Pozdrav forumaši!
Pretplatnik sam VIP mobilne mreže i jučer popodne dobivam poziv njihove služe za korisnike koji mi pokušavaju uvaljat VIP ADSL i fiksnu liniju.
Znači klasična pitanja, kojeg provajdera sada imate, da li ste voljni preći na novog, e pa mi imamo ponudu ZA VAS(!) i te spike, pa reko ajde da poslušam kaj nude.
Na kraju meni teta složi ponudu od ADSL flat paketa na 10 mbita i fiksna linija gdje bi me mjesečna pretplata (s ugovornom obavezom na godinu dana) koštala cca 200 kn o.O
Ja sa velikim upitnikom iznad glave, ono gdi je caka. Sjećam se kad su ušli u to, gledao cijene, bilo je skoro duplo skuplje od T-coma. I najbolja fora, pitam tetu kaj je sa priključkom tj, već duže vrijeme želim preći na BILO što samo da nije T-scum i kod niti jednog operatera nisam bio dostupan, kad veli ona, ako ste dostupni T-comu onda ste dostupni i za VIP. Dam joj broj fiksnog telefona, cuje se kuc-kuc-kuc lupanja po tastaturi i veli "da, da, dostupni ste, nema problema". I kao ne moram plaćat T-scumu ama baš ništa, nikakvo "iznmajmljivanje" linije i slično.
Otišao brzinski na njihov wesite i vidim da imaju neku akciju 50% dole na sve, baš kao što su prošle godine imali za pretplate na mobitel tarife.
1. pitanje - gdi je caka. Trenutno mi svi računi na T-comu ispadaju cca 350 kn (pretplata na fiksnu, ADSL standard brzina paket+flat i računi), ovo je znatno jeftinije.
2. pitanje - kakva su iskustva? Surfam evo cijelo jutro i ama baš nigdje ne mogu naći konkretnu raspravu tipa kakav im je ping, kvaliteta usluge, bilo što.
Zahvaljujem se na pažnji i molim bilo kakav feedback postojećih korisnika usluge "VIP adsl + fiskna".