Pozdrav. Neznam gdje da otvorim ovu temu,pa ako moderator želi može ju premjestiti (samo da mi javi di je premjestio,da nemoram tražit ko budala). Ovako,zanima me što sve trebam imati od softvera i hardvera da bih gledo TV preko laptopa. Kao OS imam WIn 7 i Linux Mint 14. Što sve trebam kupiti od hardvera (ako trebam) i što moram instalirati od softvera. U ovakve stvari se ne razumijem,tako da bih molio da mi objasnite.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Treba da kupiš eksterni TV tuner (USB), i tek onda možeš da gledaš zemaljske TV kanale na laptopu!!! Ili ako imas (in,out) na grfickoj mozes samo da prebacis sliku sa monitora na TV i obrnuto.
A jel se može kako gledat preko mobitela? (Samsung Galaxy Ace / Sony Xperia U)
Rado bih ti pomogao oko toga, ali neznam odg na to mozes iskusnije pitati ili naci nesto preko google. :D
probaj aplikaciju SPB TV imas na google play inace trebal bi je koristit preko wifi jer guta strasno puno prometa (internet stream )
MaxTv To Go - 25kn ak imas max adsl ili max tv , 25 programa ,promet generiran prek 3g ili wifi mreze t coma se ne naplacuje ,moze i na mob pc , na poslu koristim svakodnevno i nije losa stvar