Tele2 mobilni internet

poruka: 6
|
čitano: 5.280
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Tele2 mobilni internet

koristim tele2 usb stick model E1752. U podrucju gdje zivim samo na tele2 mi je dostupna 3G mreza ali je signal relativno slab( jedna crtica). Uglavnom ga mogu koristiti ali ponekad se dogodi da 1-2 dana lovim samo 2G. . Cime da zamjenim njihov stick ( a da mogu umetnuti njihov SIM) da lakse lovim signal mreze.

Postojeci stick nema mogucnost prikljucenja vanjske antene a nebi volio cackati po njemu radi eventualnog dodavanja konektora za vanjsku antenu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tele2 mobilni internet

A ništa jbga u svakom slučaju trebaš stick koji ima mogućnost priključka vanjske krovne umts antene, ako hoćeš išta bolje hvatat, možeš ovaj staviti na do 2-3 metra usb kabla, u komadu pa ga selti negdje dalje od računala gdje bi eventualno bolje hvatao, predugi kabel ima manu da stick može gubiti napajanje pa probati da li ide na tro metarski prvo ili možda je i usb kabl od metra dovoljan da ga se makne nekud na zid ili prema prozoru

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Tele2 mobilni internet
alfa5 kaže...

koristim tele2 usb stick model E1752. U podrucju gdje zivim samo na tele2 mi je dostupna 3G mreza ali je signal relativno slab( jedna crtica). Uglavnom ga mogu koristiti ali ponekad se dogodi da 1-2 dana lovim samo 2G. . Cime da zamjenim njihov stick ( a da mogu umetnuti njihov SIM) da lakse lovim signal mreze.

Postojeci stick nema mogucnost prikljucenja vanjske antene a nebi volio cackati po njemu radi eventualnog dodavanja konektora za vanjsku antenu

Ako vam signal preslab evo imaš moj tutorijal- KLIK

17 godina
Tele2 mobilni internet

Da ne otvaram novu temu...

Dakle, kad koristim Tele2 mobilni internet to izgleda ovako

a kad instaliram recimo HotspotShield ili Spotflux ili nešto totalno treće, poput Hamachia, dobijem ovo
 Zašto se to događa i postoji li ikakvo rješenje? To se događa samo kad sam spojen na mobilni internet, dok sa OptiDSL nema nikakvih problema i sve radi kako bi i trebalo.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 14:44 (cinco44).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tele2 mobilni internet
Evo danas sam se razočarao s tele 2.Vozeći se autocestom za Sl.Brod telefon se sam prebacio sa tele2 na neku bosansku mrežu.Bilo je uključeno ažuriranje e-maila tako da sam ostao bez dosta kuna na računu.100kb =6kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tele2 mobilni internet

dali netko zna kako pojacat signal? Hvata mi 2g+ a 3g jako rijetko i to samo crticu kad je u 3g.... Kupio sam 5m usb produzni,antenu sa cr9 konektorom,imam i mini satelit od kucne tv antene koji sam razmontirao i u sredinu planiram stavit taj stick na produzetak. Kako da iskoristim sve to najbolje?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice