Koji mobitel posjedujete?

poruka: 2.086
|
čitano: 513.264
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Sony Ericsson C510, da vidite sta je fora ona Facebook aplikacija....

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
16 godina
neaktivan

Nokia 6070, sasvim dovoljna za moje potrebe Osmijeh

16 godina
neaktivan

Sony Ericsson K550i (moddan skroz). Sad nije k550 nego w610

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

Ljudi ljudi tako slabe mobitele imate :) ja iamm nokia 5800XM + 8gb micro sd mogu gledati filmove, glazbu slusati je stvarno dobro jer iam 2 odlicna zvucnika i platio sam ga samo 298kn hahahahahhahahahhaha

16 godina
neaktivan

Imam Sony Ericsson K750i flash-nut u W800i.

Stavio sam Sound Driver by BlackIceII i kad staviš slušalice doslovice nemožeš ih imat u ušima jer je preglasno.

Također modificirao sam meni i mobitel izgleda strava, stavio sam i nove ikone za signal, bateriju i stavio sam sat sa sekundama. Cool

Evo par slika uslikanim sa ScreenShooter-om da nebi rekli da serem:

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 12:50 (SR 88).
17 godina

Ponosni sam vlasnik nove Nokie XpressMusic 5800.

I također mogu reći, mogu gledat filmove serije i sve sada sa subtitleima u super kvaliteti!

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan

Nokia 2110. :) Najbolja!

Hmmmm...!?
17 godina
neaktivan

SE G502

17 godina
neaktivan

sgh d880 sa dvije sim kartice. nista posebno ali jako prakticno

Volim piti i voziti, na svakome tko me gleda bilijarski štap slomiti, prase janje okrenutiiiiii
16 godina
neaktivan
RE: Koji mobitel posjedujete?

Samsung S3500 sa 2GB memory stickom

16 godina
neaktivan

soni erikson s500i. 4giga memorijska. iako sam slušala puno priča kak su tipke sranje itd, radi savršeno.

16 godina
SR 88 kaže...

Imam Sony Ericsson K750i flash-nut u W800i.

Stavio sam Sound Driver by BlackIceII i kad staviš slušalice doslovice nemožeš ih imat u ušima jer je preglasno.

Također modificirao sam meni i mobitel izgleda strava, stavio sam i nove ikone za signal, bateriju i stavio sam sat sa sekundama. Cool

Evo par slika uslikanim sa ScreenShooter-om da nebi rekli da serem:

wowww, pa kako si to napravio!?

Potpis: JA
16 godina
neaktivan

Ma samo u Google upišeš npr. K750toW800 ili bilo koji drugi model. Naravno ne možeš jedan mobitel pretvorit u bilo koji, nego moraju po hardwear-u biti isti, a onda im se samo mijenja softwear i taj postupak se zove flashanje.

Flashat možeš samo Sony Ericsson-e. A tek kasnije se dodaju ovi meniji, satovi i sl.Osmijeh

17 godina
SR 88 kaže...

Ma samo u Google upišeš npr. K750toW800 ili bilo koji drugi model. Naravno ne možeš jedan mobitel pretvorit u bilo koji, nego moraju po hardwear-u biti isti, a onda im se samo mijenja softwear i taj postupak se zove flashanje.

Flashat možeš samo Sony Ericsson-e. A tek kasnije se dodaju ovi meniji, satovi i sl.Osmijeh

Znam i ja sam mislio Svog K750i flashat u W800i ali ljudi su pričali da se užasno uspori mobitel.

Navodno je dobro kod SE k750 instalirat naknadne drivere za zvuk i kameru jer onda to postaje dosta kvalitetnije(te dvije stvari).

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...
SR 88 kaže...

Znam i ja sam mislio Svog K750i flashat u W800i ali ljudi su pričali da se užasno uspori mobitel.

Navodno je dobro kod SE k750 instalirat naknadne drivere za zvuk i kameru jer onda to postaje dosta kvalitetnije(te dvije stvari).

Cisto sumnjam cak sta vise to nije moguce za kameru jer nema tog softvera koji moze poboljsati celije ili povecati njihov broj sto znaci nema kvalitetnije kamere sa novim programom ili ti ga drAJverima

www.birtija.co.ba
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 18:04 (luxman).
16 godina
neaktivan

Sony Ericsson V630i

16 godina
neaktivan
luxman kaže...
Hyperion kaže...
SR 88 kaže...

Cisto sumnjam cak sta vise to nije moguce za kameru jer nema tog softvera koji moze poboljsati celije ili povecati njihov broj sto znaci nema kvalitetnije kamere sa novim programom ili ti ga drAJverima

Da naravno da nijedan softwear ne može "dodati" megapixele, jer kamera je hardwear. Ali taj driver za kameru poboljšava neke opcije kod slikanja i sl. Ali nebih ti preporučio nijedan taj driver za kameru jer su čista glupost.  Ali naprotiv driveri za zvuk zvani "Sound Driver by BlackIceII" su strava, zvuk ti se pojača oko 50-60%, a za slušalice da i ne govorim.

Ispričavam se zbog offtopica.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 18:38 (SR 88).
16 godina

Nokia 6300 + 1 gb micro SD,samsung d900,samsung omnia

It's peanut butter jelly time!!! :D
16 godina

Sony Ericsson K510i.

16 godina
neaktivan

u mene nokia e66...meni dosta...zasad...

17 godina

Samsung D900i. Evo da se pohvalim, prije kojih tjedan - dva mi se sje** ekran na njemu iz cista mira. Onak ostavlja one fleke i tragove kad prelazim preko njega prstom, kao u onih starih digitrona. Stvarno ne znam zas sam ga kupio...

Nemam komentara
16 godina

Tak je i meni bilo pa sam nokiju uzeto btw kod njega se brzo baterija trosi da je to nenormalno

It's peanut butter jelly time!!! :D
17 godina
Fake_Alert kaže...

Tak je i meni bilo pa sam nokiju uzeto btw kod njega se brzo baterija trosi da je to nenormalno

izgleda da nisi isprobao iPhone Šutim

C'est la vie
17 godina

Blackberry 9000 Bold i Samsung M8800 Pixon...Cool

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OC, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX
17 godina
neaktivan

Nokia 5800xm, i bat. mi drži oko 3,4 dana..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Isto Nokia 5800 Xpress Music,zakon mob a za glazbu savršen!!!

Punk's not dead!!!!
16 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

mislio sam uzesti LG Cookie al sam cuo da pukne ekran za sekund da ga se treba cuvati ko oci u glavi =) mozda i ja uzmem 5800 Express Music...Trenutno imam k800i +micro SD 2gb

16 godina
neaktivan

smeče od iphone 3g i samsung i8510 :D

16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
doctor_crash kaže...

mislio sam uzesti LG Cookie al sam cuo da pukne ekran za sekund da ga se treba cuvati ko oci u glavi =) mozda i ja uzmem 5800 Express Music...Trenutno imam k800i +micro SD 2gb

uzmi nokiu5800, odlična je samo je malo spora(malo RAM-a pa se nekad zna srusit dok gledaš divx, a neko te nazove :D ) i to me jedino živcira, sa updateom softwarea dobiješ par sheeema funkcija(rječnik(za divno čudo besplatan i ima hrvatski(tribaš ga samo skinit preko moba, spoji se na preko kompa ili na WLAN), a ako ti je nešto problem pročitat imaš i izgovor,tj. mob ti izgovori), možeš slikavat drugom kamerom i možeš preko gps-a obilježit di si slika nešto), i imaš  dosta dobrih programa na mobicreed.com, ovi.store.com i na http://nokia5800.net/category/nokia-5800-software/page/1/

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Ponosni sam vlasnik nove Nokie XpressMusic 5800.

I također mogu reći, mogu gledat filmove serije i sve sada sa subtitleima u super kvaliteti!

kako staviš titlove???

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice