T-com router na izdisaju i zamjena

poruka: 9
|
čitano: 13.347
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Gigaset SX763 koji sam dobio od T-coma prije nekoliko god. mi stvara probleme u obliku nemogucnosti pristupa internetu i/ili max tv-u.

Danas sam prijavio kvar i nakon nekog vremena se na internet mogu spojiti ali mi na ruoteru signaliziraju sve moguce lampice.

Interesira me ako netko zna koji su sada na snazi routeri u T-comu na koje mogu spojiti i adsl i maxtv (imam samo jednu liniju u kuci).

Dvoumim se dali da si kupim neki kvalitetniji ili da zatrazim zamjenu, ne razumijem se bas u routere ali bih volio da imam sto bolji ping posto u T-comu nemaju mogucnost

iskljucenja ''interleaving'' opcije.

E sad kad citam ovaj svoj post bojim se da bi mi netko mogao reci da on bas i nema smisla :)

Svaka pomoc je dobrodosla, hvala.

0 0 hvala 0
14 godina

Ako ti je prestao radit taj siemens od t-coma ćeš dobit isti takav Siemens SX763 ili Thomson tg782i, po meni oba modema su dobra. Ali ne mora bit da je problem u modemu, kad dođu iz t-coma vjerovatno će probat s drugim modemom, odmah ćeš znat jel problem modem ili je možda linija, po meni taj Siemens je jako dobar modem, a tko zna možda je otkazal poslušnost.

Ako uzimaš neki drugi modem (znači kupnja u dućanu) više nemaš mogućnost MAXTVa, zato što su samo t-comovi modemi routeri prilagođeni radu s maxtvom. Kad kupuješ možeš kupit modem/router (mora bit Annex B za t-com) u jednom ili modem posebno (mora bit Annex B za t-com) a router posebno.

Modem/router:

http://www.protis.hr/products/details/router-bezicni-linksys-wag120ne1-annexb/28709

Modem + Router:

http://www.links.hr/index.php?naziv=ADSL+modem+D-LINK+DSL-321B%2C+Annex+B%2C+ADSL2%2F%2B%2C+RJ-11+ADSL+port+%2C+RJ-45+10%2F100&option=artikl&id_kategorija=053518&id_artikl=053.518.002

http://www.links.hr/index.php?naziv=ADSL+router+D-LINK+DIR-300%2C+4-port%2C+802.11b%2Fg%2C+be%9Ei%E8ni&option=artikl&id_kategorija=053524&id_artikl=053.509.142

Po meni bolje je kupit modem + router, jednim UTP kabelom povežeš modem(LAN utor) i router (WAN internet utor), a drugim router (LAN utor) i PC mrežna. Normalno tel. linija ide u modem (RJ11 utor).

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 14:51 (Valentin17).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Hvala na opširnom odgovoru, pošto kažeš da je ovaj Siemens dobar zanima me ima li smisla kupovati ovu konbinaciju od D-linka i što bi u biti dobio bolje nego na novom Siemensu koji

mi nude iz T-coma. Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: T-com router na izdisaju i zamjena
plug-in kaže...

Hvala na opširnom odgovoru, pošto kažeš da je ovaj Siemens dobar zanima me ima li smisla kupovati ovu konbinaciju od D-linka i što bi u biti dobio bolje nego na novom Siemensu koji

Siemens SX763 je odličan ruter. Eto meni radi već više od godine dana bez gašenja.

Pazi samo ako ti daju novi ruter da ti automatski produže ugovor na još godinu kao mom frendu.

World Championships: 7, GP started: 2, Po81, GP wins: 91dium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,483
14 godina
neaktivan

Hvala i tebi, ostat cu onda pri ovoj zamjeni.

Hehehe pazit cu.

0 0 hvala 0
16 godina
F1-IVO kaže...
plug-in kaže...

Siemens SX763 je odličan ruter. Eto meni radi već više od godine dana bez gašenja.

Pazi samo ako ti daju novi ruter da ti automatski produže ugovor na još godinu kao mom frendu.

Lako ti je kad imaš Njemački. Da su ti uvalili tuniski ne bi tako govorio...

www.hrphotocontest.com
14 godina
neaktivan

Dobio sam novi, isti koji sam i imao.

Navodno ga je pad napona pobudalio.

Shame on you Elektra.

0 0 hvala 0
17 godina
plug-in kaže...

Gigaset SX763 koji sam dobio od T-coma prije nekoliko god. mi stvara probleme u obliku nemogucnosti pristupa internetu i/ili max tv-u.

Danas sam prijavio kvar i nakon nekog vremena se na internet mogu spojiti ali mi na ruoteru signaliziraju sve moguce lampice.

Interesira me ako netko zna koji su sada na snazi routeri u T-comu na koje mogu spojiti i adsl i maxtv (imam samo jednu liniju u kuci).

Dvoumim se dali da si kupim neki kvalitetniji ili da zatrazim zamjenu, ne razumijem se bas u routere ali bih volio da imam sto bolji ping posto u T-comu nemaju mogucnost

iskljucenja ''interleaving'' opcije.

E sad kad citam ovaj svoj post bojim se da bi mi netko mogao reci da on bas i nema smisla :)

Svaka pomoc je dobrodosla, hvala.

Ista stvar kod mene THOMSON Wli 780, jučer otkazao poslušnost nemogu se ni preko wifi-ja niti preko lan kabla spojit. DSL, Ethernet, Internet ledice su zelene, za wlan je crvena (jedino to je drukčije).

Čini se da ću i ja morat zvati t-com.

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
17 godina

Uspio sam ga sredit sa zadnjim oružjem: RESET gumb.

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice