Wireless & Wi-Fi

poruka: 48
|
čitano: 12.049
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Wireless & Wi-Fi

neznam .. može biti svašta da je s novim servis packo izmejnjeno ime u wifi .. ilo šo ja znam već..

ako nema lozinek .. pozabavi se da ruter vratiš na default .. ili more biti problem da ima više ljudi spojeno na ruter pošo nemaš lozinku i neki onda nemogu radit. e sad probaj prvo s softwerom vidit dali se oče spojit.. el hpa znam da se neće spojit bez onog hp wifi controler progrma.. nema šanse da se spoji na net..xD

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
15 godina
neaktivan
Wireless & Wi-Fi

evo skidam

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ali ja sam spojen na netu :D

samo zasto mi javlja taj problem 

a to da se vratim na default  , ima li neki topic da procitam ili....

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 13:06 (jure123).
15 godina
neaktivan
Wireless & Wi-Fi

koji ruter imaš.. ?.. a može biti i greška u windowsima da je nešto shvatio ko zna kako. .. al probaj prvo .. a ka ne .. onda ruter .. a ak ni to.. onda.. os.. a ak nije ni to ona moreš samo mrežn okrivit da je u k

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wireless & Wi-Fi

ok O.o

di mogu vidit router...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless & Wi-Fi

...trebao si prije izbrisati sve default postavke, očistiti komp sa ccleaner ili glary utilities, otvoriti u windows folderu

prefetch i izbrisati sve unutar njega...i za wireless ti ne treba stalna IP adresa...

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Wireless & Wi-Fi

reci prvo koji imaš.. ak se spajaš kod susjeda može biti da je nešto s njim.. inače je na t-comu 192.168.1.1   e sad user i pass ovise koji je model

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...trebao si prije izbrisati sve default postavke, očistiti komp sa ccleaner ili glary utilities, otvoriti u windows folderu

prefetch i izbrisati sve unutar njega...i za wireless ti ne treba stalna IP adresa...

ma može on brisat s ccleanerom.. meni to čudo ne pomaže nikad kad imama taki sranja.... nikad ne obriše ono što ja misli mda   bi trebalo da radi .. ono što ne radi.. pa se onda naživciram i onda vindovs metnem novi.. formatiram disk prje i nema problema..

15 godina
neaktivan

jurra , meni moras objasnjavat kao retardiranom :S neznam skoro nista , i i mam taj ccleaner

15 godina
neaktivan
jure123 kaže...

jurra , meni moras objasnjavat kao retardiranom :S neznam skoro nista , i i mam taj ccleaner

nece ti pomoć.. uopće... a brisanjem.. bi možda nešto postigo ali opet.. neznam baš... jedino možda da pobrišeš sve drivere i sve moguće od mrežne .. da .. xp nezna da ju ima i onda driver to mi jedino pada na pamet

16 godina
neaktivan
Wireless & Wi-Fi

...windows-prefetch...otvori folder, označi sve i obriši...

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Wireless & Wi-Fi

evo ovako , updateo sam ovo sta si rekao , i bilo je ono view all available networks , izabrao sam ovu prijateljevu i spojio se , a sad osam proba opet view , i opet pisenesto za wireless zero configuration , i jos uvijek je ovaj znak tu da je neki problem na wi-fi 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jure123 kaže...

evo ovako , updateo sam ovo sta si rekao , i bilo je ono view all available networks , izabrao sam ovu prijateljevu i spojio se , a sad osam proba opet view , i opet pisenesto za wireless zero configuration , i jos uvijek je ovaj znak tu da je neki problem na wi-fi

Ako ti je onaj žuti trokut.. onda.. je problem u ruteru na koji se spajaš .. ima neku grešku s odašiljanjem.. to bi trebo pogledat.. druge ti nema

15 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...
jure123 kaže...

Ako ti je onaj žuti trokut.. onda.. je problem u ruteru na koji se spajaš .. ima neku grešku s odašiljanjem.. to bi trebo pogledat.. druge ti nema

Te tražio network key? Možda upisuješ krivi password..

15 godina
neaktivan
Wireless & Wi-Fi

kaže lik da može na net a to piše..znači ruter u ku..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wireless & Wi-Fi

ja jesam na internetu...samo neznam zasto javlja problem , kad sam bio na onom wirelessu , normalnom , neznam kako se zove nije bilo greske  , a sifre nema...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ao imas u program files neku aplikaciju koja u nazivu ima intel i wireless deinstaliraj ju pa onda probaj. Intel ima neku gluavu aplikaciju i zato nemas wirelles karticu. 

:)
15 godina
neaktivan
Wireless & Wi-Fi

odgovor je bio  kliknite f10....i rijesen problem hvala svima :D

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice