Nvidia
ATI+AMD
Nvidia+Intel
također ti je i nick neutralan
ATI
ATI
Preferiram one kartice koje mi trenutno nude najviše za uloženo.
Do sada je nekako u mojim razdobljima kupnje to više bila Nvidia (svega 2 puta ATI), ali ako ću kupovati u idućih nekoliko mjeseci najvjerojatnije će to biti ATI
Nvidia + AMD
Glupa matična mi podržava samo crossfire.
Ajmo sada. Tko će prebrojati glasove? Otpočetka...
ATI--113
NVIDIA--65
Ajmo sada. Tko će prebrojati glasove? Otpočetka...
ATI--113
NVIDIA--65
ako je ovo točno nemaš šta ati radeon pwna
NVIDIA 4life
nisi fora
večina je svoje rekla
ati radeon ima skoro duplo glasova pa kakvu god ti slikicu postao nema veze
ATI, ATI, ATI ANTI miša
nema veze..nek se čuje svačiji glas
NVIDIA 4life
nisi fora
večina je svoje rekla
ati radeon ima skoro duplo glasova pa kakvu god ti slikicu postao nema veze
još da nauči da se winner piše sa dva n xD
ne znam šta se palite na te slike,ja imam ati karticu ali uvijek mi je smiješno pogledati neku šalu na račun atija,nvidije,intela ili amd-a xD
pogledajte avatar zabranjenogplesa
ima intela a avatar mu intel inside,idiot outside....
Prva kartica koju sam imao bila je nvidia riva TNT2, ali taj komp sam dobio.
Kasnije kad sam sam sebi kupovao komp, od 4-5 grafa sve su bile ati. Jednostavno predobro mi rade da bih mjenjao. Ati + intel + asus = ja prezadovoljan.
Više preferiram nvidiu iako imam sad ati. Prva kartica bila mi je geforce 6600le, druga GeForce 9500GT, i sad sam na kraju završio na 3850, i niti sjednom nisam imao problema. Sljedeća će nadam se biti nVidia nekak mi je prirasla. Ciljam na gtx 280/260. Sad su im cijene pale i za moj 17" LCD to bi trebao biti overkill, al s druge strane 100+FPS u skoro svakoj igri zvuči super
ja do sada nisam imao nvidijinu grafičku
nemam ništa protiv tvrtke,naprotiv,volio bih uzeti njihovu grafičku kad budem kupovao novi komp
ali ako ovako stvari ostanu morat ću na ati..
ima li ko grafičku karticu viška,da mi je pošalje.moja više neradi,imao sam Nvidia Geforce7300
pcie ili agp
NVIDIA 4life
...ATI
Imam ideju.Pošto je ovo jako nepregledno i nezna se tko vodi u grafičkoj utrci predlažem sljedeću ideju: (Vjerujte nema apsolutno nikakve veze zato kaj sam stavio ati za TU,bez ljutnje)
ATI ( TU) NVIDIA(TD)
Imam ideju.Pošto je ovo jako nepregledno i nezna se tko vodi u grafičkoj utrci predlažem sljedeću ideju: (Vjerujte nema apsolutno nikakve veze zato kaj sam stavio ati za TU,bez ljutnje)
ATI ( TU) NVIDIA(TD)
A što ako ti želim staviti td jer se ne slažem s idejom? Jel to odmah znači da sam nVidia fan?
ATI ( TU) NVIDIA(TD)
A što ako ti želim staviti td jer se ne slažem s idejom? Jel to odmah znači da sam nVidia fan?
Onda nemoj staviti ništa.
ATI ( TU) NVIDIA(TD)
Loša ideja.
Ovdje stavljajte TU i TD mada je tema zaključana pa ćemo vidjeti
ATI ( TU) NVIDIA(TD)
hahah,koji pokušaji za dobivanja thumbs upova
vidio da atijevaca ima duplo više pa smislio "lukav" način za dobivanje thumbs upova
ova teorija vrijedi ako thumb up = thumb down ^^
ATI ( TU) NVIDIA(TD)
LOL, ne obračunavaju se zvjezdice prema broju thumb-upova...
Trebalo bi prilikom svakog logiranja i registracije staviti obavijest za nadobudne da thumb-upovi ne utječu na zvjezdice. A ni to ne bi bilo dosta da se nadobudni kao ti opet ne natječu.
ati