eeeh, još uvijek sam vlasnik Sony Ericssona W910i, MemoryStick Micro 4 GB......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ponosni sam vlasnik nove Nokie XpressMusic 5800.
I također mogu reći, mogu gledat filmove serije i sve sada sa subtitleima u super kvaliteti!
kako staviš titlove???
Sa mediacoderom, ili formatfactory-em, kada se converta film.
Baš sam našao divx player, pa ću probat u divx formatu jedan film gledat.
Ponosni sam vlasnik nove Nokie XpressMusic 5800.
I također mogu reći, mogu gledat filmove serije i sve sada sa subtitleima u super kvaliteti!
kako staviš titlove???
Sa mediacoderom, ili formatfactory-em, kada se converta film.
Baš sam našao divx player, pa ću probat u divx formatu jedan film gledat.
neznam jesi li uspio, ali za pokrenit divix program ti treba virtualKey, jer nemaš tipki ne njemu, pa ako ti treba pomoć oko toga PM-aj me
P.S. meni u divxu ne pušta zvukove, ima slike nema tona i ako mozes malo mi objasni, convertiraš i sta onda???(za titlove) i koi player koristiš, od nokie ili si skinia neki???
Apple iPhone 3G 16 GB
Sve super osim iTunes-a. To je program za sinkronizaciju, a i web-site za download. Site nije podržan u HR.
Što se tiče programa, problem je što moraš imati back-up mobitela na HD-u, a to je kod mene 15 GB. Ako to zbrljaš
onda je zbrljan i mobitel. Preporučam ga...
Kupljen u T-Mobile, za 1 kn u tarifi Felx Team 500.
Apple iPhone 3G 16 GB
Sve super osim iTunes-a. To je program za sinkronizaciju, a i web-site za download. Site nije podržan u HR.
Što se tiče programa, problem je što moraš imati back-up mobitela na HD-u, a to je kod mene 15 GB. Ako to zbrljaš
onda je zbrljan i mobitel. Preporučam ga...
Kupljen u T-Mobile, za 1 kn u tarifi Felx Team 500.
Nemoras imat nikakv backup...
Jednostavno kad ti pocne backup pravit, ako neces, pritisnes na onaj mali X pored one linije koja oznacava koliko je dosada napravio backupa.
lg kf 600
Imam Nokiu N95 8 GB koju mi je firma dala inače si to ne bi kupio. Moj vlastiti je Nokia 6288.
u kojoj firmi radiš
Sony Ericsson K750i + Memory Stick PRO Duo 64 MB
Kupit ću si još 256 mb karticu. Inače je super samo je malo zvučnik pretih.
pa kupiš si zvučnike
Neki Sony Ericsson K petsto i nekaj.
LG KP500 COOKIE
Sony Ericsson g502 + 2GB M2 kartica. Paralelno snjim i SE k750i sa softwerom od w800' , k550i sa softwerom od w610i!
hehehehehehe..
Gorenje D522
ovajjj.... siemens CX70
Nokiu E61i te za drugu karticu stari Siemens A55 (prije samsung d900i al sam ga dao bratu)
E kaj posjeduje ko nekakav skupi, al ono, baš skupi mob ali da nije iPhone?
Nokiju 5610
SE w760i+ 4gb m2
Nokia 5800 xm. naprosto je nevjerovatno kako za razumnu svotu novca mozes kupiti izvrstan mobitel.
btw danas sam u njega instalirao garmin mobile xt i na prvi pogled sam se uvjerio da je recenzija u bug-u opet na mjestu
Iphone 3g 16gb
imam trenutno sony k850i.
sad razmisljam hocu li uzest ovaj LG ks360
cisto tako da ne ovaram novu temu moze li mi netko reci
kako ili kojim putem mogu gledati videa na tom telefonu npr.sa youtubea itd.
postoji li player kojim mogu gledati videa?
Od utorka ponosni vlasnik Sony Ericssona W705...1098kn u flex obitelj 200...dobio sam s njim M2 od 4GB...mob radi besprijekorno...brz...nigdje nešteka...imam preko 300 dolaznih poruka i kada ih listam nimalo nešteka...topla preporuka svima!!
P.S: mob je kupljen u T-mobileu...
Moja prijateljica bi sebi kupila mobitel Sony Ericsson C510 u Vip-u ali ne znam joj objasniti sto znaci to da mob. kosta 1098 kn uz ugovor od 12 mjeseci, i sta bi ona tih 12 mjeseci trebala raditi kada bi ga kupila, ja imam taj handy i onih 600 MB je dobro doslo...
lg kf750 secret....savrsenstvo ima cijenu hehe
sgh d880 sa dvije sim kartice. nista posebno ali jako prakticno
jel se to ugraduje u mobitel?
Samsung d900i, ako niste netko tko pati na vizualan izgled nikako ne kupovati.
buduci da na otvorenoj temi nije bas doslo puno pomoci, moze li mi netko na pm napisati u detalje kako se flasha se w760i
Sony Ericson G502, ali ga namjeravam prodati