Znam da je OT, ali neda mi se otvarat novu temu, nego, jeli moguce stavit android OS na sony ericsson P1i?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne.
iPhone 3G se može na njega novi GPS instalirat? I šta se sve može na njemu?
Kada si vec dao link od gsm arene...
Zanima me koliko su zapravo cijene na toj stranici tocne? Razmisljam uzet novi mob pa bi mi trebala neka stranica sa cijenama mobitela, a mislim da cijene na toj stranici i nisu bas tocne!
Sorry na off topicu.
Točne su ti...ali za ameriku..
Ako ćeš uzimat kod nas, gledaj po stranicama providera ili na oglasniku, gdje već uzimaš..
Ako misliš u nekom dućanu uzet (pod tim ne mislim vip, t-mobile etc.) onda ti je pametno OVDJE pretražit, da vidiš gdje je najjeftinije..
iPhone 3G se može na njega novi GPS instalirat? I šta se sve može na njemu?
? ne razumijem? Pa GPS imas na njemu..
iPhone 3GS 32GB
Predobar mobitel sa jako jako puno mogućnosti :D
Puno al manje nego neki drugi mobiteli da ne kazem vecina smartphoneova.
Sonyericsson W910i.
xperia x1 sa spb shellom i 4gb microSD
Sony Ericsson W 595 s karticom od 8 Gb već više od godinu dana... Predobar za moje potrebe,zvuk odličan,nema nikakvog štekanja,baterija odlična,jedino je fotić slabiji,ali za slikanje koristim digitalac.
iPhone 3GS 32GB
Predobar mobitel sa jako jako puno mogućnosti :D
da i samo da je jos malkice jeftiniji....
Vidjevsi tvoj post potrcao sam sebi da skinem tu temu i kako to biva obicno kod mene morao sam se zajeb*ti i mjesto na EN skinuo sam i instalirao temu na kineskom...
Usput posto vidim da imas xperiju x1 da slucajno nemas temu koja pretvara desktop mobitela u windows vistu ili da mi das neki link gdje da je skinem (ja sam je imao prije par mjeseci ali je bila malo teza za rad sto znaci morao sam sam da kreiram panel koji ce tek nakon kreiranja izgledati kao vista)
LG kc550..1GB microSD...bio na popravku i cini mi se da ce ic jos jednom....inace mob je star al ima dobru kameru pa ga zato jos uvijek koristim
Ovako, možete meni predložit neki mobitel na touch screen do 1300 kn ? Molim vas šaljite na PM tako da tu temu ne zatrpavamo bezveze...
da, ako napravis flash..
Vidjevsi tvoj post potrcao sam sebi da skinem tu temu i kako to biva obicno kod mene morao sam se zajeb*ti i mjesto na EN skinuo sam i instalirao temu na kineskom...
Usput posto vidim da imas xperiju x1 da slucajno nemas temu koja pretvara desktop mobitela u windows vistu ili da mi das neki link gdje da je skinem (ja sam je imao prije par mjeseci ali je bila malo teza za rad sto znaci morao sam sam da kreiram panel koji ce tek nakon kreiranja izgledati kao vista)
nemam pojma za te vista teme,ja imam ovaj spbshell i super je tak da nemam ni potrebe za bilo cim drugim..usput ja koristim "jack sparrow" verziju
da sad ne otvaram novu temu..može mi netko objasniti kak staviti/složiti/instalirati Extreme Stereo Power - Acoustic Driver kak god očete na moj Sony Ericsson W595?unaprjed hvala i molim bez glupih komentara
I bolje ti je otvorit novu temu nego ovdje spammat...
Nokia N97 mini
jeftina nokia..dovoljno za sms i pozive...višak para bolje za lap i pc...
SonyEricsson k750i
Iphone 3GS 32GB White