to nebi trebao biti razlog za naziv.

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
15 godina
neaktivan
U splitu je komercijalna do 3x laksa od ekonomske, slicna je stvar s upravnom, dok je ekonomska odmah iza boljih gimnazija po tezini.. Ja doslovno nisam knjigu otvorio, idem 2. raz. ekonomske i prolazim s 3, da ucim sat dnevno ili bar pratim na nastavi bilo bi i 4.. Imam iz nekih predmeta po tri 1 zbog domaceg rada. Usto imam 200+ izostanaka.
16 godina
neaktivan

Bi li mi netko mogao napisati dojmove tko ide ili je išao u XI. gimnaziju u Zagrebu?

15 godina
evo da se i ja javim ja idem u trgovačku školu ivanec (blizu vž-a) ne za komercijalistu nego za trgovca isto ništa ne učim po cjele dane cod 4 m i svašta drugo hehe i prolazim s 3 , dobra škola nema šta,, xD
15 godina
protjeran
crni pauk kaže...
evo da se i ja javim ja idem u trgovačku školu ivanec (blizu vž-a) ne za komercijalistu nego za trgovca isto ništa ne učim po cjele dane cod 4 m i svašta drugo hehe i prolazim s 3 , dobra škola nema šta,, xD

da sam što mi krećemo ućit tam gdje vi stajeteCool

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
15 godina
neaktivan

U školi prolazim ugl s 5 osim 5. razz-a prošo sam s 4 točnije 4.33, ali sada u 8. ću proć ili s 4.6 ili 4.7. Idem u tehničar za računalstvo u sisku u tehničku školu.

EDIT: Imam 58 bodova za upis. (29 iz 7 i 29 iz 8. razz-a.).

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 22:06 (tonyx1209).
16 godina
neaktivan

Planiram upisat V. gimnaziju, Zagreb.

The way of an artist: people spit on him, they insult him, they ignore him and laugh to him, and then, when he dies, then they realise his greatness.
16 godina
neaktivan
MaracKoMarac kaže...

Koliko bodova ćeš imat?

16 godina
neaktivan

Ja planiram upisati MIOC tj. XV. gimnaziju jer imaju jako dobro razvjeniji prirodoslovno-matematičko-informatički sustav, ne forsiraju društvene predmene kao što se latinski, povijest, zemljopis... , a i doba je komunikacija i ondnos između učenika i profesora, a i znam cijelu ekipu koja će tamo ići, a i sadašnji učenici kažu da je odlučna škola, ako poslje nje planiraš upisati FER ili PMF i imat ću 63 boda za upis (60 -> ocijene, 2 - državno iz fizike, 1- uzorno vladanje)

Ja i samo moj Logitech G11
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 14:07 (Cleverman).
16 godina
neaktivan
franky kaže...
MaracKoMarac kaže...

Koliko bodova ćeš imat?

60 + 1 (ponašanje) :)

The way of an artist: people spit on him, they insult him, they ignore him and laugh to him, and then, when he dies, then they realise his greatness.
16 godina
neaktivan

Otkad se to dobiva +1 bod za ponašanje?

16 godina
neaktivan
ma mioc je zakon :P
16 godina
neaktivan
ukoliko imaš 7. i 8. razred uzorno vladanje dobiješ 1 bod
17 godina
neaktivan

Ma MIOC je najbolji, bolji smo od V na državnoj maturi :P

16 godina
neaktivan
Cleverman kaže...

A ko to nema...onda svi dobivaju 1 bod...nije meni tako bilo kad sam se upisivao.

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
Cleverman kaže...

A ko to nema...onda svi dobivaju 1 bod...nije meni tako bilo kad sam se upisivao.

to je započelo ove godine, evo ja sam saznao prije 2 tjedna

15 godina

Jel će tko ići u Sesvete teh. za računalstvo?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 15:24 (blagus).
15 godina
neaktivan

SS Pregrada. Sad u 3. razred gimze.

15 godina
neaktivan

LJudi kaj mislite, jer bi upo u MIOC sa 61 bodom, dns bio na prijavama kažu ovi da bi mogo :/

I'm soo SERIAL
15 godina
protjeran

u medicinsku 100% jer i ako ne budem imao faks mogu raditi kao medicinski tehničar u hitnoj ili slično...

17 godina
neaktivan
ManBearPig kaže...

LJudi kaj mislite, jer bi upo u MIOC sa 61 bodom, dns bio na prijavama kažu ovi da bi mogo :/

S obzirom da se taj bod dobiva za ponašanje, mislim da bi bilo dobro da imaš 5.0 ili bar još par predmeta koje gledaju, a ne ulaze u bodove.

15 godina
neaktivan

evo danas bio na prijavama za v gimnazija informatički smjer....

valjda ću upast imam 5.0 i 61 bod...

16 godina
neaktivan

Ja na opći. Ima li razlike uopće? Mogu li sudjelovat na natjecanjima iz informatike?

15 godina
neaktivan
Ige kaže...

Ma MIOC je najbolji, bolji smo od V na državnoj maturi :P

A moj MIOC SPLIT (III.gimnazija) smo najbolji na D.M.Cool

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
15 godina
neaktivan

ja planiram za elektrotehničku s primjenom računalstva

ali nemojte me krivo shvatit kaj mogu poslije nje radit? Bogataš

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice