Internet je u totalnoj banani... veza puca, sve se usporilo... žalio sam se i SZK-u, ali oni ionako tu ne mogu ništa...
T com Max Adsl spor od danas
- poruka: 270
- |
- čitano: 71.236
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
naravno da nece podizati upload, ali samo me zanima sta ce obicnom korisniku download duplo brzi ako mi je 5 MB previse,
hebo nas ko male majmune guraju nam nesto sto nam opce ne treba, jos bi bilo izvrsno da i to naplate ( odnosno podignu cijenu )
naravno da nece podizati upload, ali samo me zanima sta ce obicnom korisniku download duplo brzi ako mi je 5 MB previse,
hebo nas ko male majmune guraju nam nesto sto nam opce ne treba, jos bi bilo izvrsno da i to naplate ( odnosno podignu cijenu )
Evo,uz download datoteke(video zapis od 86 mb) i otvorena 3 taba,za osvježit BUG forum stranicu trebalo mi je 10 sec.
Tko to veli da ne treba brži download? Zašto ne bih imao brzinu downloada npr. za paket od 100 mb od 2-4 minute?
Sad mi skida fantastičnom brzinom od 80 Kb/s....odoh ja u T-centar malo ih ugnjavit
DOWNLOAD će bit 400-500 kb/s
upload ostaje isti na 256 kb/s

Je,bravo. Znači isto tako mi mogu isporučit bilo koju brzinu interneta npr. 1Kb/s u downloadu i 1Kb/s u uploadu,
i ja bi trebao bit zadovoljan i uredno ispoštovat svoj dio ugovora
i platit račun za internet bez pogovora,s veeeeeeeeelikim osmjehom na licu????
Paolo2612,jel bi ti bio zadovoljan tako????
Čisto sumnjam u to
Evo,maloprije dođoh iz T-com centra,di mi je tip rekao,to jest potvrdio da se diže brzina interneta za postojeće korisnike i da bi trebalo sve bit gotovo do kraja sljedećeg(3.) mjeseca.
Druga stvar je da sam išao pingat router i dobio totalno čudne rezultate koji govore da se nešto događa.
Screenshotovi u prilogu:
P.S: jel mi tko može objasnit otkud ovolike oscilacije u rezultatima????
dizanje brzina kazes??? ja sam na 8mbit..na kolko bi mogo ocekivat da dignu download?
Evo,maloprije dođoh iz T-com centra,di mi je tip rekao,to jest potvrdio da se diže brzina interneta za postojeće korisnike i da bi trebalo sve bit gotovo do kraja sljedećeg(3.) mjeseca.
Druga stvar je da sam išao pingat router i dobio totalno čudne rezultate koji govore da se nešto događa.
Screenshotovi u prilogu:
a jel možda promet dižu?
Screenshotovi u prilogu:
Uf,koliko pitanja.....
Za Geforce-a: iskreno nemam pojma,mene je zanimalo koliko mene očekuje.
znači,sa 2 Mb/s na 4 Mb/s što uopće nije loše,no živi bili pa vidjeli.
Za Gamer Gts-a: da,imam brzinu od 2 Mbit-a.
Za Fixy-ja: iskreno nemam pojma,jer me to i nije zanimalo(imam flat rate)
P.S. ne znam jesi pažljivo pogledao screenshotove?
znači,postoje oscilacije i to abnormalne: na prvom pinganju servera u Vž je bilo:
11981 Kb/s download,627 kb upload,Ping 166 ms....
dok je na sljedećem ping-u istog servera : 1444 Kb/s dl i 557 Kb up uz ping od 66 ms i tako dalje....
Evo moje brzine neta...

Evo moje brzine neta...

Evo moje brzine neta...
Evo moje brzine neta...

meni se manje vise popravilo ali je jos daleko max brzina, a veza puca na sve strane
na ovom linku se spominje povećanje brzina za T-com adsl korisnike:
dok brzine idu gore, i'm a happy little camper.
gunđat ću tek ako počnu put nadolje.
Ja sam u mukama Isusovim,veza mi je tako spora da mi BOL otvara minimalno 3 min.sve šteka,youtube ne mogu ni otvorit,
ruter sam resetirao i palio i gasio i uvijek isto,gore je nego da imam 56kb.Što se događa?
meni uredno skida 835 kb/sec...ja zadovoljan
makavelii sto se tice tvoje brzine to nevjerujem...meni kad idem testirat download na t-comovim stranicama nekad ide 11mb/sec sto je nemoguce jer u hrvatskoj je najbrzi net kolko ja znam .24mb/sec...moguce da si prije skido isto tu datoteku pa nisi do kraja skinuo pa je dio ostao u kompu i otud takva brzina
Događa se to da proširuju kapacitete mreže poradi skorog povećanja brzine.
Baš me je maloprije zvao tip iz teh. službe T-com-a
(prijavio sam jutros probleme s netom i sad se natežemo cijeli dan),
i veli da će bit uskoro sve gotovo.
Do kraja sljedećeg mjeseca bi trebali sve korisnike prebacit na veće brzine.
No,nije mi jasno kako se baš meni(baksuz!!!!) uvijek mora dogodit,
da nauštrb mojeg connectiona prvo drugima povećaju brzinu.
Siguran sam da ja budem zadnji dobio 4 Mbps