...
ATi / Nvidia fanovi
- poruka: 511
- |
- čitano: 94.359
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
A T T T T T T I
A A T I
AAAAA T I
A A T I
A A T I
Hehe evo vam "Nvidioti" ! (dado8)
Nvidia i ATI (samo je pitanje trenutka kupnje)
Ne mogu reć da sam ni fan ATI-a niti Nvidie, makar sam više imao nvidijinu u pc-u i sve je radilo super... inače imam na drugu kompu ATI grafu i radi ok... ( zapravo jedina presuda je u cijeni i kvaliteti )
Ja sam Gainward fan boy, hehe
Inače trenutno imam Gainward GTX480 i Gainward HD4870 u drugom kompu i samim time možete zaključiti da ne preferiram niti jednu stranu. Kupujem ono što mi se u tom trenutku svidi
ATI & Nvidia <3
Ja sam Gainward fan boy, hehe
Inače trenutno imam Gainward GTX480 i Gainward HD4870 u drugom kompu i samim time možete zaključiti da ne preferiram niti jednu stranu. Kupujem ono što mi se u tom trenutku svidi
ATI & Nvidia <3
Liar
A nitko se nije sjetio ubacit Intel, i SiS.
Ja preferiram NVidia-u. Pomalo čudno jer po njoj stalno pljujem, ali to je vjerojatno prvi dojam. S Ati-jem sam imao brdo problem-a: em za stare grefičke ne odgovara driver, em su tu artefakti...
To ti je kada se navikneš na NaVidaju.
WARNING: Ima li itko protuotrov?
A nitko se nije sjetio ubacit Intel, i SiS.
Ja preferiram NVidia-u. Pomalo čudno jer po njoj stalno pljujem, ali to je vjerojatno prvi dojam. S Ati-jem sam imao brdo problem-a: em za stare grefičke ne odgovara driver, em su tu artefakti...
To ti je kada se navikneš na NaVidaju.
WARNING: Ima li itko protuotrov?
Misliš da Nvidia nema takve probleme(s artefaktima), mislim da je problem minimaliziran na najnovijim grafuljama, a starije modele neću komentirat.....ATI ima(o), a bome i Nevidia...!
Neznan zašto al mi je nVidia uvik bila draža, al svejedno Ati ju čini neisplativo, pa kupujem Ati.
Ja ču se deklarirati kao ATI fan, no to je zbog toga što volim cevenu boju,a i ATI/AMD je više user friendly.
Još da malčice pripaze na drivere bilo bi nam super
moze li mi netko pomoci ovako imam VTX HD4870 1gb (neka inacica ATI) i nez di da skinem drivere za nju molim pomozite imam XP sp3 32 bit
moze li mi netko pomoci ovako imam VTX HD4870 1gb (neka inacica ATI) i nez di da skinem drivere za nju molim pomozite imam XP sp3 32 bit
jest me nasmija
btw,od kad imam komp u njemu je ati
ipak planiram uzeti nvidiju kad budem kupovao novi komp,ne zato što je bolja nego zato što je nikad nisam imao (a i sviđa mi se zelena boja)
Pa skini pomocu windows updata
eh, ajd sad izbrojat glasove nvidie i atija i donijet pobjednika....
a cuj kad ce popis obozavatelja npr:
ATI- 203985720
nVidia- 98209520958209450924
haha....
Ati
Ati <3
Ati
nvidia
ATI, ali zbog GTX460 prelazim na nVidiu
EDIT: Kad će se zbrajati glasovi?
nVIdia
Ja sam inace neutralan po tom pitanju, ali dok Nvidija ne otvori svoje linux drivere moram reci:
ATI
(jbg. svatko gleda svoje dupe)