Pucam sa zračnicom, ponekad s nečim jačim!
Kako prije nisam vidio ovu temu.
A pucam se nazalost tabletama.
dnevno jedna turska, kutija cigara i tjedno jedan joint da me razbistri
Kavom. Nes ili turska. Minimalno 1 do 1.5 litre dnevno.
Cigaretama. Bijeli Marlboro najcesce. Nekad i Ronhill. Kutija pukne u danu,nekad i do dvije.
Alkohol uzimam rijetko. Kad pijem,derem po Jeger Coli ili po pivu.
Da zivim u Kolumbiji,puc'o bih se marihuanom.
Sve navedeno osim kutije cigara, to je preštetno, naročito ako imaš astmu, ali nađe se koja tu i tamo...
Sve navedeno osim kutije cigara, to je preštetno, naročito ako imaš astmu, ali nađe se koja tu i tamo...
da cigare treba maknut....
ali teško je sad nakon godina i godina
Cigaretama. Bijeli Marlboro najcesce. Nekad i Ronhill. Kutija pukne u danu,nekad i do dvije.
Misliš kokainom ili heroinom? Marihuane gotovo i nema u kolumbiji
Misliš kokainom? Marihuana nije baš zastupljena u kolumbiji
Pritom mislim na nacin na koji se to tamo gleda. Kod nas osjecam netrepeljivost kad zapalim joint i jos gore kad pomislim na pravne postupke ukoliko me se uhvati da posjedujem to...
da cigare treba maknut....
ali teško je sad nakon godina i godina
Nije stvar u tome da je to tesko (pa cak i nakon mnogo godina konzumiranja), nego je stvar u tome da to ne zelis dovoljno jako, odnosno nisi se spreman suociti sa svojom ovisnoscu da spasis svoje zdravlje, zdravlje ljudi oko sebe i - papire u novcaniku. Kad ce u tebi biti zelje, volje i hrabrosti (ili mozda manjka novca) - rijesit ces se toga.
naravno...
joint bi svakome preporučio..
medicinski je ljekovit, a i najbolji je za napetost...
zapalim joint i opušteno uživam šta god da je oko mene...
doč če vrijeme kad če se legalizirat i kd nas...
a več i sad plavci ne reagiraju puno na travu kad je svatko puši
Bijeli Walter, kava i adrenalin (treninzi) :)
Pritom mislim na nacin na koji se to tamo gleda. Kod nas osjecam netrepeljivost kad zapalim joint i jos gore kad pomislim na pravne postupke ukoliko me se uhvati da posjedujem to...
Jednostavno je previše ljudi neuko i neupućeno u vezi marihuane, stoga imaju prenegativan stav prema njoj, ne žele ni saslušat činjenice ni išta, mada je duhan štetniji, no eto, kako je tako je, dosta offtopica.
Pucam se starim dobrim HipHop-om
trenutno njegovo velicanstvo Johnnie Walker Blue ili Remy Martin VSOP kad se dobije na poklon, preferiram onaj drugi ako netko ima viska...
Kava 1,5-2litara na dan,piva 0,5 na dan,povremeno Bacardi gold,tablete skoro svakodnevno-protiv bolova ubi glava i kičmitis.Eto to malo pa sam skoro normalan...
jesi siguran da te ne boli glava od tolko kave?
ja espressom,cigaretama i povremeno alkoholom..sve legalno..
Earl Grey, hot! I to u povelikim količinama (oko jedne litre), ali ne svaki dan...
Kroz jutro šalica bijele kave, and that's about it.
uf, ispadam iz prosjeka...
oko pola litre kave dnevno
pola kutije cigara dnevno
tjedno 10 piva, 10 više-manje
plemenitu biljku, ponešto tableta,
svinjetina svakodnevno...
uf, ispadam iz prosjeka...
oko pola litre kave dnevno
pola kutije cigara dnevno
tjedno 10 piva, 10 više-manje
plemenitu biljku, ponešto tableta,
svinjetina svakodnevno...
Jel si ti uopće ''živ'' ?
...par kava dnevno, cigarete, izlazak u grad, koja knjiga, 5-6 sati www...u posebnim prilikama pivo itd...
baš me to pitala šefica kada sam danas došao sa bolovanja...
Ničim, čista voda, tu i tamo pivica s primjesama gemišta.
ako radim popodne radim, ujutro (sad oko 12) ness+cedevita+bijeli marlboro
kad izađem vanka, sve tekuće i s alkoholom, od pive do žestice
Litra kave, litra kole, to je obavezno, nesto čokoladno i to je minimum u danu, 5 dana u tjednu kad podem na posao oko 6.30 obavezno red bull, kad sam van onda crno vino, nekad loza (rakija). ali mislim da bih najmanje mogao bez kave, nekako mi drzi zivim :D, znate na sto mislim.i da ne zaboravim na zenu.
kava i cigare najviše...tu i tamo se zapale cigare čudnog oblika i mirisa, al to ono, za opuštanje ;)
ne pijem kavu, ne pušim, ne drogiram se...
samo alkohol vikendom :)
Litra kave, litra kole, to je obavezno, nesto čokoladno i to je minimum u danu, 5 dana u tjednu kad podem na posao oko 6.30 obavezno red bull, kad sam van onda crno vino, nekad loza (rakija). ali mislim da bih najmanje mogao bez kave, nekako mi drzi zivim :D, znate na sto mislim.i da ne zaboravim na zenu.
ti nju pucaš, ne ona tebe...
ili imaš neki fetiš možda?
Jednostavno je previše ljudi neuko i neupućeno u vezi marihuane, stoga imaju prenegativan stav prema njoj, ne žele ni saslušat činjenice ni išta, mada je duhan štetniji, no eto, kako je tako je, dosta offtopica.
ma ne treba se s tim zamarat,ako tebi paše dimi i briga te za one koji ne kontaju,a ja je već godinama ne trošim,ali samo zato što smo puno pretjerivali s tim pa mi je počela štetiti,a i godine su tu pa...
treba pametno s tim,a one priče da pređeš na jače su glupost,ko to hoče radit preiječi će sa i bez trave,a ko neće taj ni neće,nitko iz mog društva nikad nije prešao na nešto jače a davili smo se u zelju.
sad je samo pivo u igri i ništa drugo,a od kad mi se rodio mali i to je postalo puno pre rijetko.