ATi / Nvidia fanovi

poruka: 511
|
čitano: 94.893
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: ATi / Nvidia fanovi

Nemam primjedbi na Ati ali Nvidia mi je prva ljubav.

Glas za Nvidiu!

15 godina
protjeran
nVidia mi je draza.
*n00b u53r*
17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Još ne vjerujem da se vodi ova rasprava.

Svi su neki zaluđeni fanatici - fanovi, ono zakleti. Nitko ne gleda na vlastiti džep. Najbolje sto se dobije za uloženo-dobiveno je u mojoj konfi ;)

17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Svi su neki zaluđeni fanatici - fanovi, ono zakleti. Nitko ne gleda na vlastiti džep. Najbolje sto se dobije za uloženo-dobiveno je u mojoj konfi ;)

Naaah dvojezgrene sucks...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 1:28 (Luka).
16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Dosada sam preferirao ATi,ali sve mi se cini da prelazim na nVidiu.

Iz razloga: ATi HD AGP serija grafickih kartica ima strahovitih problema sa driverima sto sam se uvjerio,jer imam tih problema na kompu...

...svi tvrde da ce me s Nvidiom manje "boljeti glava"...

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Nvidia forever...

16 godina
ATi / Nvidia fanovi

Nekada bio fan Nvidie, otkako sam prešao na ATI promjenio sam mišljenje. Cijenim i Nvidiu ali ATI-u prognoziram svijetliju budućnost.

Meda
15 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

SADA ATI, nekada davno, kad sam išao u srednju bila je to LEGENDARNA WinfAST GEForce2 mx max mx 400 64Mb, DOBIJEŠ bogati i originalni OVERCLOCKERSKI PROGRAM. kram. bila je to jedina kartica čiji je omjer snage, cijene, i mogućnosti imao IKADA smisla.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 23:32 (satara).
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
Sonny kaže...

Naaah dvojezgrene sucks...

U vrijeme kada sam ga kupovao (taman pred izlazak HD4xxx serije) bio je fkt jeftin, u odnosu na konkurenciju, a imao je zavidne performanse, u odnosu na konkurenciju. U svakom slucaju, tada najbolje ulozeno-dobiveno ;)

17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

Za nividiu što se tiče kvalitete ali ja sam za:
ATI

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
15 godina
protjeran
ATi / Nvidia fanovi

jel ko broji glasove ko ima vise

jogurt nema kičmu
17 godina
danfa123 kaže...

jel ko broji glasove ko ima vise

ATI uvjerljivo vodi kod BUG-ovih forumasa :)

16 godina
protjeran
ATi / Nvidia fanovi

nVidia !!!Cool

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

ati

17 godina
xZero kaže...

Iz razloga: ATi HD AGP serija grafickih kartica ima strahovitih problema sa driverima sto sam se uvjerio,jer imam tih problema na kompu...

Jesu ti rekli da nvidia ni nepodržava AGP grafičke, a ATI još radi hotfixeve za njih i izdala je čak neke od novijih grafičkih kartica za AGP kao HD3850, HD4600, HD3600,a gdje nvidia?

Problem nije sa grafičkom nego sa tvojim prastarim compom i AGP slotom.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
protjeran

Zašto nema ankete?

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

Zašto nema ankete?

Da!Namigiva Vidi stvarno. Trebalo bi javit u redakciju da stave na BOL početnu stranicu onaj upitnik o Nvidia-ATI poklonicima.Osmijeh Pa ono: koju grafičku karticu radije koristite, Radeon ili Geforce i one mobilne GPU-ove i one kerefeke Quadro itd., da ne nabrajam sada bez veze... Pa da glasamo onda koliko to već stoji tamo 7-8 dana?

Sticky boredom with a book, I can make it do things you wouldn't think it ever could!
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 17:46 (stoncin3).
15 godina
protjeran
ATi / Nvidia fanovi

Ja glupe teme sve je to isto nvidia ili ati isti k. samo drugo pakovanje ma graficka ko graficka nek je dobra a meni obadva proizvodjaca su dobra pa nemam sta reci,

Crno oko
17 godina
Black Eye kaže...

Ja glupe teme sve je to isto nvidia ili ati isti k. samo drugo pakovanje ma graficka ko graficka nek je dobra a meni obadva proizvodjaca su dobra pa nemam sta reci,

Nigdje ne pise da trebas dat svoje misljenje...

17 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
Black Eye kaže...

Da znaš išta o ovim stvarima znao bi da to nipošto nije isti k. Al' dobro, imaš pravo na mišljenje, pa makar bilo krivo.

Mis da su drajveri kod oba proizvodjača oni službeni jako dobri. Ja imam ATI karticu obično Geforce sam imo samo jednom par mjes i ovi Radeoni rade dobro u 90% slučajeva. Barem u mene jednom ili dva puta na godinu a toje 2/12 puta zeznu stvar ATIjevi engineersBogataš

Sticky boredom with a book, I can make it do things you wouldn't think it ever could!
16 godina
neaktivan
xZero kaže...

Nema strahovitih problema, ako imaš Radeon serije HD 2000 ili novije koristiš ove drivere: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx a ako imaš stariju AGP karticu onda legacy drivere - link

15 godina
neaktivan

Moj Glas Ide definitivno za Nvidia. 

16 godina
protjeran
Master Infirmiy kaže...

Potpisujem! Imam ATI dok nVidia neizda nove grafe i tak to pa onda se vračam na moju ljubimicu!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
17 godina
ATi / Nvidia fanovi

Danas vise tak i tak nemate kaj birat... ATi il budi bez nove grafe... :DD Belji se . Ajd udrite po TD-ovima... :)

17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
Master Infirmiy kaže...

Potpisujem! Imam ATI dok nVidia neizda nove grafe i tak to pa onda se vračam na moju ljubimicu!

mislim da ce to pricekat...

potpis :D
17 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi

ATI + AMD

Nekak su mi prirasli srcu, još nikada dosada nisam imao intel procesor ili nvidia grafu

Arsenal 4EVER
16 godina
neaktivan
Cesc kaže...

ATI + AMD

Nekak su mi prirasli srcu, još nikada dosada nisam imao intel procesor ili nvidia grafu

..he i ja to mislim nema grafulje od ATI ili proca od AMD...živjeli!!!

15 godina
odjavljen
ATi / Nvidia fanovi

Preferiram ATI (ipak ga trenutno koristim) premda nemam ništa protiv Nvidie (pogotovo u slučaju moje drage stare 6600GT)

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
17 godina
protjeran
ATi / Nvidia fanovi

Ajmo sada. Tko će prebrojati glasove? Otpočetka...Smijeh

a mulatto an albino a mosquito my libido yea
15 godina
neaktivan
ATi / Nvidia fanovi
Imao sam AGP nvidiu dosta dugo i nikad s njom problema. Kasnije sam se prebacio na ati jer su samo oni još AGP imali i imao sam jako puno problema s driverima, gotovo da mi se u svakoj igri ekran zgasio ili mi se zaledila. Tada su mi se jako zamjerili, tipa boli ih k za one koji nemaju novca da se prebace na PciX. Da je nvidia izbacila nešto korisno u zadnje vrijeme definitivno bi njoj dao glas, ali ovako sam neutralan.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice