Samsung I900 Omnia
blago ti se
Samsung I900 Omnia
blago ti se
ja imam Sony Ericsson k770i Cyber-shot sa 2 gb m2 memorijskom i dobro mi sluzi ima 3.2 megapixela i bon od 100 kn.
Nokia N96. Veliki fan nokie.
Nokia 5800Xm i Samsung u900 soul
Samsung I900 Omnia
blago ti se
mobitel je katastrofa...eno je stoji mi ugasena na polici u kuci.....winsi su je unistili...
Wow, kako nisam prije vidio ovu temu???
Anyways, imam SE K300i. Mobitel je smeće, 9 MB interne memorije, bez mogućnosti za karticu, ima infracrveno i nema USB port ni bluetooth, no 2005. je bio mamoj*bač. Sad mi služi samo za pozive i poruke, a za ostalo mi mob ne treba.
Svuda pođi-kući dođi.
Imam sada Nokia N86 8MP, solidno zadovoljan.,
Kao i jedan član gore-veliki sam fan symbian Nokie.
Nakon izleta WinMo 6,1 (Xperia X1) vratio sam se Nokiji.
Jedino me sad pere taj Android, i HTC Hero!
Igram Bug nagradnu igru, pa me možda zakači!
Nokia 5630 XM, Iphone 3G i Nokia 5800 XM
WoW
cisto sumnjam ali eto nek ti bude.
cisto sumnjam ali eto nek ti bude.
Zasto?pa i ja imam iPhone 3G 16GB, Nokiu 5800 i SE W760.
Ladica: Motorola V3i White pearl
Samsung E740
Pa ne znam za sta ce vam toliki mobiteli? Ja kada kupim jedan,drugi prodam i uzmem sebi nesto drugo od para za koje sam prodao predhodni.
Pa ne znam za sta ce vam toliki mobiteli? Ja kada kupim jedan,drugi prodam i uzmem sebi nesto drugo od para za koje sam prodao predhodni.
imam puno zato sto mi stari ima firmu i ima tarifu flex 700 i svake dvije godine mogu uzet 5 mobitela
imam puno zato sto mi stari ima firmu i ima tarifu flex 700 i svake dvije godine mogu uzet 5 mobitela
Još jedan WoW
Upravo nabavio Samsung Galaxy. Malo sam se namučio dok nisam instalirao noviji firmware (androidforums.com - sve je lijepo objašnjeno), ali sad radi kao avion. Čekam mogući update s Androida 1.5 na 2.1. Fingers crossed :)
nokia 6120c, uskoro neki android, volio bi kad bi imo qwerty po principu xperie ili tytn-a 2. ako neko zna neki takav dobar nek javi :P
iPhone 3G 8GB
htc hero
htc hero
ako mozes napisi negdje mali review o njemu.
Nabavio (opet za 50 kn) legendarnu Nokiu 5210 sa ugradjenim termometrom. Vrhunac tehnologije.
Ivo ti si uvijek bio korak ispred svih na forumu....
nepoznat model nokie kupljen na kiosku prije 2 god za 150 kn sa 200 na računu
i više sam nego zadovoljan, mogu zvat i slat sms, a ostalo nebi da imam ni koristio...
Trenutno sam bez mobitela Cookie otišao na servis...Otišao touchscreen (posve nenajavljeno). I razočarao sam se u LG.
sony ericson C702
sony ericsson u10i aino
Nokia 6500 slide... Mrak je ...