Wirless i internet preko sticka

poruka: 5
|
čitano: 2.202
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima! prvo bih se ispricao ako postoji slicna tema,ali ju ja nisam mogao naci.

1. pitanje:

- kupio sam laptop danas i imam zicni internet kod kuce, e al na ruteru imam antenu,al je sve povezano zicno iz rutera (komp,telefon...) da li ja nekako mogu napraviti da imam wirless ili da zovem ove iz optime (imam optimu flat) i da li ce se cijena promjenit ako se prebacim na wirless?

2. kad krenem na faks moram si nekak napravit internet, bit cu u domu i oni imaju internet,ali mi kazu ovi stariji da je jako spor,pa sam ja mislio uzet onaj internet preko sticka. kakva su vasa iskustva s time? koji je najbolji? kolika je cijena? da li se treba nest posebno instalirat ili samo prikljucit taj stick?

recimo da ce meni trebat internet samo za citanje vijsti, fejs i malo you tube. znaci nikakvi veliki paket

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

1. ovisi ti kakav je ruter, zar u optimi od njih nisi dobio wifi stick? ak nisi moras posebno onda kupit http://hr.airlive.com/product/WN-301USB to imas u svim informatickim trgovinama

2.uzmi usb stick to go od t-mobila i uzmi od bonbona internet sim, imas 300 mb po danu nezz kolko kosta , al sjecam se da sam istrazivao i da je to sipala najbolja opcija

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 12:52 (golatificon).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ma ja imam komp i na njemu taj internet,pa se sad sa lap topom mislim spojit iz druge sobe na taj internet. kaze mi sad jedan da u browseru upisem onu adresu i tam nastimam da wirless bude omogucen,pa cu onda moc

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Wirless i internet preko sticka
radovan123 kaže...

ma ja imam komp i na njemu taj internet,pa se sad sa lap topom mislim spojit iz druge sobe na taj internet. kaze mi sad jedan da u browseru upisem onu adresu i tam nastimam da wirless bude omogucen,pa cu onda moc,

cijena se ne mjenja ako prelazis na wirelss to je tvoja odluka, samo ruter je naravno skuplji, samo jel ti onda imas bezicni ili imas zicni ruter?nakon sto kupis usb,upisi 192.168.1.1 u adress bar i tamo procackaj al najbolje da nazoves besplatni broj optime,oni ti to sve objasne, na njihovoj stranici nađeš broj

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 13:25 (golatificon).
12 godina
neaktivan

pa imam zicni internet, znaci ne mogu se sad povezat sa laptopom na njega,ali na ruteru imam antenu koja valjd nije u funkciji to mi je lik iz optime mjenjo jel mi je stari ruter rikno. nazvat cu ih i pitat sta trebam napravit.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice